להיום אוסיף פרטים מעטים :
** אוכף בסטרייק 1120 כמעט ולא איבד מערכו שווה פחות 300 שקל מתחילת כתיבתו
אחרי הפקיעה , גם החודש הג'וקר שלי הוא קול 1120 , שסוגר כל יום 2200 וסביבתו, סטיית התקן יורדת% 19.85 אין פרמיה באופציות , למה ? אין מחזור
אין קונים אז קשה למכור , יש לשים לב להבדלים במחירים בסגירת יום מסחר בין המחיר לפי
נוסחת B&S ולמחיר בפועל , לכאורה האופציות נסחרות מתחת לשווי האמתי.
ימי דשדוש של 3 נק' אחרי פתיחת המסחר התאורטי פשוט לא כדאי לסחור אי עשיה במעוף שווה רווח , איך נדע בכל זאת מתי אפשר לסחור אני הבחנתי , בין שני רמות 1115 למטה ושבירה שלו 1123 ומעלה ופריצה שלו כשהקצוות הם 1111 עד 1130 , אפילו לאסטרטגיות קרובות עדיין לא הניבו רווחים , לעומת זאת הרחוקים מהכסף באופן טבעי השילו יותר מ 50% מיערכם , מה שאומר
שוקטות רחוקות השתלמו יותר מאוכפים בכסף, ועבדכם הנאמן בדשדוש ,פינוקיו נוחר אין לא סבלנות
גילוי נאות אני מצליח להיות חיובי בגלל הכמויות וסיבובים קצרים , ואת זה אינני מרשה לעצמי לשדר
בגלל חוסר נתונים מה כוחו של כל לקוח , ואינני רוצה להתערב בזאת.
** חוזה סנופי לא סוגר מתחת ל 1307 נקודה חשובה להמשך הדרך , למה כל היום החוזים ירוקים
בסוף היום חוזרים לאפס , ספקולציה לשמה , משרת את סוחרי החוזים , וגם קשה לפרוץ שיאים חצי שנתיים בקלות
** יוון קרובה לסיכום עגום מבחינת המשקיעים , וזאת נראה כבר בדוחות הרבעוניים של הבנקים המלווים הבאים עלנו לרעה , עוד נקודה למחשבה נוצר תקדים , המדינות הבאות יש להם כבר סקיצה כיצד לנהוג אולי המשא ומתן יהיה קל יותר ויעבור בזמן קצר יותר "אך בור החובות יעמיק"
ומי יישלם האזרחים , ייעול קיצוץ בתנאי הפנסיה , צריך להתחיל לעבוד ברצינות , לקצץ את הרגליים של המאפיה באיטליה , לסיכום אני רואה שהכול עוד לפנינו ואין וודאות לשקט
בשעה זו 02.00 החוזים מגמגמים סביב האפס
אם החוזים ייפתחו ירוק נראה 1123 – 1126 – ואולי 1130
אם החוזים ייפתחו אדום נראה 1118 – 1115 – ואולי 1111
טיפ ללונג קול 1120 אם יעבור 2560 והמגמה תמשיך לכוון 1130 יעד 2720עד 2780
טיפ לשורט פוט 1120 בירידה ל 1115 שו יגיע ל – 1520/60 ימשיך כבודו לכוון 1111
מחירו צריך לגעת ב – 3000 שח
תודה לכולם : אמסלם שמעון גולד סיגנל
נ.ב איבדתי את הכותרת בדרך להעתקה : אז בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה :mrgreen: :mrgreen: