בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה.
הסקירה של היום דומה לאתמול ושלשום , דישדוש במקום דרוך , היום התחילו ב 1195 עד 1127
היתה לי טעות בהערכה , שאם נשבור 1120 , 1115 , נמשיך למטה , ולכן אני רושם מחירים לשני הכיוונים
מדד סנופי נתקל בהתנגדות 1330 , מדד המעוף עדיין לא פרץ 1130 מיזה חודשיים נעים בין 1100 עד 1140 ,
כאשר לא היתה סגירה מעל 1140 , וגם לא מתחת ל 1100 .
החגיגיה סביב יוון נתנה דחיפה למדדים , וכל העולם ירוק כמו אצל השכן . מה שאני רואה שאחרי עליות כאלה ,
פוקחים עניים שותים קפה ואז השכל נפתח . ומאמין בתיקון עד סוף השבוע ,
מעוף מסתכל מרחוק על חו"ל עושה קולות של שטיח , ושומר מרחק ממוצע של 200 נק' .
במחזור שלא עובר את המיליארד קבוצות שחקנים עושים מה בראש שלהם , ואפילו יכולים לכוון פקיעה,
מה שלא היה אף פעם , כסף חדש לא נכנס , המס עלה , הבורסה מדשדשת לנו את הצורה , והנבחרת שולטת ביד רמה
עד שייקרה משהו ,
הערכתי למחר גם אצלנו יהיה תיקון קל למטה , בעקבות חול , אגב : כרגע המדדים סביב האפס
אוכף 1120 שנמכר ביום הפקיעה ב 5200 שקל שווה כרגע 4200 שקל = 1000 שחיקה בנתיים.
פקענו ב 1125 , היום חזרנו להגיד שלום לפקיעה. האם למעלה ,או למטה , יש מי שיחליט בשבילנו קטונטי.
למחר מחירים : קול 1120 אם יורדים מ 1120 עד 1115 יישבור 2000 ----פוט 1120 יגיע ל 2200 באותו מדד

אנני מבטל אפשרות לשני צבעים , עידכון מחר , מיצטער שאנני מספק טריידים רווחים כרגע , אך לפחות נותן לכם כיוונים
היום מי שהיה בצ'אט קיבל סימן להיפוך וכתבתי זאת , והיה היפוך , אישית הכפלתי את כמות הפוטים , ויצאתי ברווח קטן
אך לא מופסד תודה לאל . זה עובד כשפינוקיו ערני אחרי כוסית ערק זחלווי יודע לזהות , וחוסך הפסדים גדולים.
בתודה מראש אמסלם שמעון גולד סיגנל..