x




מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: סקירה לפקיעה יום חמישי 23.02.2012

  1. #1

    סקירה לפקיעה יום חמישי 23.02.2012

    בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה. 23.02.2012
    רציתי לתת פתיח תשובה לשאלה שחוזרת על עצמה מהי פתיחה אנגלית.?
    מהי פתיחה אנגלית ?
    פתיחה אנגלית - היא למעשה שם לפתיחת שלב המסחר הרציף בבורסה לני"ע בת"א במצב שבו מדד המעו"ף מגלם פתיחת מסחר בעליה או בירידה של 2.5% ומעלה. במצב כזה נדחית פתיחת המסחר במספר דקות ואם אין תיקון בשעור עליית / ירידת המדדים תבוצעה עוד דחיה. אם לאחר הדחיה השניה המדד עולה או יורד בלמעלה מ-5% תבוצע דחיה שלישית לכ-45 דקות נוספות הנקראת "מנתק זרם" ולאחריה יפתח המסחר וזאת במידה ותנודת המדד נמוכה מ-12%. כל זאת במטרה למתן את תנודתיות השינוי בערכו של המדד ובכך לגרום הקטנת הסיכון העלול להיווצר לחלק מהמשקיעים ע"י מניפולציות של גופים גדולים.
    איך מתבצעת הפקיעה ?
    1. המחשב פועל ומתבצע מסחר בשלב תאורטי שבו מוזרמות פקודות למחשב :אך לא מתבצעות כל פעולות , משחק לונה גל , ולהעלות את רמת האנדרנלין.
    2. השלב מתחיל מ 9.10 עד 9.30 . ב 9.30 מתחיל מסחר בו האופציות נסחרות אך המניות לא .
    3. מהשעה 9.45 עד השעה 9.55 יש מסחר אמתי במעוף ובכל הבוסה , המסחר במעוף בלבד ,הוא שייקבע את רמת הפקיעה בכל המדדים והאופציות שנסחרות .
    4. מי שקובע זה מנכ"ל הבורסה או אדם מטעמו ללחוץ באופן אקראי על כפתור , המספר שיצא ,הוא יהיה מדד הפקיעה , לצורך התחשבנות.
    5. להיום אין מה לרשום בסקירה , עד לאחר הפקיעה , ובעצם נתחיל חודש חדש של מסחר.
    6. השווקים בחול במגמה חיובית , ופרצו רמות שיאים ואנחנו היכן שהוא מדשדשים ברצועהצרה של 35 נקודות מעלה מטה , חודשיים אחרונים הכתבנים חגגו בלי גבול.
    7. חודש ינואר הפרמיה הגבוהה שקיבלו עבור הכתבות בגלל סטיה גבוהה השאירה המון רווח , ללא הפתעות בפקיעה 1125 כמו בספרים , ותואם את מפת השקרים {פוזיציות פתוחות }.
    8. החודש גם המעוף דשדש והכתבנים היו בלחץ בגלל סטיית התקן שירדה עד רמה נמוכה מ 20 , מזלם לא היו תנודות , והחזיקו את המדד מתחת ל 1130 והשחיקה עשתה את שלה.
    9. אוכף 1120 נמכר ב 5000 שקל ממוצע = כרגע 1150 שקל תכפילו במספר האוכפים שנמכרו , תפחיתו מעט כסף להגנות : דפקו עוד פעם אחלה בוחטה מהסרטים
    10. הנטיה הטבעית שלי היא לחשוב שאנחנו עומדים לעלות אחרי הפקיעה , כי ההפרש בננו לחול גבוה מידיי , אז עד שלא יגיע כסף חדש , מחזורים גדולים יותר , אנחנו בידיים של הכתבנים שייקבעו את גורלנו.
    11. חודשים כאלה מתאים שוקת רחוקה עם אוכפים בכסף , וללכת לים , אך לא כך הדבר ,
    כשדוחסים קפיץ יותר מידיי זמן , הוא עף למרחקים גדולים יותר כך נדרשת דריכות
    ומוכנות לכל מצב.
    12. ביום ראשון יתחיל באמת מסחר חדש , ואני מקווה שנצא מרצועת מסחר 1100 עד 1140
    13. ימים יגידו , ואתם תצליחו {מקווה} פקיעה קלה לכל המשתתפים

    בכבוד רב
    אמסלם שמעון--------- גולד סיגנל-------

  2. #2
    תודה רבה שמעון!
    הרבה זמן חיפשתי הסבר איך עובדת הפקיעה..

  3. #3
    תודה רבה שמעון

  4. #4
    תודה שמעון.
    האהבתי מטאפורת הקפיץ, גם אני מתמש בה מידי פעם

    פקיעה מוצלחת לכולם!

  5. #5
    תודה .למדתי עוד משהו ...פקיעה כמו רולטה או גלגל מזל .העיקר שיעצר באיזה מספר ...
    בריאות ופרנסה טובה

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות