x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: סקירה ליום שני לתאריך 27.02.2012

סקירה ליום שני לתאריך 27.02.2012

בוקר טוב לכולם { בתקווה גדולה } לשמור על הבריאות והתסרוקת הכי חשוב.
    יום שני 27.02.2012.
    החוזים לא מבשרים טובות במיוחד והפניקה של אתמול יכולה להמשיך , מכוח האנרציה.
    יעדים לכוון מטה 1065 , 1049.92 במעוף .
    יעדים לכוון מעלה חשוב לעבור 1087 , 1093 , 1110/1111 { רמה פסיכולוגית }
    גילוי נאות חיפשתי סיבה למסיבה של אתמול {הירידות } לא מצאתי .
    כותרות העיתונים מבושה אפילו לא מזכירים את הירידה במדד , כי כולם היו בטוחים בעליות,
    אתמול רשמתי זהירות מפני מלכודת , וכך היה עלו 10 דקות , נתנו לקולים 15% ושחטו אותם לחצי.
    הפוטים עלו ב 2 סטרייקים זה אומר 2 מדרגות בכסף כאשר הירידה במדד הייתה 31 נק' , מה שאומר עיוות במחירים , סטיית תקן נמוכה , פרמיה קטנה = מעט כסף , ותנועה יחסית איטית.
    הקולים ירדו רק 1.5 סטרייקים מאותה סיבה,
    אז מה בכל זאת קרה ??
    1. לדעתי תחום הגז שקיבל הודעה על באר יבשה , הכניס לפאניקה את המשקיעים , ומכאן כדור שלג , הם התחילו , ואז תעודות הסל זרקו סחורה ללא הבחנה , אחר כך פדיונות מהקרנות ,
    2. ומי ישב ונהנה מכל שוב הכתבנים , כבר חיכו הרבה זמן לשווק פוטים , כמעט יצאו מהמודה,
    3. אך גם להם יש גבולות סבירים , ואני בטוח כמו כולם לא ציפו לפטיש 5 ק"ג בראש של המעוף , כבר הורגלו 3 חודשים ללטף את הכרס , והינה בא הבום , ציינתי אתמול בסקירה ,
    אחרי תקופת נחת , מישהו מקבל בת......ת , רשמתי שהאוכפים ששיווקו היו שווים 5100 ממוצע, היום הם התייקרו ב 15% , וצמצם להם מרווח ביטחון ב – 30 נק' מתוך 50 שהיה
    להם בתחילת הכתבות.
    4. לדעתי הם ייאלצו להתערב מוקדם מהמתוכנן להם , והיום מי שאמור להפתיע זה מדד הבנקים , אחרי סטירה קבוע מקבל לטיפה , מדד הבנקים דומה למקצוע העתיק בעולם,
    כל החפץ ביקרו נותן לא בראש או ברגליים , כי הוא מהווה חסם 30% מערך המעוף.
    5. איפה התקווה שאינה מתה אף פעם : ארביטראג' חיובי 0.56% כשהכבדות מובילות ,
    אז יהיו שיומרו אתמול היה גבוה יותר 0.61% חיובי ולאן לקחו אותנו ?? לירידות סדום !!!
    6. אני דבקה תולה תקווה בשחקנים שיתערבו אחרי שישביעו את תאבונם מכתיבת פוטים שמנים, עם הרבה שומן , ואם זה טעים , אז שגם ייזל מהשפתיים אךךךךךךךך,חחחחח.
    7. מה אני רואה שוב מלכודת , נתחיל אדום , יסיימו את המלאכה , וירוצו למעלה , כי בסדום
    אפשר לפגוש גם את עמורה , מסוכן להם למטה מידיי , אז אם לא ישימו היום את הירידות ,
    כל המעוף ירד לאילת לנופש , אגב אתמול עוד הוסיפו לכתוב אוכפים ב 1130 , ויותר פוטים
    מפאת קוצר הזמן ניגש למלאכה איך נדע מה ל
    נערך לאחרונה על ידי shmon_am, 27.02.2012 בשעה 10:19

תודה על ההשקעה שמעון
    שחקן כתב בסקירה שכתבו אוכפים ב1070-1080 --אז איך הוסיפו אוכפים ב1130 ? לטענתך
    תודה ובהצלחה

מת על הסקירות שלך שמעון, לא מזמן כתבת שיש כאלה שהתלוננו על אורך הסקירה אז תרשה לי להתלונן על קוצרה... מקווה שבעתיד תמצא זמן להאריך ולהעשיר אותנו מנסיונך

ציטוט פורסם במקור על ידי ilanfishman צפה בהודעה
    תודה על ההשקעה שמעון
    שחקן כתב בסקירה שכתבו אוכפים ב1070-1080 --אז איך הוסיפו אוכפים ב1130 ? לטענתך
    תודה ובהצלחה
    א. יכול להיות שהוספת האוכפים נועדה להרחבת הגבול העליון, אחרי הכל ולמרות הירידות החדות רק לפני שבוע היינו ב 1120 וכעת אנחנו 50 נק' פחות אין שום ביטחון שבעוד שבוע לא נחזור 50 נק' למעלה
    ב. שאלתי את שמעון שאלה דומה בחודש שעבר (שחקן דיבר על מרכז כתיבות ב 1090 ושמעון ציין את 1120-1130) וזה מה שהוא ענה לי בפרטי:
    "תשובה : בין הפוזיציה שמחזיק שחקן וקבוצתו , אין קשר לסקירה שלי , ולכן רואים שאין תיאום עמדות בננו , ייתכן שהם בנו על סטרייק מסויים , ואני מסתכל כמו כולם תמונה כללית , ולכן אני גם קורא לה מפת השקרים , מעולם אינך יכול לדעת בביטחה , מי מחזיק מה , ולאן מכוון כל אחד , הרי אם זה היה פשוט אם כך , אז למה זה מסובך ??
    מקווה שעניתי לפחות בחלקו , תודה שמעון גולד סיגנל"

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות