x

עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 138

נושא: זרקור: נאנט אגח ג

הי rema,

כמו בכל מסחר, כך גם באיגרות חוב, אתה מרוויח ואתה מפסיד בשיערוך התיק.

ההבדל הוא שאלו איגרות חוב. עבורי, בהתאם לתשואות המקובלות בשוק, האווירה בשוק והסיכונים, אני מחליט על כמות המזומן שאני מחזיק. לאחר שעשיתי זאת, אני מנסה למכור את האיגרות "הכי פחות משתלמות" בתיק ולקנות את האגח "הכי משתלמות" בשוק (באיזון לפי פיזור). אינני מאמין בפעולות חפוזות ואינני מאמין בפאניקה - באגרות חוב יש תשלומים ויש מועדים, אין פה סיכון אמיתי, מעבר לסיכון של אי קיום החוזה. כלומר, לטעמי, פעולות חפוזות לפי שווי סחיר באגרות חוב הוא חסר משמעות.

לדוגמא, האחזקה בגדולה ביותר שלי היא אידיבי פיתוח י (למעט אאורה אג 1 - אותו אני שם בצד). מה שלא יהייה מחיר האיגרת היום, בתוך 2.5 שנים אקבל את כל השקעתי בחזרה אם אידיבי פיתוח תוכל לשלם (ללא קשר למחיר הסחיר של האיגרת).

לסיכום - ו"יברח" היא פעולה של סוחרים, לא של משקיעים. אינני יודע אם אני "משקיע" או "סוחר" ע"פ הגדרה, אך אני חושב על עצמי כמשקיע.

בברכה,

rema1
    אורח
    Dear Pirate

תודה ......

and i beg to differ and comment
    (French
    u can invest but sometime u must sell to avoid
    grand losses,and u have to cosider it carefully

and I like u invest yep.

by the way its not to comment its not a verb but an adjective not in enlgish in but french
    IN case u want to comment (the verb now lol
    pls privately
    tnx
    good evening
    Rr

הי,

עוד הערה שראוי להעיר פה ולא שמתי לב אליה ב-post הקודם - אחת ההתניות לצורך פירעון מיידי של אגח ד היא החזקת לפחות 7MEu בקופה. עובדה זו מעלה את הרף ומבטלת את טענתי על מרווחי ביטחון גבוהים לצורך התשלום הבא.

בברכה,

טוב.. יום האקס של אג"ח ג' הגיע. לגבי התשלום סבירות גבוהה ביותר שישולם.

בנתיים 2 הודעות מעודדות מכיוון החברה בשבוע החולף אחת היא שהדיביבדנד מרוביג התקבל במלואו לפי דוח התזרים החזוי ושנית שהחברה אישרה עוד מסגרת לרכישות עצמיות (אמנם קטנה אבל עדיין זה סימן טוב) וגם ביצעה רכישות עצמיות בעסקאות מחוץ לבורסה.

זה כמובן עדיין לא מספיק וכמובן שאי הוודאות גדולה אבל לפחות בחלק מיעדיי התזרים הצפוי החברה עמדה. לגבי היתר חלקם מוטלים בספק.

אין ספק שהאג"ח הזה הוא בסיכון גבוה.. נמתין לבשורות נוספות..
    ממשיכה במעקב צמוד..

הי mimi,

חזרתי (אני רואה שגם את חזרת לכתוב :-) ).

הסתכלתי כרגע על פקודות הקנייה מכירה - זה מדהים. זה נראה כמו סוף העולם as we know it. נראה לי שממחר אני מצטרף למשחק פה - קנייה ב-41? - מישהו איבד את הצפון!! (אם אצליח לקנות ב-43, נראית לי אחלה עסקה ...).

דרך אגב, לפי צורת ההתנסחות שלך, נראה לי שאת אשת (אני מניח מהשם) כספים - הייתי שמח אם היית מדי פעם עוברת על הניתוחים שהגשתי/אגיש ואקבל חוות דעת נוספת.

בברכה,

אכן אשת כספים.. אשמח לעבור ולהאיר על דבריך.. שמנוסחים במקצועיות ובהירות

עדכון,

הנייר הגיע לאזור ה-50. המומנטום שלילי, אך אני מניח שבאזור מחיר זה (46-50), המומנטום יתהפך. לדעתי, האגח במחיר זה מציג יחס סיכוי-סיכון טוב מאוד. אני אישית אתחיל לפעול באזור מחיר 48.

בברכה,

נאנט ג' מול ב'

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    עדכון,

הנייר הגיע לאזור ה-50. המומנטום שלילי, אך אני מניח שבאזור מחיר זה (46-50), המומנטום יתהפך. לדעתי, האגח במחיר זה מציג יחס סיכוי-סיכון טוב מאוד. אני אישית אתחיל לפעול באזור מחיר 48.

בברכה,
    פיראט,
    מה דעתך על אג"ח ב' מול ג'?

הי monolitus,

זה הכל עניין של מחיר כמובן. כרגע הפארי של שני האגחים דומה (אם נזכור ש-ב משלם ריבית 4% ו-ג' משלם ריבית 8%). אגח ג נסחר ב-50 אג ואגח ב נסחר ב-47 אג.

התשלום הבא הוא גבולי למדי והתשלום שאחריו, בכלל לוטה בערפל. במקרה של הסדר, אני מניח של-ג' תהייה עדיפות (רבה יותר מאשר משתקף כרגע מהמחיר) ובמקרה של פדיון בשנה הבאה ג מחזיר את כל ההשקעה+20% במזומן ו-ב אף לא מחזיר את ההשקעה (במזומן). לטעמי, במחירים הקיימים - ג עדיף.

בברכה,

עידכון,

חברות הדירוג נזכרו להוריד את הדירוג ל-Ba1 (בשעה טובה) ובצדק. מה שכן מעניין לראות איך חברות הדירוג מתנהלות פוליטית ולא כלכלית. לא מזמן הורד הדירוג של אידיבי אחזקות ל-BBB- (שקול ל-Baa3, הדירוג הקודם של נאנט) מאותו נימוק (גמישות פיננסית חלשה), אלא ששם ציינו ש"המקורות לשנה העוקבת אינם ברורים". פה מציינים גמישות פיננסית חלשה ש"המקורות לשנה העוקבת תלויים ...". כלומר, מצבה של נאנט טוב (בהרבה, למען האמת) מאידיבי אחזקות - אך הדירוג שקיבלה נמוך יותר.

אני אישית, מסכים שהדירוג החדש הולם (אולי אף גבוה מדי) ותחשבו מה הדירוג האמיתי של אידיבי אחזקות.

בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות