x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 138

נושא: זרקור: נאנט אגח ג

Hybrid View

שלום PIRATE ו-MIMI,

לאור המלצותיכם החמות, עיינתי קצת בדוחות ולהן הערותי:
    MIMI - שימי לב, אין קשר ודאי בין הכרה בהכנסה והתזרים בחברות הנדל"ן לאור המקדמות מלקוחות שנובעים לאורך התקדמות הבניה. נדמה לי שברבעון זה מימשו מלאי קרקעות וזה שיפר את התזרים.
    פולין - החברה העירה שלאחרונה שינה הרגולטור את התנאים להבטחת כספי הלקוחות ולפיכך החברה צופה, ככל הנראה, פגיעה מסויימת במכירות הרבעונים הקרובים.
    תזרים עתידי - עיקר התקבולים להבטחת תשלומי האג"ח ב-2013 אמורים לנבוע מהונגריה (MIMI התייחסה) ומדיבדנד שמן מפולין. הכל לאור צפי מכירות של מאות דירות ויותר. נחזיק אצבעות.

בברכה,
    אודי

נראה לי שאתה קצת מתבלבל.. אם יש תזרים

ציטוט פורסם במקור על ידי udiwe צפה בהודעה
    שלום PIRATE ו-MIMI,

לאור המלצותיכם החמות, עיינתי קצת בדוחות ולהן הערותי:
    MIMI - שימי לב, אין קשר ודאי בין הכרה בהכנסה והתזרים בחברות הנדל"ן לאור המקדמות מלקוחות שנובעים לאורך התקדמות הבניה. נדמה לי שברבעון זה מימשו מלאי קרקעות וזה שיפר את התזרים.
    פולין - החברה העירה שלאחרונה שינה הרגולטור את התנאים להבטחת כספי הלקוחות ולפיכך החברה צופה, ככל הנראה, פגיעה מסויימת במכירות הרבעונים הקרובים.
    תזרים עתידי - עיקר התקבולים להבטחת תשלומי האג"ח ב-2013 אמורים לנבוע מהונגריה (MIMI התייחסה) ומדיבדנד שמן מפולין. הכל לאור צפי מכירות של מאות דירות ויותר. נחזיק אצבעות.

בברכה,
    אודי
    חיובי מפעילות שוטפת זה אומר שנכנס כסף ברבעון זה פיזית.. זה לא כסף ממכירת קרקעות כי אז זה היה מופיע בפעילות השקעה.. לגבי 2013 כפי שציינתי אכן העתיד לוטה בערפל בייחוד בגלל ההסתמכות על הונגריה הבעייתית ועל דיבידנד מרוביג.. שום דבר לא מבטיח שיוכלו אכן לחלק אותו..

ועוד תיקון קטן אני ממש לא ממליצה בחום על האג"ח. מדובר באג"ח בסיכון גבוה שהתשלום הקרוב לדעתי מובטח בו.. מעבר לזה דרוש מעקב צמוד כדי לא ליפול..

בכל מקרה בהצלה לכולנו...

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות