x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 28

נושא: זרקור: אאורה אגח ב/ג

Hybrid View

הי,

ראשית, תודה על הברכות ..., אך צריך להיות ברור שהעניין עדיין לא מוגמר (יש בנקים, בית משפט, אישור מחזיקים ועוד כהנה וכהנה צרות) ולסוחרים שביננו, אולי שווה לממש חלק (אני עדיין מחזיק ויחסית הרבה).

עם זאת, צריך להיות כנים - חלק מהאגחים אליהם הפניתי את תשומת לב המשתמשים כרגע בהפסד (נאנט, גלובל פיננס, קמן ...) חלקם בערך באיזון (סקורפיו, ליברטי, ...) וחלקם ברווח (פטרוכימים, אאורה, גינדי [אחרים הצביעו, אני הסכמתי], ...). הרי אני יכול להצביע על מאות אגחים וברור שחלקם יבצעו קפיצות מטאוריות. עבור הסוחרים שביננו המבחן הוא בממוצעים ועבור המשקיעים שביננו המבחן הוא בבחינת דיוק ההערכות לאורך זמן (לאורך זמן, צריך להיות דומה עבור שתי הקבוצות, שוני נוצר כשהניתוח הוא נכון והפרשנות שגויה - ראה ערך קמן).

בכל מקרה, פתחתי חשבון gmail תחת שם pichaguy@gmail.com עם סיסמה pirate76 והעליתי אליו את הניתוח של שווי סחיר של הסדר אאורה. כיוון שההסכם מתוסבך למדי, מאוד יכול להיות שטעיתי. אשמח אם מישהו יחליט לעבור עליו ...
    זה כמובן אינו ה-mail הרגיל שלי ונפתח רק לצורך שיתוף הקובץ, כך שאין טעם לשלוח לי הודעות לשם (הפרטי פה - טוב מספיק).

בברכה,

rema1
    אורח
    hi pirate
    תודה
    אני כנראה לא אצטרף לחגיגה באאורה. אתה עושה אנלוגיה בין פטרו לאאורה אשמח אם תרחיב קצת על פטרו.
    אאורה נראית לי הזוייה ברמות. יותר טוב אשקיע היום במניית סטיב גו'בס כנראה קיבלתי החלטה LOL
    סיכון פחות מאשר באאורה כמובן ואני לעיתים משקיעה במניה אחריה שעשתה ראלי גדול .....

יום משגע לכלם....
    אגב PIRARE אם אבדתי כיוון הרי מה זה משנה היכן מנתחים העיקר מנתחים. מי שרוצה מוצא (סתכל עלי).

מ.ש.ל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות