x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 19

נושא: המחאה - אין לזה צורה (או אם תרצו: הספיקה לנו דפני ליף אחת)

המחאה - אין לזה צורה (או אם תרצו: הספיקה לנו דפני ליף אחת)

מיוזמה שקטה וברורה שהתחילה באתר אני רואה לאן זה מתפתח בפייסבוק, ומאוכזב:
    1. כל משתמש שני מציין כמה הבנקים גנבים, רמאים ונוכלים = הצלחתם לעצבן את נוסטרו הבנקים וזה לבדו מבטיח מחזור גדול מהממוצע ביום שיוחלט לשבות.
    2. אליהם מצטרפים בתי ההשקעות "העושקים", ואיך חובה להתאחד נגדם = איבדתם את מנוע המסחר הגדול.
    3. ואז, למרות שהיוזמה החלה באתר שחקן מעוף רבים החליטו לכוון לא מעט חצים לשחקנים ולמערכות האלגו = איבדתם את שחקני המעוף (שאגב, מספקים נזילות לשוק...).

במקום לחבק את הגדולים, ולדחוף באופן מסודר להשגת המטרה, הבמה שם בעיקרה היא השתלחות ישראלית מכוערת חסרת רסן. היגור זאב עם כבש? בודאי שלאו.
    עם כל הכבוד לסוחרים, ואני מלא כבוד, 10,000 סוחרי יום אינם משתווים למחזור יומי של קרן גידור בינונית, ובטח לא לנוסטרו של בנק.

לעשות רעש זה דבר אחד ולהיות פרודוקטיביים זה דבר אחר (ודפני ליף יכולה ללמד שיעור או שניים בנושא). הדיון בקבוצת הפייסבוק הפך להתלהמות בסגנון מי צועק חזק יותר "תראו אותי". שפה בסגנון "רוצים לדפוק את הבורסה" אינה רצינית, וזה עוד לפני שאני מזכיר את כל הטרמפיסטים שראו הזדמנות לקבל פרסום חינם ומשתמשים בקבוצה לצרכיהם.

כבר בתחילת ההודעה ציינתי פרודוקטיביות וכנגד חברי הקבוצה החליטו להוריד את מחזור המסחר ב 400-500 מליון ש"ח. נסתר מעיניי כיצד זה אפשרי שהרי מחזור המעוף הוא 300 מליון ש"ח בלבד, והיתר הוא בכלל באגחי מדינה וקונצרני שספק מי מסוחרי היום באמת סוחר בהם. התעודות מחויבות למחזור, ואני רוצה לראות את ה"גיבורים" שיראו חוזים מינוס אחוז ויותר ולא ימכרו, ולהיפך. בלי השחקנים זה בלתי אפשרי, וגם אז מאוד מורכב ומצריך יום נקודתי ומוגדר - אבל מה למציאות ולהצהרות בפייסבוק.

כך לדוגמא, בנוגע לתאריך שהוזכר, מישהו בכלל תיאם מול גופים אחרים? מישהו טרח בכלל לבדוק את הודעות המאקרו באותו יום? היעלה על הדעת נתון מאקרו מזעזע שלא יוביל באחת את כולם לתגובה?!

אז במקום זאת, כולם מציינים "אני סוחר" וכמה הם נפגעים תוך שהם מדגישים כי היקף המחזור שלהם הוא עשרות אלפי, ומאות אלפי ש"ח בחודש. ברכותיי – מעולם לא עשיתם את החיים קלים יותר לפקידי מס הכנסה שעכשיו במקום לגבות מס רווחי הון מאותם מצהירים יגבו את המס השולי כנדרש מסוחרים.

למען הסר ספק, כבר מההודעה הראשונה ועד רגע זה אני בעד וחושב שהמס אינו מוצדק ויש לפעול כנגדו. כולי הערכה ל"חתול שמיל" שהניע ודוחף את המהלך, אלא שההבדל היחיד הוא שכעת איני רואה כיצד מהלך שכזה יכול להבשיל.

גם אם זו אינה הדעה הכי פופולארית כעת, תקדישו לזה דקה מחשבה.

Re: המחאה - אין לזה צורה (או אם תרצו: הספיקה לנו דפני ליף אח

מסכים עם כל מילה.
    השאלה מה בכל זאת אפשר לעשות עכשיו.

ציטוט פורסם במקור על ידי SHAISHAI77
    מסכים עם כל מילה.
    השאלה מה בכל זאת אפשר לעשות עכשיו.
    להתרכז בענין ולא להתפזר לכל עבר ולסטות מהמטרה
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

שחקן,נתת לי רבות באתר...ותמיד נישאר חברים טובים....לא ראינו עין בעין את דרך הפעולה...אני חושב,שבתור הוגה, יוזם ומפעיל הרעיון,הייתה לי הזכות לקבוע מהי הדרך הנכונה ליישם אותו....עד עכשיו אני חושב שפעלתי היטב,הנושא הבעיר אש בשדה קוצים...והמהלך היה בלתי ניתן לעצירה...צר לי שכך אתה חושב...אני חושב בדיוק ההיפך...נתתי היום 5!!! ראיונות מוצלחים יותר משנתתי אתמול בלילה כלכלי....לאורך 3 וחצי השנים שאני באתר המוניטין שלי,והיושר שלי,היו החשובים לי ביותר,מעולם לא דיברתי סרה במישהו ולא אדבר,ועל כך יעידו כל החברים באתר...אני אוהב, מכבד ומעריך אותך למרות הכל...ומקווה ומאמין שנמשיך לשתף פעולה....המהלך הוא גדול,ולמרות הכל,תמיד אשאיר דלת פתוחה להצטרפותך למהלך...אני חושב שנשיג יותר ביחד...

בכבוד רב
    שגיא טובי
    החתול שמיל

תודה רבה לכולכם

שגיא אני חושב שאם תקרא מה שרשמת תבין שכמו דפני ליף אתה קצת מסתנוור ושוכח את הדרך ובגלל זה אני מסכים עם שחקן.
    אתה יכול לראות שהצטרפתי לקבווצה בפייסבוק אבל הורדתי את ההרשמה היום בבוקר אחרי שהבנתי שאין יעדים רצינים אין דרך ואין כלום
    .אתה נותן שם לכל אחד לכתוב מה שהוא רוצה בלי לסנן.
    אבל כמו שכתבת בצט:

(16:05) החתול שמיל:ואתה לא יודע מה שאתה מדבר...עכשיו הם מפחדים ממני,תאמין לי

בקיצור עלה לך קצת השתן חבריקו אבל שיהיה המון בהצלחה.

שאלה לי אליך מר שגיא

שחקן כתב
    1) שצורת המחאה עיצבנה את נוסטרו הבנקים והם ישלימו את החסר למחזור
    2) שחקני המעוף לא יצטרפו למהלך
    ועוד כמה טענות כדוגמה האם בדקתם הודעות מקרו באותו יום שבמידה ויזיזו את השוק חתיכת תזוזה אז כולם יאבדו את העשתונות ויתחילו להגיב, במילים אחרות יעזבו את המטרה וכן יסחרו

האם לדעתך סוחרי היום שתוכל למשוך איתך יוכלו להרים לבד דבר כזה :?:
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי מומחה
    שגיא אני חושב שאם תקרא מה שרשמת תבין שכמו דפני ליף אתה קצת מסתנוור ושוכח את הדרך ובגלל זה אני מסכים עם שחקן.
    אתה יכול לראות שהצטרפתי לקבווצה בפייסבוק אבל הורדתי את ההרשמה היום בבוקר אחרי שהבנתי שאין יעדים רצינים אין דרך ואין כלום
    .אתה נותן שם לכל אחד לכתוב מה שהוא רוצה בלי לסנן.
    אבל כמו שכתבת בצט:

(16:05) החתול שמיל:ואתה לא יודע מה שאתה מדבר...עכשיו הם מפחדים ממני,תאמין לי

בקיצור עלה לך קצת השתן חבריקו אבל שיהיה המון בהצלחה.
    מסכים עם כל מילה. אני בחוץ
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

בלי שום קשר להודעה של שחקן ומי שמכיר אותי מהצאט יודע שאני רק סוחר יומי ולא מעבר לשעות זה נראה כמו התארגנות של מישהו שפשוט מתלהב לרוץ מראיון לראיון.נגיד ויהיו לך 1000 סוחרים שכל אחד מהם סוחר כל יום
    ב30 אלף שקל וגם זה לא נראה שיש שם אז מה הסיפור פגעת בשלושים מליון שקל ירגישו מכה קטנה בכנף וזהו בלי הגדולים אי אפשר לעשות כלום ואני חושב שהגישה שאתה מוביל היא חסרת אחריות.עברתי על כל מה שכתבתם בפייס
    ואף אחד בכלל לא חושב מה יקרה לתיק שלו אם יהיו ירידות של 2%.או שאולי אתם מתכונים למכור יום לפני ולקנות יום אחרי ואז בכלל לפרנס את הבנקים.מה שכן הכי אותי מענין לדעת מתוך ה 600 איש שם כמה בכלל הרויחו השנה כדי שבכלל ישלמו מס.
    אני סוחר יומי ואף פעם לא פגשתי 600 איש שהרויחו במסחר יומי כמו שהאנשים שם מתלהבים מעצמם גם לא 60 בכל מקרה אני לא מצטרף לשום דבר עד שלא מסבירים לי מי בכלל יכול להוריד מהבורסה חצי מילירד כמו שאמרתם

שחקן יקר
    למצוא סיבות למה לא לקום ולהסתער ,או להילחם על דעתך או בכלל...הכי קל
    ברור שהכי נוח לא לעשות גלים בבריכה ולא להרגיז אף אחד
    אבל המצב הקיים כרגע הביא אותנו לבורסה ושווקים גמורים.
    אז מה , יותר טוב לא לעשות כלום???? ככה בטוח לא נכעיס אף אחד.

בנוסף אמרת שהאתר יתמוך אם מספיק חברים מהאתר יצטרפו לעניין.
    ראיתי שישנה תמיכה של רוב מוחלט מהחברים פה
    וממש לא ברור לי למה ההתהפכות הזאת.

בהערכה רבה.ללימבו

לימבו - אין כאן שום התהפכות, וגם "חתול" הבין את זה כבר בתכתובת פנימית לפני ההודעה ולאחריה.
    אמרתי שאני אתמוך ואני מתכוון לעמוד מאחרי מה שאמרתי. כנ"ל בכל תמיכה שיכול לספק האתר. יחד עם
    זאת, לגישתי זו אינה הדרך ומקריאת הפוסטים בפייסבוק יש לי המון בקורת כמו גם אכזבה מהכיוון שזה
    תפס. זה לא אומר בהכרח שזה לא יצליח אלא זו דעתי האישית בלבד, אך חשוב יותר אלו הקריאות המגיעות
    משוק ההון. כל עוד אין רתימה של הגדולים מהלך שכזה לא יצלח, ובמקרה דנן קיים דוקא עימות שלא לומר התגרות באלה.
    האתר לא פועל בפייסבוק מסיבות שונות, אלא דוקא בצינורות פורמליים יותר ואולי בעתיד דברים יתבהרו ויובנו יותר.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות