הי,
ראשית, תודה על הברכות ..., אך צריך להיות ברור שהעניין עדיין לא מוגמר (יש בנקים, בית משפט, אישור מחזיקים ועוד כהנה וכהנה צרות) ולסוחרים שביננו, אולי שווה לממש חלק (אני עדיין מחזיק ויחסית הרבה).
עם זאת, צריך להיות כנים - חלק מהאגחים אליהם הפניתי את תשומת לב המשתמשים כרגע בהפסד (נאנט, גלובל פיננס, קמן ...) חלקם בערך באיזון (סקורפיו, ליברטי, ...) וחלקם ברווח (פטרוכימים, אאורה, גינדי [אחרים הצביעו, אני הסכמתי], ...). הרי אני יכול להצביע על מאות אגחים וברור שחלקם יבצעו קפיצות מטאוריות. עבור הסוחרים שביננו המבחן הוא בממוצעים ועבור המשקיעים שביננו המבחן הוא בבחינת דיוק ההערכות לאורך זמן (לאורך זמן, צריך להיות דומה עבור שתי הקבוצות, שוני נוצר כשהניתוח הוא נכון והפרשנות שגויה - ראה ערך קמן).
בכל מקרה, פתחתי חשבון gmail תחת שם pichaguy@gmail.com עם סיסמה pirate76 והעליתי אליו את הניתוח של שווי סחיר של הסדר אאורה. כיוון שההסכם מתוסבך למדי, מאוד יכול להיות שטעיתי. אשמח אם מישהו יחליט לעבור עליו ...
זה כמובן אינו ה-mail הרגיל שלי ונפתח רק לצורך שיתוף הקובץ, כך שאין טעם לשלוח לי הודעות לשם (הפרטי פה - טוב מספיק).
בברכה,