x

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 21

נושא: האופוריה ממשיכה

האופוריה ממשיכה

ה-RBA השאיר את הריבית על רמה של 4.25% למרות שעל פי קרדיט סוויס היתה 72% בעד הורדת הריבית ב 0.25%

RBA: Inflation has declined as expected, CPI and GDP near trend, Chinese growth moderating, EU a threat.

RBA says its inflation outlook gives it scope to ease if demand (assuming domestic) eases

RBA: AU economic growth close to trend, inflation close to target at about 2.5%, commodity prices remain at high levels

RBA: Housing prices are starting to stabalize, interest rates for boarrowers near average, terms of trade are starting to ease.
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

Re: האופוריה ממשיכה

נו, איזה יופי, עוד סיבה למסיבה
    Greece is working on final bailout document, according to Greek government official.

אפרופו אופריה...
    רוביני הפסימיסט הנצחי נדבק באופוריה....
    http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000722879
    ואני שואל, לא למדנו רבותינו שזה הזמן המושלם(שיא האופוריה) להתחיל לדגום מהאדום האדום?(לא ללעוט... זה לעשו.)
    ללט.

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי121
    ואני שואל, לא למדנו רבותינו שזה הזמן המושלם(שיא האופוריה) להתחיל לדגום מהאדום האדום?(לא ללעוט... זה לעשו.)
    ללט.
    יש גם את הצד השני למטבע: ומלאך רע בע"כ יענה אמן .......... אבל מוקדם מידי לדעת אל תשכח אני קודם ממתין ל 1385 בסנופי ואח"כ נראה

ההצבעה הראשונה
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי אבי1, 13.02.2012 בשעה 05:05

ההצבעה הראשונה מתוך שלשה ביוון עברה ברוב קולות של 199 בעד ו 74 נגד אז את מי מעניין מה שקורה ביון http://www.bloomberg.com/image/iEGEx7tI155A.jpg אם יש כסף אין דאגות

כבוד הרב התגעגענו יאלה מתי נחזור אז תבוא אנכנו מחכים לך יותר מידי

rema1
    אורח
    האופוריהי ממשיכה? איזה אופיוריה בדיוק.........בארה"ב הנתונים קצת יותר טובים ויש אווירה של שיפור.
    אין אופוריה זוהי מציאות .......
    באירופה האופרה אחרת לחלוטין יוון מחזיקה את כלם ונראה איך יגמר המשבר הגרוע שם בפירוק או וויתורים
    למדינות על סף פשיטת רגל או chapter 11. לי נראה שהגברת פראו מרקל קצת ישנה. אולי היא מנסה למצוא
    את הפתרון אבל אבי 1 לאיל הפתרונים אתה יודע זאת היטב ממני .
    יום נעים לכלם
    תודה על הכל

אולי יש לנו צורת הסתכלות שונה, אבל כשאני מסתכל על הגרף מה עשו מתחילת השנה, כמה העולם מוכן לקחת סיכון מה שנקרא risk on כמו האוזי והקיווי או על המדדים המובילים בעולם כמו הסנופי והדקס אני רואה שהאופוריה שולטת שליטה מלאה

שמע, העוצמה של השוק אין מה לומר......

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות