הי,

חשבתי לכתוב על זה משהו. אז הנה זה: ראשית, למי שיושב מההסדר חסרים עוד 12-18 אג במזומן לע.נ. (בהתאם לנייר שהוחזק ובהתאם לתביעות החוב) שיושבים אצל הנאמן עד בירור כל תביעות החוב. לפי היום הראשון, התמורה לאלו שהחזיקו באגח ג היא לערך - 12 (מזומן - מחמיר ביותר) + 0.8*30 (אגח) + 1 (אופצייה) == 37 אג.

הביטחונות לאג 1 שווים בתחום של 30-60 אג לאגח (קשה מאוד לחשב בגלל שחלקן על עודפים ובחלק מהן אף שיעבוד שני), כך שאני מניח שהאגח יטפס מהר מאוד לאזור ה-37 אג.

ישנן שלוש נקודות להתייחסות:
1. האגח לטעמי במחירו היום הוא בעל מאזן סיכוי-סיכון מעולה (אג 1) מכמה סיבות - (אפרט ב-post נפרד בעתיד אם יהייה רלוונטי).
2. העיסקה היתה טובה מאוד - לפחות 100% רווח בחודשיים (וייתכן שיותר בהתאם למזומן שייתקבל בהמשך).
3. במסגרת גילוי נאות - כיום אני מחזיק מהאגח בכמויות של מוסדיים :-) (מעל 1% מהסידרה), ומתכוון להתחיל למכור ב-39 בשביל לאזן את התיק. אני מניח שאני לבדי יכול לעצור את הנייר שם לתקופה מסוימת (ובטח לא אהייה שם לבד).

בנוגע לאופציות - לא הייתי מתייחס אליהן בזלזול. כיום אאורה היא חברה גדולה יותר מאפריקה מגורים. שווי של 400M ש"ח תוך שלוש שנים (בהנחת התאוששות כמובן) אינו שווי תלוש. אני בכל מקרה, מתכוון להחזיק בכל ה-3 אופציות שקיבלתי.

בברכה,