x

עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 70 מתוך 138

נושא: זרקור: נאנט אגח ג

[QUOTE=pirate;88042]הי redarmy,

אני אישית לא מאמין ב"אמונה" אלא באינטרסים - אבל זה ויכוח ישן בפורום. אני מעדיף לעשות עסקים עם נוכל צפוי מאשר עם אדם תם לב ובלתי צפוי ...

אהבתי את הפנינה הזו בהצלחה
    אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים,,,

הי mimi,

אוהבת התערבויות?
    אני אתן לך ייתרון עצום (כן, בטח ...). אני אומר שחלק מהבור ב-2014 יכוסה ע"י גיוס הון ו/או גיוס חוב והחלק השני ע"י "מימוש נכסים" של עוד כמה אדמות חקלאיות בטימבקטו. כל דבר אחר ... ניצחת :-). איך נשמעים לך תנאי ההתערבות? :-)

כלומר, לדעתי הבור לא באמת יכוסה אלא ישימו עליו קצת שפכטל שייראה יותר יפה ...

בנוגע לרכישות, בניגוד אלייך, אני חושב שהם פועלים בחוכמה. בלי לחץ ובלי לדחוף מחירים מעלה - לאט לאט. צפויים לנו עוד הרבה ימים סוערים בשנה הקרובה (לדעתי) - למה לרוץ?

את יודעת מה מצטייר לי בראש כשאני קורא את התכתובת על נאנט?
    זוכרת את שני הזקנים שיושבים על המירפסת בחבובות? לא יודע למה - אבל זה מה שעבר לי בראש :-).

הי bpy,
    לא חושב שראיתי אותך כאן בפורום.
    אינני יודע אם אתה סרקסטי, אך אני מאמין כי לפחות לחלק של ה"בהצלחה" באמת התכוונת ולכן תודה (אני חושב) :-).

בברכה,

פיראט.. מסכימה איתך בקשר לזה שרק 2 אלו הם האופציות היחידות שניתן יהיה לרשום בדוח התזרים אבל אני אצפה למשהו אחד - אני אצפה לראות רק מכירת קרקעות ובמקביל לראות שאכן נבע תזרים סביר מהונגריה (לפי מה שהחברה צפתה). אם החברה רושמת גיוס הון/חוב אז היא יורקת בפנים והאג"ח מבחינתי עולה מדרגה ברמת הסיכון. יכול להיות שבעלי השליטה יודיעו בשלב זה על הנפקת זכויות קטנה/יתנו ערבות/התחייבות כלשהיא לפרעון זה גם יעזור. ושאלה נוספת שגם תשפיע על שיקול דעתי היא מה רו"ח יכתבו בחוו"ד האם הם יישארו עם הפניה או יתנו הערת עסק חי.. בקשר לרכישות העצמיות אז באחד הפוסטים הקודמים שלי ציינתי שכל עוד החברה רוכשת במחירים הנוכחיים זה מפנה לה תזרים ממש בשנה הקרובה!! אבל לדעתי עדיין הקצב צריך להיות מהיר יותר

הי mimi,

אני רק שאלה ...
    כולם יודעים שיש בחברה בעייה. הערת "עסק חי" אומרת בדיוק את זה.
    עוד לא הצלחתי להבין מדוע קיום/אי קיום הערת "עסק חי" יש לה משמעות (כשכולם מבינים שהעסק בבעייה)?

בברכה,

ודבר נוסף,

סיקרן אותי קצב קניית האגח של החברה (כיוון שהתחושות שלנו הפוכות). אז ככה, מתחילת הרבעון (20 יום):

אגח ב - 1.5M (מתוך 118.4M) - קצב של 27M אגח בשנה.
    אגח ג - 200K (מתוך 38,200K) - קצב של 3.6M אגח בשנה.
    אגח ד - 0 (מתוך 59.3M) - קצב 0.

נראה שאת צודקת, הייתי מצפה לקצב שהוא בערך x3 מהקצב המוצג.

בברכה,

היי פיראט.. אני מניחה שאתה קצת מכיר את עולם העסקים וההתנהלות שלו. כרגע בנאנט יש הפניית תשומת לב של רו"ח שאומרת שיכולת החברה לעמוד בהתחייבויותה מותנה ב-... במצב שרו"ח נותנים הערת עסק חי (יותר חמור מהפניה) אם כנראה שרו"ח חושבים שהסיכון עלה מדרגה ואין מצב שהחברה תעמוד בהתחייביותיה. לפי נסיוני רו"ח יתנו הערת עסק חי ברגע שיהיו להם ספקות סבירים שהחברה לא תוכל לפרוע את התשלום הקרוב - הם רואים את דוח התזרים מפורק באקסל שואלים שאלות (נוקבות אם הם רציניים) ואז מחליטים איך תראה חוות הדעת שלהם. ברבעון 1האישיו היה התשלום של יוני שהחברה כידוע עמדה בו. עכשיו הפוקוס עובר ליוני 2013 וזה כבר סיפור אחר. לכן אני מחכה לדוחות לראות מה ישתנה מה קצב המכירות בהונגריה ומה יעשו בעלי השליטה.

בקשר לרכישות העצמיות - קשה לחברה לקנות בבורסה לאורך זמן בלי להעלות את מחיר האג"ח. החברה צריכה לחפש קניות מחוץ לבורסה מסוחרים/קרנות וזה יטיב את מצבה בהרבה מאשר הרכישות הקטנות והלא מספיקות.

לפי המחזור היום והזינוק באגחי"ם אני מניחה שהחברה רכשה עוד.. ב-ב' ו-ג' היה מחזור של מעל 10 מיליון ע"נ בעליה חדה. לדעתי אין הסבר אחר למעט רכישות של החברה..

מן הסתם הודעה תגיע מחר.

עדיין יהיה מעניין לראות את הדוח של הרבעון השני..
    נערך לאחרונה על ידי mimi100, 31.07.2012 בשעה 23:26

הי,

את ממש עוקבת אחרי החברה הזו ...

יש אופצייה אחרת, אך היא פחות סבירה - ניסיון השתלטות דרך אגרות חוב. אך לכך יהייה צורך בהרבה יותר ניירות. נראה לי שאת צודקת ...

בברכה,

אכן אפשרות מעניינת סטייל הנסיון שהיה להשתלט על סאני לאחרונה..

אבל בנתיים החברה דיווחה על הרכישות:
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=753707

מה שמעניין לראות זה שבאג"ח ג' מתוך מחזור של כ-5.3 מיליון ע"נ החברה רכשה כ-5 מיליון ע"נ ובאג"ח ב' מתוך מחזור של 5.1 מיליון ע"נ החברה רכשה כ-3.2 מיליון ע"נ. מה שאומר שכ-2 מיליון ע"נ החליפו ידיים בשוק.

כמובן שלחברה הכי כדאי לרכוש במחירים הללו אג"ח ג' כי זה משפר את התזרים שלה לשנה הקרובה שבה היא צריכה לשלם כ-61 אגורות ל-1 ע"נ (50% קרן + 2 ריביות + הצמדה) כך שזה חיסכון ניכר שישפיע כבר השנה.

מצד שני הסדרה של אגח ג הרבה יותר קטנה.

בברכה

נערך לאחרונה על ידי mimi100, 01.08.2012 בשעה 17:27

וחזרתי ל-chat היומי שלנו בענייני נאנט :-)

כמו שנאמר, הכל יחסי ...

קנייה של ג משפר יותר את התזרים, קנייה של ב משפר יותר את המאזן. כל אחד עם הייתרונות והחסרונות שלו (בהתאם להנחות העבודה של החברה) ולכן כנראה קנייה משולבת היא המתאימה ביותר. בכל מקרה, כמו שציינת, לא ניתן לקנות הרבה מ-ג כיוון שהסידרה קטנה מדי (ואני מחזיק די הרבה ולא מוכר ).

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות