x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

נושא: שביתת סוחרים

שביתת סוחרים

השביתה תהיה ביום ראשון 5.2.2012.......09:30-16:30...שחקן מעוף,האיש הענקקקקקקקקקקקק הזהההההההההההה תרם רבותתתתתתת ולא אשכח לעולםםםםםם את מה שעשה בשבילי....ובשביל כולנוווווווו....האיש ענקקקקקקקקקקקקקקקק......ההפג נה תהיה באחד העם 54 ב-10...פרטים נוספים אצלי בקבוצת הפייס http://www.facebook.com/?ref=home#!/gro ... 848819867/

Re: שביתת סוחרים

אני מתנצל אם פגעתי,הכפשתי,או אמרתי מילה לא במקום על שחקן מעוף....האיאששש ענק....וכל המוניטין שהוא צבר -אמת לאמיתה!!!.....האיש תותח עלללל!!!!!.....אני מצר מאד אם הוא נפגע ממני.....מתנצל מעמקייי נשמתי!!!!....סליחה שחקן!!!!! אתה המלך!!!!!!...הוא אוכל אותי בלי מלח!!!!

אתה יכול לספר מה היה ואיך עזר? נשמח לשמוע פרטים

יש דברים שהשתיקה יפה להם...מומחה...אם אתה כזה מומחה,אתה אומר לדעת את זה....בבוא היום אספר....נ.ב....הוא לא קנה אותי או משהו כזה....האיש מלךךךך!!!!!!!!!!!!! מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!! קינג עולםםםםםםם!!!!!!

למרות הסקרנות כל מה שיש לי להגיד שמבחינתי האתר זה ההשתקפות של שחקן.
    לא מפתיע אותי שיש עזרה ועוד יותר לא מפתיע אותי שהיא מאחרי הקלעים.
    אם היו כאלה אנשים בפוליטיקה ישראל שלנו לא היתה נראית כמו שהיא נראית היום.

ציטוט פורסם במקור על ידי מומחה
    כאחד שנמצא כאן המון זמן באתר (כחודשיים אחרי קום האתר) אני יכול לומר לך את התרשמותי משחקן
    ככל אחד אחר שראיתי בזמנו את קום האתר שחקן מעוף הייתי כמו כולם מאד סקפטי לגבי האדם הנקרא שחקן מעוף והמחשבה שעלתה לי כאינסטינקט ברגע הראשון היה "ני שוין עוד אחד שמגיע לכאן ורוצה לעשות קופה עלינו וכו'"
    אבל היות שאני בן אדם שלא עושה הכללות אמרתי לעצמי מה איכפת לי לנסות להרשם לאתר ולבדוק אותו הרי זה לא עולה כסף

אני חייב לומר שהתבדיתי ולא ראיתי דבר כזה קיים בשוק המטורלל שלנו
    בן אדם משכמו ומעלה רגוע לחלוטין ואני יכול לומר לך שלמרות שהתהלכו כאן בזמנו סיפורי אימה שאדם אחר היה מתרתח מזעם והיה משיב מלחמה שערה, הייתי מופתע מהתנהלות שחקן איך שנהג לפנים משורת הדין בכזה עדינות עם כפפות של משי וכו'

אני יכול לומר לך בוודאות אין ולא מוצאים כאלה דברים זה קורה אחת למיליון שנה
    ולסיום אני יכול לומר לך שהיות ואין אומרים רק מקצת שבחו של אדם אי לכך אני אומר לך שמדובר רק במקצת דמקצת שבחו של שחקן מעוף
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

איש אדיררררררר

חברים יקרים, תודה על הפרגון אבל לא זה החשוב.
    לאורך כל הדרך תמכתי וציינתי שאסייע – גם אם לעיתים איני מסכים עם הדרך, בודאי שאני מסכים ומחויב למטרה שהחל בה חבר מהאתר.
    בסה"כ תרמתי את חלקי הקטן למחאה חשובה הרלונטית לכל העוסקים בשוק ההון. כוונו את הפרגונים והתמיכה לאלו העושים ימים כלילות
    במטרה לשנות גזירה הפוגעת בכל משקיע, כי באמת שההשקעה של החתול שמיל נדירה במחוזותינו.

[quote=אבי1]
    ציטוט פורסם במקור על ידי "מומחה":h6vvstbz
    כאחד שנמצא כאן המון זמן באתר (כחודשיים אחרי קום האתר) אני יכול לומר לך את התרשמותי משחקן
    ככל אחד אחר שראיתי בזמנו את קום האתר שחקן מעוף הייתי כמו כולם מאד סקפטי לגבי האדם הנקרא שחקן מעוף והמחשבה שעלתה לי כאינסטינקט ברגע הראשון היה "ני שוין עוד אחד שמגיע לכאן ורוצה לעשות קופה עלינו וכו'"
    אבל היות שאני בן אדם שלא עושה הכללות אמרתי לעצמי מה איכפת לי לנסות להרשם לאתר ולבדוק אותו הרי זה לא עולה כסף

אני חייב לומר שהתבדיתי ולא ראיתי דבר כזה קיים בשוק המטורלל שלנו
    בן אדם משכמו ומעלה רגוע לחלוטין ואני יכול לומר לך שלמרות שהתהלכו כאן בזמנו סיפורי אימה שאדם אחר היה מתרתח מזעם והיה משיב מלחמה שערה, הייתי מופתע מהתנהלות שחקן איך שנהג לפנים משורת הדין בכזה עדינות עם כפפות של משי וכו'

אני יכול לומר לך בוודאות אין ולא מוצאים כאלה דברים זה קורה אחת למיליון שנה
    ולסיום אני יכול לומר לך שהיות ואין אומרים רק מקצת שבחו של אדם אי לכך אני אומר לך שמדובר רק במקצת דמקצת שבחו של שחקן מעוף[/quote:h6vvstbz]
    :!: :!: :!:

לדעתי, ההפגנה מול הבורסה לא תשנה את נטל המס. לבל היותר יתייחסו לזה כאל אירע תקשורתי נחמד - וזהו.
    אם רוצים לשכנע את ראשי המשק להפחית את המס אזי יש לפעול בדרך נוספת והיא לשכנע את המוסדיים (בעיקר) ואת המשקיעים הפרטיים להפסיק לסחור באג"ח מדינת ישראל והעיקר לא לדכוש אג"ח המדינה במקור. זה עשוי לזעזע את השלטונות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות