x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 17 מתוך 17

נושא: זרקור: ליברטי אגח ג

עידכון,

קרן בראשית נכנסה לשליטה בליברטי. פורסמו הסכמות להלוואה לצורך התשלומים הקרובים של האגחים. הניתו שלי לגבי האגח עדיין תקף (לטעמי) וביתר שאת, עם כניסת בעל שליטה נזיל. האגח כיום נסחר באיזון עם השוק (79), אך כיוון שלטעמי זהו אגח איכותי מאוד אני מנסה לקנותו רק מעט מתחת, באזור 76-77.

בברכה,

עידכון,

דוח סביר בלי הרבה הפתעות.
    נראה שהחברה סובלת משחיקת ה-NOI בנכסיה המניבים בארץ. אין מידע באשר לנדלן היזמי ו/או האישורים המיוחלים בבת ים ונתנייה. נראה לי כי לא השתנה רבות מאז הניתוח.

בברכה,

היום, ירידה של 6% במחזור של 200000.. האם ידוע על אירוע או הודעה שלילית שגרם לכך, או אולי חלק מהפניקה הכללית?
    תודה על כל תובנה.

הי,

מה שנקרא - עיין ערך חנן מור אגח ד ...
    אינני יודע אם היה משהו בקשר לאגח הספיציפי (אני מניח שחיפשת ולא מצאת). עם זאת, כמו חנן מור, עד לפני כמה זמן נסחר בטירוף מעל השוק (לדעתי). במקרה כזה, או שהאגח יבוא אל השוק, או שהשוק יבוא אל האגח - אין דרך שלישית.

בכל מקרה, המסקנה נשארת אותה מסקנה - בשוק לא ראציונאלי לא ניתן למקסם תשואות ע"י ישיבה באגח "כי הוא אגח טוב". תחושת בטן שלי היא שהשקעה ע"פ שוק תיתן תשואות של x3-x5 על תשואות בתיק של "אגחים טובים".

בברכה,

תודה PIRATE
    אכן מזכיר את מקרה חנן מור ד...

מהו לדעתכם שער כדאי להשקעה (בהתחשב בכל הנקודות שהועלו)?
    תודה מראש למביעי דעתם

הי avi,

זה הכל עניין של הערכות. אני אישית מתחיל לחזור בזהירות לנדלן היזמי בארץ (ממנו יצאתי כליל לפני כחודש - כפי שפירסמתי). את האיגרת המסוימת הזו אני אישית מנסה לקנות באזור 67-69 (קניתי מעט מאוד ממנה עד עתה).

בברכה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות