x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: סקירות וכתבות שנרשמו הימי השביתה

סקירות וכתבות שנרשמו הימי השביתה

שבוע טוב לכל החברים שמקבלים את המייל , בריאות ופרנסה טובה לכולם
    צירפתי הפעם קבצים על מנת להקל על העברת החומר , ומקווה שכך יהיה קל יותר.
    במהלך חמישי שישי שבת היו כל מיני התפתחויות והחשובה שבהם זה שדרוג האתר,
    שמספר רב של חברים לא הפסיק לצלצל , לבלבל את המוח , ואחר כך לכלך במילים זוועתיות
    כאשר האנשים עובדים בתנאים תת אנושים , והכל למעננו , ביקשתי לשלוח מייל לחיזוק הרוח
    ונפשם של העובדים , ראיתי לנכון לפתוח דווקא בזה כי בלי זה אנחנו לא קיימים , ולא צריכים
    זה את זה , מה קרה חברים הכול נעשה בחינם עבורנו , ישנם תופעות שבושה לי להעלות של הכתב
    ***שחקן הודיע לי אתמול על הפסקת השדרוג וכולי תקווה שלא יפסיק , כי ארגנתי מחאה לטובת האנשים , אז מי שלא עשה זאת מתבקש לשלוח מייל לוולרי מנהלת קשרי לקוחות .
    מראש אני מתנצל באם אחד מהמכותבים אינו שייך למה שרשמתי אז תלונות אלו לא מכוונות אליו וסליחה , אך אם יש כן כאלה , אז צריכים להתבייש , וללמוד דרך ארץ מה היא????.
    בעצם רשמתי סקירה אך כאן ארשום עדכון ותוספות :
    1.כתבתי על מדד S&P ברמת 1350 נתקל בהתנגדות ,בדק נמוך 1333 סגר ב – 1342{1325 ן- 1312 יש גם גאפים שאמורים להיסגר}.
    2.מדד הדקס בדק 6808 נתקל גם בהתנגדות וסגר ב – 6692 { 6540 בדרך למטה תמיכה חשובה}
    3.יורו דולר 1.3198 כאשר היה כבר 1.4200 ונראה שמאיים לשבור את רמת 1.3000.
    4.VIX חול עלה מ 17.4 לרמה של 21.8 ביומיים , גם במהלך עליות , הוא כבר התחיל לעלות.
    5.פוזיציית שחקנים שנפתחה במרכז סביב 1120 / 1130 בתחילת החודש נתנה מרווח הגנה של
    1078 למטה עד 1174 למעלה כאשר אוכף 1120 או 1130 נמכרו במחיר = 4600 שקל יח'
    6. עד יום חמישי פוזיציית שחקנים נתנה מרווח צר יותר 1090 עד 1163 כאשר אוכף 1120 אוכף
    1130 = מחירם 3500 שזה 25% רווח והכל על חשבון הקולים , כי הפוטים עדיין שווים בערכם
    10% יותר מתחילת החודש. וראו איזה פלא רק השביתה וסוף שבוע הוסיף רווח נוסף של 17%
    שוב כאשר מחיר אוכף 1120/1130 יהיו שווים בבוקר ראשון 2900 שקל ***סיכום 4600-2900=1700 שקל רווח ל- יח' אוכף נכון לבוקר יום ראשון אם לא תהיה שביתה.
    זה מביא את השחקנים לטווח כיסוי מ – 1094 עד 1158 ואם נחלק ל 2 = 1126 שזה בדיוק
    מה שמראה מפת השקרים {הפוזיציות }.ובאמת כרגע זו הנקודה שמפסידים הכי פחות,
    אז מה יהיה מכל הבלבול מוח הזה ??.
    א..ארביטראג' = 0.83% שלילי כאשר פריגו חוזרת עם מינוס 5.12% טבע מינוס 2.55%.
    ב. כרגיל יוון ברקע , כבר אי אפשר לדעת { לדעתי ימצאו פתרון , שיחזיר הכול}
    ג. עכשיו למעוף במצב הזה כמובן אמורים לפתוח בגאפ למטה , ותמיד השאלה היא כמה , והאם לקנות פוטים בפתיחה או למכור את הקולים מיד , קטונתי אך אנסה לעזור בסימולציות לכמה מדדים אפשריים שאני חוזה .
    ד. פתיחה בירידה : 1111 : 1104 : 1100 אם נשבר אז 1099 אמור להיות מעצור לפני : 1085.
    ה. אני פוחד מתרגיל אחרון שירדנו מ – 1118 עד 1104 וחזרנו ל 1117 , אנשים נטו ליחס זאת,
    לפריגו, או יוון { שטויות } זה היה יום שלישי שידוע ע"י פינוקיו כיום ההיפוך תוך יומי ,באחת הסקירות הזכרתי קודם שהשבוע שעבר עלול לעבור בצורה דרמטית , זו הייתה חלק מהדרמה,
    ו. מחר אין ספק שאמורים להתחיל בירידות אם לא חריגות ,אז בנוניות , ואני לא מוציא מהכלל
    שנגיע ל 1099/7 ומכאן יפרצו את ה 1120 .
    ז. במקרה של מלכודת יכולים לרדת ל 1111 ומשם לטוס למעלה לכוון 1120 וייתכן יותר
    גם לא מחייב שהכול ייקרה מחר , יתכן והתיקון יבוא דווקא ביום שני.
    ח. נקודה חשובה מאוד שעלכם לזכור , כרגע מה שמוריד מהרווחיות של הכתבנים הם הפוטים,
    שנמצאים 10% מעל מחיר המכירה שלהם , ואם הסתיה עולה יש להם אינטרס לנפח פוטים,
    למכור יקר { כי כמו תמיד יהיו שיחשבו שהנה הגיע התיקון המיוחל וייראו 1085 } שטויות
    תרגיל מהסרטים של פינוקיו ינפחו פוטים , יימכרו ביוקר , בסתיה עולה , מספיק עליה של 1%
    והפוטים מקבלים פטיש בראש 5 ק"ג = שהוא שווה ערך ל 50% שחיטה מהקצב .
    אצרף סימולציה של מחירים במספר מדדים שאני חושב שנבקר .
    אצרף קובץ נפרד למחירים
    בכבוד רב :אמסלם שמעון גולד סיגנל

שמעון ,מזל טוב על השידרוג.
    קלעת בול בסקירה ,אתמול המדד ירד ל 1111 וטס ל1124

אין עליך

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות