הי mimi,

את רוצה דיון? טוב :-).

אז ככה,
1. החשבון שלי אומר 263 דירות בפולין, 48 בהונגרייה. אינני יודע מהיכן ההבדל, אך כנראה לא כל כך קריטי.
2. עד כמה שזכור לי התקנות החדשות כבר בתוקף מאפריל ואינני רואה השפעה מהותית.
3. לא היה זכור לי שמימוש רוביג היה אופצייה בדוח הקודם (אאמין לך, אין לי כח לבדוק). בכל מקרה, מה שהתכוונתי הוא רצינות הכוונות (זאת אומרת שהתגברו על המחסום המנטלי - "בשלות מנטלית" בשפתך) - ניתן לראות שאכן זה המצב, לאור הפנייה לקרן (אינני זוכר את שמה) לקבלת אישור להפר את ההסכם עימה (מעשים ולא רק דיבורים מעידים על מצב מנטלי). לכן, בניגוד אלייך, אני מעריך שפעולה זו מעידה על כך שזה די חד וחלק (לפחות הכוונה).
4. מכירה לאו דווקא מתבצעת כנתח, ניתן גם להפיץ דרך גורמי מסחר נתחים גדולים. אני אפילו מעריך שזה מה שיתבצע, אם משהו יתבצע (למה לוותר חלקית על השליטה?) גם אם יהייה לכך עונש פיננסי.
5. לדעתי, כל זמן שאולימפייה לא סיימה את מכירת נאנט, לא תהייה שום התייחסות לגיוס הון (גם אם יש כוונה כזו).

לבסוף, החברה ממשיכה להקטין מינוף גם תוך כדי ויתור על הון וכל זאת מתבצע כמעט בלי פגיעה בהון העצמי. גם אם הנייר הולך להסדר, הוא לדעתי עדיין נראה מעולה.

אז כן, כדרכי בקודש - אינני מסכים עימך בנוגע לאווירה השלילית המוקרנת מה-post שלך בנוגע לנייר. כמו כן, אני חייב לציין שבניגוד אלייך, אני רואה את הדוח באור חיובי למדי (החברה נמצאת במצב מנטלי של "תשלום חוב" ולא של "הסדר").

בברכה,