x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 28

נושא: זרקור: אגח אנגל משאבים ו

Hey dear rR,

Why don't u buy them all, u r the winner today
    And somehow I seem to know the begining of the phrase, "come what may, I don't care

הי freedom,
    4% זה די הרבה ועם מח"ם של פיל - זה המון אחוזי רווח הון.
    בכל מקרה, איני פוסל את אגח ו. אלא שבעקבות ההודעה, הביטחון שלי בחברה גדל מאוד מה שלטעמי מטה את הכף לטובת אגח ז.

אנחנו שוב עומדים ושוקלים ארוך מול קצר וכל אחד יחליט את אשר מתאים לו - ציינתי פשוט שבתקופה האחרונה (גם לפני ההודעה) התחלתי להעביר כספים לאגח ז (גם מאגח ו). כיוון שאני הרגשתי שזהו הדבר הנכון, הצעתי לאחרים לשקול זאת גם כן. כמובן שכל אחד יחליט לעצמו, מה כדאי ונכון לעשות.

בברכה,

rema1
    אורח
    pirate
    tnx and i may be doing it or not LOL
    tnx anyway....for the moment i think i cannt maybe in the near future
    night H
    Rr

אז הנה הגוקר -
    http://maya.tase.co.il/bursa/report....port_cd=736987
    אגח ו הינו בהיקף 50M והמכירה אם תקרה היא בהיקף 76M. כיוון שהתמורה משועבדת למחזיקים עד 66% ולאחריה שיעבוד משותף עם אגח ז, אז שווי בטוחות בייחוס לאגח ו הוא בהיקף של כ-72 אגורות לאגח.

בברכה,
    נערך לאחרונה על ידי pirate, 22.05.2012 בשעה 13:37 סיבה: טעות

rema1
    אורח
    hi pirate
    how r u
    coffe or tea, better orange juice yep

hereunder pls find a piece of info
    hope it will be of interest
    אנגל משאבים ופיתוח

מו"מ מתקדם למכירת מקרקעין ברחוב החרש בתא בכ-76מ" שח. פורסם ב-22/05/2012 12:27

Pirate אם כך אגח ו' במחיר 72 זה תחתית דיי ודאית ?

אם העיסקה תיסגר (!!), זו המשמעות (וכנראה תשלום בפידיון מוקדם). כדאי לשים לב - כל החוב האגחי של החברה נסחר לפי כ-75M שקל (ו+ז).

עדכון,

העיסקה נסגרה ולמעשה זה משקף לאגח ו בטחונות רובן במזומן של מעל 72 אגורות. עם זאת, בעל הבית מבושש להציג אשראי לחברה (50M ש"ח) כפי שהתחייב במסגרת ההסדר. עובדה זו (והקמת נציגויות), לוחצת את האגח מטה (ובצדק), אך עקב הבטחונות אני מרגיש שיש כאן הזדמנות. עם או בלי האשראי הנידון, החברה כנראה (דווח על הסכמים מול בנקים, אך עדיין לא דווח על סגירות חוזיות) תהייה מסוגלת לעמוד בתזרים בארץ (יאבדו נכסים טובים בחו"ל).

לשיקולכם,
    בברכה.

יש סחורה ב 68 אג' אפילו די הרבה.

הי reem,

הסתכלתי קצת על מה שכתבתי בעבר. ראשית יש לציין, שטעיתי ואולי הטעיתי אנשים (בלי כוונת זדון כמובן). במה דברים אמורים?

בפרסום האחרון אני מתייחס לביטחונות כאילו הם על 50% מהקרן, אך מאז הפרסום המקורי, היה פדיון של 10% מהקרן (מתוך הביטחונות) ולכן הביטחונות היום הם על בערך 44% מהקרן. כלומר, לאחר המימוש המצויין ב-post הקודם הביטחונות במזומן הם מעל 66 אגורות. לא כל כך נורא - אך במטרה להעמיד דברים על דיוקם ...

הסנטימנט השלילי נובע בעיקר מכך שבעל השליטה לא מזרים אשראי כפי שהתחייב בהסכם ההסדר. לדעתי המחיר מעולה, אך אני מציע להמתין ולהמשיך לעקוב. לא נראה כי העניין ייפתר בקרוב וחוסר הוודאות ימשיך וילחץ את האגח לרמות לא הגיוניות (לדעתי). הנה לך, גם אני מבצע שיקולי מסחר :-), למרות שמשתדל לא להתייחס אליהם באתר (למעט מקרים שהם מאוד חשובים בעיני - כמו מקרה זה).

בברכה,

הי,

ישנן שתי הודעות ב-maya שתומכות בקניית הניירות (ו, ז - כל אחד ע"פ הבנתו ושיקוליו אם בכלל).
    1. החברה הודיעה שבעל השליטה הודיע לה שהוא מתכוון לעמוד מאחרי התחיבותו לאשראי במסגרת ההסדר.
    2. ישנו משא ומתן מתקדם למכירת מקבץ דיור בחדרה ב-63M ש"ח (7M ש"ח מעל הערך החשבונאי).

לשיקולכם,
    בברכה,

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות