הי אודי,
פרזיטים וקדימה הערכת כמעט כמוני (רק שאני החלטתי להתחיל ב-16M). דרך אגב קדימה אין אפילו 1M - בעיקר עובדים בזמן ההקפאה. מה שכן, אני לא שמתי לב ששמים 3M בצד ל-ה,ו (מאמין לך). הריביות הן 2% בשלוש השנים הראשונות ו-3% בהמשך. כל שאר הריביות מצטרפות לחוב "קטטר" ולצורך פשטות אפשר להוסיף עוד 37 מליון לחוב "קטטר" ולסיים בזאת (אמור מעתה 100M חוב "קטטר").
בנוגע לחוב "קטטר", תיאורך אינו מדויק. בבוא הזמן שבו כל הביטחונות מוצו, יוצע למחזיקים להמיר את שאר החוב למניות לפי שווי חברה של 425M שקל (לפני כסף). אם נניח שווי חברה סחיר שמרני של 20M שקל בזמן ההמרה (לפני הכסף) אז ניתן לייחס שווי פסימי מאוד ל"קטטר" של 20% משווי החוב הנותר. כלומר, במקרה פסימי מאוד ניתן לייחס לחוב ה"קטטר" שווי של 20M ש"ח בשנת 2020.
האמת - מה שהתקבל בהסדר התקבל. אם זה 90%, 120%, 150% או כל מספר אחר של רווח, אינו ממין העניין כיום. כבר פעלנו all in (מי שפעל) וכעת אנו מנסים למקסם את התמורה. הדבר הבא שיש לעשותו זה לתמחר שווי מכירה הוגן לאופציות ולאגח - אחרי הדוחות, אפעל לניתוח העניין. לעת עתה, בהערכה גסה מאוד, השווי ההוגן של האגח בשוק כיום הוא כ-45 אגורות (ולפני 39 אג, אפילו לא הייתי שוקל למכור).
בברכה,