x

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 21

נושא: האופוריה ממשיכה

rema1
    אורח
    השוק האמריקאי מי שלא רואה כנראה לא רוצה לראות או שכח את המשקפיים באיזה בר - הנתונים המתפרסמים
    משתפרים אט אט. בל נשכח שהשוק האמריקאי שוק גדול ואין לו צורך באירופה בכלל......
    באירופה המצב קשה קשה מאוד. אם יוון הולכת ל chapter 11 זה תחילת סוף האיחוד (הלא מאוחד) ואז יכולה ואני מסייגת
    יכולה לבוא קריסה שזו מילה שאני לא אוהבת להשתמש בה שלא לצורך. אין לי שום רציה להבהיל אנשים אלא לשים את הדברים בפרופורציות ......מכבי יפו יכול לדבר על טיירה, קריסה, ראחת אל פלסטין אי לא.....וטוב שכך צריך אנשים להרגיע.....לא לטפח בהם אשליות אבל שיראו את המציאות כפי שהיא . אני לא מהמרת ולכן לא אצפה ואיני יודעת מה יהיה מחר LOL

בהצלחה לכלם שבש

rema1
    אורח
    שלום,

השוק האמריקאי מי שלא רואה כנראה לא רוצה לראות או שכח את המשקפיים באיזה בר - הנתונים המתפרסמים משתפרים אט אט. בל נשכח שהשוק האמריקאי שוק גדול ואין לו צורך באירופה בכלל......
    באירופה המצב קשה קשה מאוד. אם יוון הולכת ל chapter 11 זה תחילת סוף האיחוד (הלא מאוחד) ואז יכולה ואני מסייגת
    יכולה לבוא קריסה שזו מילה שאני לא אוהבת להשתמש בה שלא לצורך. אין לי שום רציה להבהיל אנשים אלא לשים את הדברים בפרופורציות ......מכבי יפו יכול לדבר על טיירה, קריסה, ראחת אל פלסטין אני לא.....וטוב שכך, צריך אנשים להרגיע.....לא לטפח בהם אשליות אבל שיראו את המציאות כפי שהיא . אני לא מהמרת ולכן לא אצפה ואיני יודעת מה יהיה מחר LOL

בהצלחה לכלם שבש

עוד לא החלטתי האם המשקיעים סבורים כמוך, או שמעדיפים שהעלוקות מוצצי הכסף ללא גבול כדוגמת יון ירדו להם כבר מהגב, מה שבטוח שמרקוזי וכל שאר קובעי המדיניות בגוש שרוח הבחירות נושף בעורפם, מודעים להשלכות לכאן ולכאן, והם בטוח רוצים שקט לפחות עד אחרי הבחירות ויעשו כל מה שלאל ידם למנוע מצב של קריסה על מנת להיבחר בשנית, כמובן שאין לי מושג אם יצליחו או לאו, אבל אני מניח שכל עוד יישאר להם נשק בארסנל, ינסו לירות לכל כוון שייראה להם לנכון על למנוע התדרדרות.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

rema1
    אורח

תיקון קטן קטן

סליחה רק תיקון קטן קטן
    לאיש הקטן שמו סרקוזי
    שבש
    אבי1 לא נאמר כהתרסה אלא ביקורת בונה

זאת לא טעות הכוונה לצמד מרקל וסרקוזי ובקיצור מרקוזי

ני שוין
    שמחה גדולה הלילה ;-)
    EU FINANCE MINISTERS REACH DEAL ON 2ND GREEK BAILOUT
    2ND GREEK BAILOUT PACKAGE SIZED AT 130 BILLION EUROS; TARGET TO CUT DEBT TO 1.21x GDP BY 2020

היוונים:נו באמת עד 2020 .................. תביאו ת'כסף כברררררררררררר
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 21.02.2012 בשעה 05:10

לדעתי הגענו למיצויי הרא(ע)לי ....
    מה אני מבין?

המדדים בחול קרובים לשיא כל הזמנים
    על מה ולמה הרי גם אם חל שיפור זה עדיין לא טרם המשבר ?
    מסקנה
    רודף הבצע אומר לעצמו טרם המשבר היו בעיות עכשו שפתרנו אתם המצב יותר טוב מערב המשבר
    ואז עולות השאלות אבל וכו....
    אז רודף הבצע אומר לעצמו מה אתה דאג מקסימום הממשלה תזרים כסף חחחחחחחחחחחחח
    המסקנה של המסקה
    העולם זה קרקס "אל תידאג אמר הדג יש לי עו"ד כריש"

ברננקי רומז: יש צורך בתוכנית תמרוץ שלישית כדי להוריד את האבטלה; מתחזקות העליות בשווקים
    מתוך גלובס: http://www.globes.co.il/news/article...did=1000736385

rema1
    אורח

השווקים

שלום,

ברננקי מקפיץ גם את הבורסה בת"א: מדדי המניות מזנקים בכמעט 2%; כיל קופצת 4% לקראת הדוחות

פתיחה חיובית של המסחר בוול סטריט לאחר דברי ברננקי על המשך התמרוץ המוניטרי ■ הערב: בנק ישראל יפרסם החלטת הריבית - עשוי להעלות את תחזית הצמיחה ■ טאואר מוסיפה 3.7%, מזרחי טפחות מאבדת 1% לאחר פרסום הדוח

בנוסף יש גם נתון טוב מאירופה - גרמניה

אירופה תחילה, כאשר המשקיעים מגיבים מתעודדים היום מנתון מאקרו חיובי שהתפרסם הבוקר בגרמניה - מדד סנטימנט העסקים לחודש מארס, שרשם קריאה של 109.8 נקודות - לעומת הצפי בשוק לקריאה של 109.6 נקודות בלבד.
    השווקים גם הגיבו בחיוב לחדשות בדבר האפשרות להרחבת מנגנוני החילוץ באירופה. לפי מקור אירופאי בכיר, ממשלת גרמניה עשויה להגדיל את השתתפותה בהלוואות ליתרות החירום האירופאית - וכך, עשוי לקום לצד קרן החילוץ האירופאית (EFSF) על סך 440 מיליארד אירו, מנגנון חילוץ נוסף אשר יסכם את יתרות החירום בהיקף של 940 מיליארד אירו. בתוך כך, המשקיעים בשווקים הגלובליים.

בהצלחה לכלם
    פקיעה טובה
    המשך יום נעים
    לשמעון בהצלחה בהרצאה בקורס של שחקן

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות