בוקר טוב חבר בריאות ופרנה טובה - סקירה יומית במידה ולא תהיה שביתה.
חברים יקרים אני מעלה סקירה זאת לכלל רשימת התפוצה שנמצאת אצלי , אם יש חבר שאיננו רוצה
להכלל , אנה השב במייל , ואוריד את הכתובת!!!!!!
אני יוצא מתוך הנחה שהשביתה קשה למכורים , וגם שהאתר הורד לצורך שידרוג , אז שתדעו העבודה נעשת סביב השעון לשדרג את האתר שייראה אחרת ,
ואחרי ש - "שחקן מעוף " קנה עוד 2 אתרים ולהטמיע אותם בתוך מכלול שלם אחד , בלי לאבד אינפורמציה , ולהוסיף פקטורים חדשים , מודרניים , ויכולות חדשות ,
שבחלקם אנני יודע , אך תדעו שהעבודה נעשת בתנאים לא אנושיים , ועושים מאמץ כביר לחזור לאוויר , זו פניה אישית שלי , קבלו זאת בסבלנות , וסובלנות.
הדבר נעשה לטובתנו ויישרת את האינטרסים שלנו , ודבר ידוע זה שהכל נעשה למען החברים " חינם אין כסף " נתונים בזמן אמת , ועוד..........תודה על ההבנה.
ועכשיו לנושאים שלנו , אתחיל בנתונים יבשים נכון לבוקר זה :
המדדים בחול רצים למעלה , כאשר אנחנו מתקשים להרים ראש , ומפגרים אחר העולם , כאן אנחנו בצומת החלטה חשוב , האם מדד S&P יכול לפרוץ את רמת 1350
ונמשיך ל - 1371 שיא שנקבע ב- מאי 2011 { שיא כל הזמנים 1576 נקבע ב- אוקטובר 2007 }במקביל לאותם זמנים הדאקס כרגע ב - 6748 שיא אחרון 7600 , { ושיא כל הזמנים
8131, שנקבע ב יוני 2007 } , המומנטום בעליות עוד ממשיך להיות חיובי אך כאן אנו נשאלים שאלה ?????? איך זה ?????
ישראל שעברה את המשבר העולמי באופן יחסי לעולם בצורה מעולה , ושאר העולם שמצבם גרוע אלף מונים מאיתנו , אז וגם היום רצים מעלה ואנחנו למטה .
נכון להיום הפער בין S&P למדד המעוף = 233 = נק' לדעתי זהוא הפער הגדול ביותר { לפי מייטב זכרוני ואם לא אז סליחה , אבל קרוב מאוד לזה }
נראה שמשהו מסריח בכל הכלכלות המקולקלות , יש המון הסבר אך לא אענה אתכם , רק אציין נקודות למחשבה : פוליטיקה , כסף זול מודפס ללא הכר , בחירות ,
מלחמת מטבעות בין גושים , מזרח , אמריקה , ואירופה , כשכל אחד מושך לכוון שלו , מי שמפר את המאזן בצורה בוטה היא סין , שלא דופקת חשבון לכל העולם ,
המטבע שלהם מיזמן היה אמור לעבור ייסוף לעומת המטבעות בעולם { היום 1$ = 6.30 יואן סיני } כאשר כלכלנים טוענים שהשווי האמיתי אמור להיות 1$ = 3.5 יואן סיני,
בקיצור סין לא יכולה להרשות לעצמה דבר כזה כי כח הקניה של הסיני שגם כך חלש בגלל משכורות של עבדות , יורידו אותו בחצי ?? 1.35 מילארד איש , רק לתת להם 0.5 ק"ג אורז ליום
כמה אורז צריך ?? יש הרבה שחושבים שסין היא מעצמה הבאה , ואני שואל לפי מה קובעים זאת , לפי רמת החיים בהשוואה לאירופה או אמריקה , או לפי הכסף שייש ברזרבות , הם עובדים
על העולם , הם בעצם מספסדים את הייצור , הייצוא בעקיפין , ואצלם עדיין אין דמוקרטיה או משהוא קרוב לזה , הם רוצים שקט פוליטי , ע"ח עבדות של ילדים, וייצוא לעולם בזול..
רק להמחשה מניסיון אישי ספל שאמריקאי מייצר בסין בעלות של $ 0.3 עד $ 0.8 נמכר ב 10$ באמריקה או אירופה { אתם מבינים את זה חברים ???}
הגוש האירופאי התרחב לזכותם ורווחתם של גרמניה , וכן גרמניה שהצליחה להשתלט בכוח הכסף מה שלא צלח בשתי מלחמות עולם , חילקו כספים עודדו תעסוקה אצלם ,
ושעיבדו מדינות לחובות מחייבים , וכרגע הם מכתיבים איך כמה ולמה , לפי השקפתי הגרמנים והצרפתים נאווים, כי אם אין למדינה כסף להחזיר חובות אז מה יעשו לה ?
יעמידו אותה בפינה בעונש ?? שוב גול עצמי !!!!!! , אמריקה כלכלה שמובססת על צריכה שקעה לעומק הבור החשוך , איך הם יכולים לגלגל חוב כזה עצום , התלג לא מספיק
לכסות את הריבית השנתית , אצלם הסיפור ייגמר או בפשיטת רגל , או באינפלציה גבוהה , וכך יעשו גם הם תיספורת בלי ספר ...
אז מה חברים כולם בברוך גדול , יחסית ישראל במצב כלכלי יחסית טוב מכל אלה שהזכרתי כולל סין { בגלל רמת החיים והדמוקרטי הפרועה והמושחתת שלנו }
אז מה יהיה ??, יהיה רע מאוד להרבה מאוד שנים לפני שבאמת יהיה טוב , זו דעתי האישית ואינכם חייבים לקבל זאת , אך אנני רואה מוצא אחר , ככל שהמדדים יפרצו רמות גבוהות כך הסכנה , שייקרסו
גדולה יותר { ולנו שוב יתרון לנו יש ליפול מעט כי עלינו פחות חחחחח } וואלה בדיחה טובה.
אז הגענו הביתה וניגע בכמה נקודות חשובות אצלנו :
1. אולי אצלנו היהודים מריחים מרחוק מה שייקרה ??
2.מחזורים חלשים : גורם לבורסה תנודתי .
3.פוזיציות של כתבנים מכתיבות מיזה חודשים את רמת המעוף.
4. במדינה נאורה האופציות נועדו להגן על נכס הבסיס שקנית , או השקעת ,אצלנו הפכו את מדד המעוף למגן על שוק הניגזרים { האופציות }
5. למה להשקיע במניות אם ניתן באותו כסף ממונף פי 100 לעשות רווח מה שמניה עושה ב 10 שנים { גם אם היא רווחית }
6. מצב המעוף בכי רע לא בגלל שכל החברות רעות , בגלל קובץ כתבנים שמכתיבים את רמת השוק .
7. שוק הניגזרים זה משחטה למשקיע הקטן , ומחלבה לכתבנים , אגב בעידוד הבנקים : אדם שייש לו 400K יכול לקבל מינוף של 40 מיליון , בתנאי שהפוזיציה שלו ,
לא תפסיד את 400K , במיקרה כזה הבנק סוגר לו את הפוזיציה ושלום על ישראל , אנחנו הפסדנו את המיכנסיים , והוא הפסיד גם את התחתונים , ומה לנו זה עזר ?? 8. אתם מבינים איזה חוסר הגינות , וחוסר אחריות מצד הבורסה לניירות ערך , ביחד עם הבנקים { יד אחת של מאפיה }
9. אזרח הקטן שנכנס לקחת הלוואה של 20K מחייבים אותו ריבית פריים +15% ויש הרבה כאלה מסכנים , ולא בכדי הם לא יוצאים ממעגל העוני,{ כל טייקון או איש עסקים מתוחכם משלם פריים מינוס}
בדיוק כמו מדינות שלקחו הלוואות ולא עומדות בריבית הרצחנית .
10. בלי לפגוע ברגשו וללא קשר לשום גזענות , מכיוון שאנני יודע מי המכותב , אך אני מדבר על מצב גאופוליטי , פיזור אוכלוסין , מי שרחוק מהצלחת
לעולם לא יהנה ממנה עיקרית , אולי בקושי פרורים שיחזיקו אותם בחיים , ולא יותר . אני מתכוון לעיירות פיתוח , כמו שדרות {אני יליד שדרות }
ק.שמונה , אופקים , ירוחם , נתיבות , חצור ועוד מאות יישובים שנועדו לשמור על הגבולות , אך המדינה שחכה אותם לנפשם ,
לא סתם השביתה הזאת : היא מוצדקת 150% אסור להכות את המוכים , מי שמבקר במקומות כאלה נידחים חושב שהגיע לעולם השלישי ,
גם תהליך קליטה של עולים חדשים חוזרים על אותם טעיות עבר , משכנים מיסכנים עם מיסכנים , וממדרים אותם ומרחיקים אותם מלב המדינה ,
כך עשו בשנות ה 50 , העלו אנשים למשאיות אמרו להם אתה נוסעים קרוב למרכז , הורידו אותם , בשדרות , אופקים ודימונה .
11.ברוך השם אנני מלין על צרותיי להפך , לאבי היה אומץ וראיה מרחבית וכבר בשנת 1970 התפטר מעבודה מכניסה ומבטיחה
{חברת לפידות לחיפושי נפט} , אך דאגתו היתה לתת חינוך לילדים ועברנו לחיפה,
ושפר מזלנו , מעולם לא שמעתי את הוריי מקטרים על מר גורלם , להפך התגאו תמיד שעזרו לבנות את המדינה , ב1970 לא היה בית ספר תיכון בהרבה עיירות פיתוח , את החנוך קיבלנו
מחיילות , שם הייתי תלמיד מצטיין , הגעתי לחיפה נעשתי תלמיד מפגר , עד רמה כזו שלא הבנתי עברית מדוברת , ואנני צוחק זו האמת לאמיתה.{ ואז שלחו ילדים לפנימיות } ואני מגיל 13 לא חזרתי הביתה.
12. בנתיים שהשביתה ממשיכה , ואין אתר , מעביר לכם את הזמן בסיפורי אלף לילה ולילה , מעט להשכלה כללית !!!
13. האמת שהתיישבתי מהשעה 4.00 לפנות בוקר ועקבתי אחר השביתה , והאתר , מכוון שלא זה ולא זה עובדים , ניסחפתי ורשמתי , אולי יותר מידיי , מקווה שתהנו .
14.על אותו עיקרון אני מזכיר לכם את השיטה החדשה שלמדו בישראל , הטייקונים לוקחים הלוואות ממנפים את עצמם לדעת , קונים חברות מרוקנים את ההון בחלוקת דיוודנדים
ולאחר מכן , באים בוכים אין לנו כסף להחזיר , יש לנו להחזיר רק 50% ממה שלקחנו , זו מדיניות מטורפת , וצודק חבר הכנסת שיטרית , מי שלקח ולא החזיר , לסגור לו את הברזים ושלא יקבל אגורה
אחת שחוקה יותר , עד שלא ימכור את התחתונים שלו ויחזיר קודם את החוב , כולל בית , אוטו , הברחת נכסים , מה זה פה ?? שוק של גנבים ונוכלים אההההההה הגיעו מים עד נפש !!!!
15.טוב חברים סקירה להיום היתה כבר מוכנה , אז אכתוב אותה יותר מעודכנת במוצאי שבת , שיבוא עלינו לטובה .
הכותב : אמסלם שמעון עם ניסיון מיסחר בנלאומי , רוסיה , סין , הונקונג , צרפת , גרמניה , קזחסטן , אוזבקיסטן , ישראל , 36 שנות עבודה , דם יזע ודמעות ,
הכל נלמד דרך הרגליים , ללא שום השכלה פורמלית לצערי {מהסביות שהזכרתי הייתי חייב לצאת לעבוד } נשוי מגיל 21.5 אב ל 3 ילדים לתפארת עם ישראל נשוי באושר ,
ומשקיע את כל כולי בעשיה ולימוד מה שהחסרתי , נחשפתי לפנכם , על מנת שתדעו שהעובדות שנכתבו כאן עברתי בחיי , על אמת ולא באונברסיטה { באונבריסיטה של הרחוב עד לרמות שלטון בכירות }
בכבוד רב אמסלם שמעון חבר האתר מנהל חדר איתותים גולד סיגנל , כולם מוזמנים להגיב לטוב ולרע .
נ.ב: עליי להזכיר לכם שוב ושוב , שוק הניגזרים { האופציות} נועד למיקצוענים אשר לוקחים 90% מהפעמים רווח , והלקוח הקטן נכנס לשוק כצאן לטבח , כאשר הכתבנים עובדים
במחלבה ומוצצים לנו עד טיפת השקל האחרונה , כולל אותי , השאלה שלי היתה אם אני כזה חכם אז למה אני מפסיד סכומי עתק ??, אז אין חכם כבעל הניסיון , מה שאילץ אותי
לשבת ולהבין למה ?? ישבתי שלוש שנים ופיתחתי שיטה שמבינה את המהלכים שלהם , ואני מסוגל היום לפעול נגדם , ולחזות מראש מהלכים , אז זו הזדמנות גם לברך את החברים
המחוברים , ולציע לחברים שרוצים להצטרף ברצון נקבלם , אפשר לשלוח מייל ואענה לו עם צירוף חומר הסבר ועידכונים .