x

מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

נושא: שאלה לגבי מטיס קפיטל אגחא

שאלה לגבי מטיס קפיטל אגחא

אני די חדש בתחום ,קניתי את האגח הנל עקב המלצה שראיתי כאן ,בינתיים ירד ב 70 %
    כשאני עוקב ב אינטרנט ,אני רואה שהאגח בהפסקת מסחר ,יש לי כרגע כ 7000 ש" מהאגח
    השאלות
    מה זאת אומרת הפסקת מסחר הנייר כבר ככה המון זמן?
    מה מומלץ לעשות עם זה האם ניתן למכור?

אודה על תשובות

תודה
    איציק

הלו איציק,

אינני עוקב אחרי האגח ואני מופתע שמישהו המליץ על אגח כזה, בלי סימני אזהרה מודגשים.

בדיקה זריזה ב-maya אומרת שהחברה בפירוק. משמע, אינך יכול למכור אותו וכנראה לא תוכל בשנתיים הקרובות. בשנתיים אלו, המפרק יימכור את החברה חלקים חלקים ומה שיתקבל (פחות שכר הפרזיטים) יחולק בין הנושים השונים בהתאם לסדר הקדימות. לא בדקתי לעומק, אך למיטב זכרוני הנכס העיקרי של מאטיס היה פטרו-גרופ שנלקח ממנה (לא עמדה בפדיון חובות) ולכן נראה לי שבעוד שנתיים תזכה למספר אגורות בודד פר אגח - כלומר כסף אבוד (שוב - אינני בטוח שכן מעולם לא השקעתי באגח).

ועכשיו, כהצעה כללית יותר - אם אתה מתכוון לפעול עצמאית בשוק ההון, אני מציע ללמוד מעט לפני ביצוע הפעולות במטרה להבין את ההשלכות ...

בהצלחה,

היי איציק
    חברת מטיס לא עמדה בהתחיבותיה לבעלי האגח ולכן האגח נגרע מהמסחר והחברה הלכה לפירוק.
    כרגע אין לך מה לעשות חוץ מלחכות. בסופו של דבר כשיסתיים התהליך כל מה שהצליחו להציל מהחברה הכושלת הזו יחולק בין בעלי האגח.

ציטוט פורסם במקור על ידי pirate צפה בהודעה
    הלו איציק,

אינני עוקב אחרי האגח ואני מופתע שמישהו המליץ על אגח כזה, בלי סימני אזהרה מודגשים.

בדיקה זריזה ב-maya אומרת שהחברה בפירוק. משמע, אינך יכול למכור אותו וכנראה לא תוכל בשנתיים הקרובות. בשנתיים אלו, המפרק יימכור את החברה חלקים חלקים ומה שיתקבל (פחות שכר הפרזיטים) יחולק בין הנושים השונים בהתאם לסדר הקדימות. לא בדקתי לעומק, אך למיטב זכרוני הנכס העיקרי של מאטיס היה פטרו-גרופ שנלקח ממנה (לא עמדה בפדיון חובות) ולכן נראה לי שבעוד שנתיים תזכה למספר אגורות בודד פר אגח - כלומר כסף אבוד (שוב - אינני בטוח שכן מעולם לא השקעתי באגח).

ועכשיו, כהצעה כללית יותר - אם אתה מתכוון לפעול עצמאית בשוק ההון, אני מציע ללמוד מעט לפני ביצוע הפעולות במטרה להבין את ההשלכות ...

בהצלחה,
    אז לא נותר לי אלא לחכות בסבלנות
    אגב מי שהמליץ על האגח הוא לא אחר מאלון מנהל הפורום אם אני לא טועה וזאת לפנילפני כשנתיים
    תודה
    איציק

שלום איציק,

הנחמה היחידה היא כי נכוות עם המלצה (ולא בדקת) בתחלית דרכך בתחום ועכשיו תיזהר כפליים.
    כמובן אני מצטרף לעמיתי שהמליץ לך לשקוד קצת וללמוד לפני קפיצה למים העמוקים.
    בדוגמא שלנו, מה ציפית מבחור טוב (בעל השליטה לשעבר) שלא יודע לנהל קבוצת כדורגל וגם לא כל כך את חייו האישיים - שידע לנהל חברה??

לגבי מכירת הניירות, תנסה לבדוק מכירה מחוץ לבורסה - יש כל מיני ציידי חברות/ניירות שיתנו לך כמה אג'.

בברכה,
    אודי

אחד האתרים הפופולריים למסחר מחוץ לבורסה הוא www.100net.co.il אך כמובן שלא תקבל שם תמורה הוגנת.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות