x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 28

נושא: זרקור: אאורה אגח ב/ג

שלום PIRATE,

אתה בסדר !!! אהבתי את ההנחות שלך ובמיוחד (כמובן) את הנחה 3.
    כשריפרפתי בהצעת ההסדר וראיתי את המילה דחיה וכדו' איבדתי עניין כמעט לחלוטין אפילו ברפרוף הראשוני.
    אפנה אליך בפרטי מס' שאלות להבהרת האקסל יותר מאוחר.
    באופן כללי, מציע לשם זהירות להתייחס רק ל-6 השנים הראשונות לפני כל סיפורי הדחיה (כולל הדחיה הראשונה) ולפיכך:
    ג' - 50 במקום 57 שהצעת
    ב' - 43 במקום 51 שהצעת
    כמובן, אופציות על הקרח....

בברכה,
    אודי

אהלן,

האמת היא שאני חושב שהשיערוך שלי פסימי ואפילו באופציות לא הייתי מזלזל. אגח 1 מקבל למעשה שיעבוד מלא על כל הנכסים של החברה (שלא משועבדים ושיעבוד שני על אלו שכן). החברה היא בסך הכל חברה טובה (אני שומע את קולות הגיחוך, אך אני בהחלט מאמין בכך) שנקלעה למשבר נזילות ובניהול סביר, היא בהחלט תחצה את ה-250 מליון ב-5 שנים.

בברכה,

rema1
    אורח
    hi pirate
    תודה
    אני כנראה לא אצטרף לחגיגה באאורה. אתה עושה אנלוגיה בין פטרו לאאורה אשמח אם תרחיב קצת על פטרו.
    אאורה נראית לי הזוייה ברמות. יותר טוב אשקיע היום במניית סטיב גו'בס כנראה קיבלתי החלטה LOL
    סיכון פחות מאשר באאורה כמובן ואני לעיתים משקיעה במניה אחריה שעשתה ראלי גדול .....

יום משגע לכלם....
    אגב PIRARE אם אבדתי כיוון הרי מה זה משנה היכן מנתחים העיקר מנתחים. מי שרוצה מוצא (סתכל עלי).

מ.ש.ל

הי PIRATE,

הניתוח שלך רחוק מלהיות פסימי, כסף שנקבל כשנהיה עם הקטטר מעניין אותנו כשלג דאשתקד....
    כנ"ל לגבי האופציות, מה קרה?? הפכת לגרידי פתאם...
    הרי אמרת שמניות זה לא מעניין (לעומת אגח) ופתאם אתה מסונוור מכמה אופציות הזויות שהנציגויות רוצות כדי להגיד אח"כ שיהיה אפסייד וההסכם מצויין.
    לגבי אאורה, אני לא מגחך כלל, מסכים איתך שהחברה בעלת פוטנציאל טוב (בניטרול בעלי השליטה) ואולי האחרונה שהייתי חושב שתקלע לשטויות הללו.
    חבל.

בברכה,
    אודי

rema1
    אורח
    היי
    pirat
    מה שלומך?

דליתי משהו על אאורה למרות שאני בכאלה לא משקיע ולו אגורה .....באפל כן.....היום השקעתי בהצלחה. לזכרו של סטיב ג'ובס האגדי.............

הבהרה :בהסדר למציע יוקצו כ-99.9% מהחב,ללא תמורה לבעלי המניות. (ה"מ) פורסם ב-22/03/2012 15:18

וגם אם אתה geedy לא נורא בכלל

ערב נעים

כמו שנאמר,
    גרידי זה לא נורא - אך לא, רק מנתח בצורה אוביקטיבית ומתמחר את כל המרכיבים.

דרך אגב, טוב אם כך שאיננו מחזיקים מניות ... ומה שמעניין שדווקא אאורה אינה חברה הזוייה כלל, זו חברה טובה יחסית.

בברכת לילה טוב, ...

אהלן,

אם יש עניין, מחר מתבצע ההסדר (למעט חלוקת הכספים שנמצאים בידי הנאמן - שיחכו עד בירור כל תביעות החוב).

בברכה,

rema1
    אורח
    Dear Pirate

maybe the following will interest u:

פתיחת מסחר

ביום ד', 23 במאי 2012 , יחל המסחר בניירות הערך הבאים של חברת אאורה:

אאורה.ה 1 IL0037302986 1 3730298 אאורה אג

אאורה.א 3 IL0037302804 3 3730280 אאורה אפ

יום נעים

שלום PIRATE,

איך היית מסכם את היום הראשון למסחר??
    אג"ח -30, אופציות (על הקרח) - 10.

בברכה,
    אודי

הי,

חשבתי לכתוב על זה משהו. אז הנה זה: ראשית, למי שיושב מההסדר חסרים עוד 12-18 אג במזומן לע.נ. (בהתאם לנייר שהוחזק ובהתאם לתביעות החוב) שיושבים אצל הנאמן עד בירור כל תביעות החוב. לפי היום הראשון, התמורה לאלו שהחזיקו באגח ג היא לערך - 12 (מזומן - מחמיר ביותר) + 0.8*30 (אגח) + 1 (אופצייה) == 37 אג.

הביטחונות לאג 1 שווים בתחום של 30-60 אג לאגח (קשה מאוד לחשב בגלל שחלקן על עודפים ובחלק מהן אף שיעבוד שני), כך שאני מניח שהאגח יטפס מהר מאוד לאזור ה-37 אג.

ישנן שלוש נקודות להתייחסות:
    1. האגח לטעמי במחירו היום הוא בעל מאזן סיכוי-סיכון מעולה (אג 1) מכמה סיבות - (אפרט ב-post נפרד בעתיד אם יהייה רלוונטי).
    2. העיסקה היתה טובה מאוד - לפחות 100% רווח בחודשיים (וייתכן שיותר בהתאם למזומן שייתקבל בהמשך).
    3. במסגרת גילוי נאות - כיום אני מחזיק מהאגח בכמויות של מוסדיים :-) (מעל 1% מהסידרה), ומתכוון להתחיל למכור ב-39 בשביל לאזן את התיק. אני מניח שאני לבדי יכול לעצור את הנייר שם לתקופה מסוימת (ובטח לא אהייה שם לבד).

בנוגע לאופציות - לא הייתי מתייחס אליהן בזלזול. כיום אאורה היא חברה גדולה יותר מאפריקה מגורים. שווי של 400M ש"ח תוך שלוש שנים (בהנחת התאוששות כמובן) אינו שווי תלוש. אני בכל מקרה, מתכוון להחזיק בכל ה-3 אופציות שקיבלתי.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות