x

עמוד 10 מתוך 14 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 100 מתוך 138

נושא: זרקור: נאנט אגח ג

מסכימה עם פיראט.. החברה הגדירה כבר את משיכת המזומנים מרוביג נשאר לראות מה שווה הונגריה.

מעניין האם יצא משהו מההודעה של החברה על מו"מ לרכישת השליטה - אם אכן השליטה תועבר אלו חדשות מעולות למחזיקים.

לגבי אג"ח ד' - אני מאמינה שמניות של חברה שמרוויחה (רוביג) במדינה שהמשבר כמעט לא פגע בה הם בטחונות טובים במחיר הנוכחי אגב שימו לב לפרדוקס - ככול שהחברה תעמוד בהתחייבויותיה למחזיקי ב ו-ג (וגם ל-ד אם כי תזרימית זה לא כל כך הרבה כסף יחסית ל-ב' בעיקר) זה יפגע בבטחונות של ד' שהרי נאנט "חולבת" את רוביג ומרעה את מצבה (כסף שהיה אמור להיות מושקע בפרויקטים יוצא מהחברה בצורת דיבידנד או החזר הלוואות) ולא לשכוח שגם לרוביג עצמה יש אגחי"ם.

אני בכל אופן עוקבת אחרי מחיר המניה של רוביג מידי פעם בקישור הבא:
    http://www.bloomberg.com/quote/ROB:PW

חג שמח לכולם!!

הי mimi,

אז החלטתי שאני נכנס לאגח, התחלתי לקנות בסבלנות ו ... פוף נעלם ההיצע :-)

בכל מקרה - אכן, סיכון הזמן הוא הסיכון האמיתי באגח ד ועדיין במחירים היום, נראה קורץ מאוד.

בברכה,

רק העזיבה של כצנלסון שווה עוד 10 אגורות לאג"ח הזה. אם יעיפו אותו מרוביג אולי המחזיקים יוכלו לחזור לחייך.

האם השתלטות של קבוצה אוקראינית תהיה טובה יותר?
    לא בטוח.

אני חושב שהעזיבה של כצנלסון יותר משמעותית לאג"ח ב+ג מאשר לד'.
    כלומר - ב+ג הם בעלי פוטנציאל נאה אם החברה תלך לכיוון הנכון (פעילות הונגריה מצליחה, הוצאות מרוסנות וכו').
    כוחו של אגח ד' הוא בעיקר באיכות הבטחונות. ולמעשה - חדלות פירעון קרובה, ללא פגיעה בעסקי רוביג תייצר שם תשואה נהדרת.

קצת באיחור -

רוביג פרסמה דוחות טובים - רווח למניה ברבעון השלישי כמו הרווח ברבעון הראשון והשני יחדיו, מכירות באותה רמה , שיפור ברווח הגולמי, תזרים מזומנים חיובי למרות הקטנת מינוף.

שווי החברה עלה ל - 430 מש"ח.

התוצאות הטובות ישוכפלו לדוחות נאנט כמובן, השאלה עם נאנט - מה קורה בהונגריה

הדוח"ות של נאנט לא רעים. בנוסף, החברה מוכרת חלק ממניות רוביג שבידיה. האג"ח מזנק מעל 10%

אכן המצב נראה סביר אבל עדיין י לראות כיצד ובאיזה מחיר יבוצעו המימושים ברטביגץ אני בנתיים ממתינה לראות יש לי אג"ח ג' ו- ד'. ב-ג' הריבית כבר נכנס וב-ד' קרן וריבית יכנסו בקרוב (קרן קטנה של 2.5%).

בנתיים מורווחת על 2 הטריידים ב-ג' מעט יחסית וב-ד' לא רע בכלל

עוד מישהו מחזיק?

אני מחזיק את אג"ח ד' ברווח נאה ולא מממש. על ג' הסתכלתי פחות לעומק, לא מחזיק אבל הוא נראה לי גם סביר בהחלט.
    המכירה של רוביג טובה יותר לג' מאשר לד'.

המחירים היום של אגח ב' וג' זהים, למישהו יש הסבר לתופעה ?
    ג במחמ קצר יותר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות