x

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 38

נושא: זרקור: גלובל פיננס אגח 5

שלום REMA,

נדמה לי ש-PIRATE אדם מבוגר ואחראי שלא זקוק להגנה מאף גורם.
    הוא מספיק שנון ובעל חוש הומור להבין קצת עקיצות וציניות הדדית בנוגע לנושאים השונים. עם דברים קצת רציניים וכלכליים יותר אנחנו מסתדרים בהודעות פרטיות.
    מעבר לכך, אני קצת "כועס" עליו כי לא סקר את האג"ח שמהווה את בסיס ההשקעה שלי ((רמז: לא נדל"ן בפינת פולניה (למרות הסימפטיה האישית) רומניה)).

PIRATE, בנוגע לגלובל, האם פולישק (חבל מאד עליהם) לא מהווה "אישור" לאירוע אשראי נוסף?? בקרוב ישאל, זאבי ואחרים...כמה חבל.

חג שמח,
    אודי

And counting - 7 weeks for touchdown

rema1
    אורח
    אודי
    מה שלומך?
    Pirate זקוק לפעמים לחיזוקים LOL
    וקצת מאסאג' לאגו לא יזיק LOL
    שבוע נהדר

six weeks and counting

מזכירכם, כיום כדאי להתייחס ל-90 כפארי (מניח 45% recovery על ResCap). הצפי בשוק הוא שאם ResCap תודיע על default, זה יקרה עד סוף חודש מאי. ResCap פיספסה את תשלומי הלוואותיה ב-27/4 ולמעשה תיכנס ל-default טכני (או כך לפחות מסבירים לי עורכי הדין - אם אתם מאמינים להם, איני אומר זאת מידיעה אישית) ב-27/5.

בהצלחה,

ראשית תיקון קטן, היא פיספסה תשלום ב- 17/4, ולכן התאריך הקריטי הוא ה- 17/5.
    שנית, כמה כתבות מפורטות מהיום האחרון:
    http://www.nytimes.com/2012/05/06/bu...financial.html
    http://www.nypost.com/p/news/busines...FNOdiER4oV3TDN

אם אני מבין נכון, החוב בו מחזיקה גלובל 5 ב- ResCap הוא ללא בטחונות, ולפי הכתבה השניה הנושים שהם unsecured לא יראו הרבה מהכסף. האם זה אומר ששיעור השיקום עבור גלובל 5 יהיה נמוך משמעותית מ- 50%? או שהחישוב מתבצע באופן אחיד עבור החברה כולה ללא קשר לסוג החוב? אני ממש לא בקיא בדקויות האלה, אולי תוכל לשפוך קצת אור...

הלו zoharby,

תודה על כל המידע (וכן, אתה צודק - 17/4). לא הייתי מודע שיש ניירות Secured של ResCap וגם לדעתי הניירות המוחזקים בידי גלובל 5 הם Unsecured - כרגע טרפת לי את הקלפים (וטוב שכך). ניסיתי לקרוא בתשקיף, ניסיתי לשאול מישהו משוק ההון (אני לא משם) ולסיכום - אין כל מידע בנושא הגדרת Recovery. נותר רק להניח שההגדרה האינטואיטיבית היא הנכונה (Recovery על הניירות המסויימים).

לטעמי, מידע זה (אפילו שאיני בטוח מה נכון) מעלה דרמטית את הסיכון ולמעשה הופך את יחסי הסיכוי-סיכון (בנייר). אני אישית מתכוון לברוח ממנו עד סוף השבוע.

תודה על תשומת הלב והמידע,
    בברכה,

הי PIRATE

בהמשך לתגובה קודמת שלך
    להשיג את המכונות??
    ולמה הן לא פועלות?

מסקנה הנתונים שגוים

אלון

I wish it was so simple ...

אתה יודע, אפילו אין עדיין החלטה על פשיטת רגל - הכל ספקולציות. מכונות פועלות על ידיעות, לא על ספקולציות (רובן לפחות).

בכל מקרה - חוזי ה-CDS נסחרים באזור 85% - נשמע לך הגיוני? לי לא. יש אנשים שיודעים דברים שאנו לא חשופים אליהם, ייתכן שלטובה וייתכן שלרעה. ברגע שגיליתי ספק בהנחות שלי, עשיתי שקלול מחדש של הסיכון. לטעמי כבר לא משתלם להחזיק בנייר. אני מנסה לברוח - בצורה מושכלת, אך עדיין.

אני שפן בכל הנוגע להשקעות. אני מתעסק עם דברים מסוכנים וברגע שאני חושב שהסיכויים מתהפכים נגדי - אני מנסה לברוח. הפסד, רווח - חסר משמעות.

מכרתי כ-60% מאחזקותי לפני כשבועיים והיום עוד הצלחתי להיפטר מ-15% נוספים (העיסקה היחידה שהתבצעה עד עתה היום). כך, שכעת האחזקה שלי בנייר היא כולה רווח הון (קניתי בממוצע 41). אנסה גם להוציא אותו, אך לא בכל מחיר ....

בהצלחה לכולנו המחזיקים בנייר.

תודה רבה על התגובה המהירה. אני אמשיך לעקוב בצורה צמודה אחרי החדשות בעניין, ואם אראה הזדמנות בהחלט אשקול לקנות. הזדמנות מבחינתי:
    1. פתרון העניין ב- RasCap ולו בצורה של דחייה נוספת של ההחלטה. אז אולי אפשר להספיק לתפוס את הנייר בשער שנותן יחס סיכון-סיכוי מעולה.
    2. הודעה של ResCap על פשיטת רגל, יתכן ותגרום לצניחה חדה נוספת בנייר שתביא אותו אולי לשערים מעניינים גם בהתחשב בשיעור Recovery נמוך.

אני חושב שבמקרה זה, עלי להודות לך.

מסכים לגבי כל הנקודות שהעלית. אני חושב שנקודת האיזון במקרה (2) היא 40. לגבי (1), מאוד תלוי בזמן.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות