x




מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 138

נושא: זרקור: נאנט אגח ג

Hybrid View

  1. #1
    שתי חדשות מאוד מעניינות בנושא נאנט פורסמו בימים האחרונים:
    1) חברה זרה מתעניינת ברכישת השליטה בנאנט לפי שווי של 90M שח כלומר מוכנים לשלם 45M שח תמורת השליטה בחברה.
    נראה שבעל מניות נאנט שמחזיק 23% כבר הודיע שהוא מוכן למכור והחברה הזרה מעוניינת בעוד 28% כדי להגיע ל51% זה מאוד מעניין בהתחשב שאגרות החוב נסחרות במחיר 120-130% תשואה ועדיין יש התעניינות במניות החברה.

    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=764541

    2) החברה הודיעה על מכירה של אדמות ברומניה תמורת 10M שח כאשר חלק החברה הוא 5M שח כמובן ההסכם עוד לא סופי ואם הכול יושלם אזיי בעוד 8 חודשים יהיה כסף. גם זה לדעתי חדשות טובות אומנם אין רווח מהעסקה או מביטולה לפי ההודעה אבל זה אומר שהחברה מוכרת לפי השערוך בספרים (לפי הבנתי) וזה טוב כי זה כסף שילך לתשלום החוב אם אכן העסקה תצא לפועל.

    http://www.tase.co.il/TASE/General/C...subDataType=1&

    השוק הגיב לשני ההודעות בלא שינוי כלומר הוא לא מאמין שיש להם השפעה כל שהיא על החברה.
    אני חיזקתי החזקה באגח ב שהוא אגח נאנט היחיד שאני מחזיק.

    אין הכך המלצה לקנייה או מכירה של ניירות נאנט בפרט או ניירות ערך כלשהם ככלל.

  2. #2
    לגבי ההודעות: אין ספק שהם חיוביות אבל בא ננתח אותם אחת אחת

    1. מכירת הקרקע ברומניה - מותנית בהמון תנאים מתלים ואין ודאות שתתממש כך שצריך לקחת אותה בערבון מוגבל מבחינת תזרימית.. החברה בעצמה רושמת שאין ודאות שכל התנאים המתלים יתקיימו תוך 8 חודשים.

    2. אכן הודעה שאם תתממש היא מרחיקת לכת מבחינת ההשלכות שלה על החברה - לדעתי אם אכן תוחלף השליטה בחברה זה רק יהיה לטובת מחזיקי האג"ח אבל פה עד שלא נראה הודעה על מכירת השליטה אז ההודעה היא בערבון מוגבל..

    בנתיים החברה גם חזרה לרכוש קצת אג"ח שגם זה תורם לתמונה הכללית

  3. #3
    הדוח"ות של נאנט לא רעים. בנוסף, החברה מוכרת חלק ממניות רוביג שבידיה. האג"ח מזנק מעל 10%

  4. #4
    אכן המצב נראה סביר אבל עדיין י לראות כיצד ובאיזה מחיר יבוצעו המימושים ברטביגץ אני בנתיים ממתינה לראות יש לי אג"ח ג' ו- ד'. ב-ג' הריבית כבר נכנס וב-ד' קרן וריבית יכנסו בקרוב (קרן קטנה של 2.5%).

    בנתיים מורווחת על 2 הטריידים ב-ג' מעט יחסית וב-ד' לא רע בכלל


    עוד מישהו מחזיק?

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות