x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: סקירה ליום שני 30.01.2011

סקירה ליום שני 30.01.2011

בוקר טוב לכולם בריאות ופרנסה טובה כולל במיסחר
    היום אני מעדיף להתחיל בחול : חוזה S&P עלה כמעט רצוף מ - 1244 עד 1330 , וכאן הגיע לרצועה העליונה של בולינגרלשאוף
    מעט אוויר צח להמשיך ב 1330 מחכים מוכרים , וב 1300/1307 מחכים קונים , לפי החוזים S&P ניסחר מתחת ל - 1307 שזו נקודה חשובה , אם יישבור ,1307 ,1304 , 1299 , 1294 {שוב רמה חשובה שתקבע כיוון כללי של שאר המדדים}
    **נפט מדשדש , ומחכה למשוגע מאיראן האם ייפעל על פי דעתו וייקדים תרופה למכה , יפסיק את מכירת הנפט ביוזמתו. {פטיש מס'1}
    **נורה נוספת מהבהבת הוא מחיר הזהב מתחיל לטפס שוב מרמה של 1524 ל 1736 .{פטיש 2}
    ** יורו דווקה עשה שרירים כאילו כל הבעיות נפתרו מרמה של 1.26 ל - 1.32 .צלילה שלו {פטיש 3}
    ** דאקס שהוא המדד החשוב השני בעולם מראה , עוצמה אף על פי כל הבעיות סביבו : הגיע 6578 וגם מתחיל להסתכל למטה , כשמסביבו מורידים דירוגים למדינות חשובות , והבעיות רק צצות ונראות חמורות יותר ,רמת תמיכה של הדאקס 6452 , 6330 , 6242 ,6156 {פטיש כבד 4}
    ** הדולר בעולם החל להיחלש לעומת היורו , ולדעתי המצב אמור להתהפך, מה שטוב לאמריקה.
    ******** טוב מה כל זה מעינייננו אנו **** ננסה לפרש ****
    אתמול היתה הזדמנות לפרק את המעוף , ולא עשו זאת היו כל הנתונים לעשות זאת , מעוף נגע ב 1118.41 וחזר להיסחר סביב 1120
    כשהסגירה היתה 1120.8 ,לכך יש לי הסבר מעט מוזר , השוק ציפה דווקה לעליות לרמה של 1140 עד 1160, ראה מפת פוזיציות,
    {מפת השקרים} בדיוק שהמעוף מתכונן לעוף אז הוא נתקל במאמא עוף {מגמה בחול}
    ** יש מצב שנחזור על חודש ינואר שחיקה ותנועה בין 1111 לבין 1136/3 , כולם מחכים לטריגר שלילי , ואנו מקבלים מגמת לונג
    *** ארביטראג' 00 , מעוף 1120.8 , חוזים 0.5% שלילי
    **************מסקנות *********
    מחכים לתוצאות מאירופה {אפשר שהוא יניע טריגיר חיובי} ולא שלילי כמו שהחוזים מראים.
    אם הטריגר יגיע שלילי בגלל כבוד היוונים העצלנים , והספרדים שאוהבים סייסטא , והכל על הפתה של פפו ,
    נתחיל לראות תנודות מטה , כאשר הצהרות פוליטיות , והבטחות רקות מתוכן משפיעים על השווקים : לכאן או לכאן
    ***** מעופנו החביב והקטן שאני מכנה אותו כמו הנין של אפל {אפל עושה מחזור יומי יותר מאשר אצלנו שנתי }
    אם אתמול לא שברנו רמת 1120 אני משער שהיום נעשה זאת , בצמוד לידיעות מהעולם
    אז אני מסיק שנתחיל אדום ואפשר שנבדוק 1111 , ואם יהיה היפוך ונחזור לרמה מעל 1120 , זה כבר ייתן סימן לדשדוש שלפננו
    ומשמעותו בסופו של דבר שזהו הכלי שמשרת את הכתבנים הכי טוב .
    לידיעת החברים חדשים כוותיקים כל תנועה אגרסיבית לכוון כלשהו , גורמת לכתבנים נזק בלתי הפיך , {ועל כך בכתבה נפרדת } אם זה מעניין מישהו
    לסיכום מעוף : שבירה של 1115 , 1111 , 1109 , וזאת נקבל בתנאי שחול יהיה מעל 0.6% שלילי
    טיפ וכוון מיסחר : במדד גלום 1111/1109 בסטרייק 1130 = קול 1130 יורד למחיר 1450/1500
    פוט 1130 מקבל מחיר 3100/3200
    היום אני שלילי בגלל החוזים , אבל בגלל אתמול מיסחר משעמם כשהמטרה ברורה שווק אוכפים במחיר הוגן , סטיית תקן חול ירדה , וכן אצלנו 20 אז אם החוזים יתעצמו במגמה שלילית , יש מצב לראות מעוך ב 1109 .וכרגיל האופציות לא יישלמו עד סוף היום, את התנועה יתחילו בתחילת היום וייצפו לכוון אירופה {נ.ב החזים מתחזקים בכוון השלילי 0.6% תוך כדי רשימת הסקירה}
    המשך יבוא עם תחלית המיסחר
    תודה יום טוב לכולם בברכה
    אמסלם שמעון גולד סיגנל

Re: סקירה ליום שני 30.01.2011

ציטוט פורסם במקור על ידי shmon_am
    ** הדולר בעולם החל להיחלש לעומת היורו , ולדעתי המצב אמור להתהפך, מה שטוב לאמריקה.
    נדמה לי שחלה כאן טעות כתיב
    דולר חלש טוב לאמריקה מהסיבה המאד פשוטה יש להם חוב אדיר שגם בעוד 20 דורות הם לא יוכלו לצאת מזה
    אי לכך כשהדולר נחלש יוצא, שהם לוו כסף ומחזירים ניירות
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

נכון אבי1 רק מה שקורה כרגע מלחמה בין אירופה אמיקה וסין , קבעתי זמנית הדולר התחזק בגלל הבורסות , פוליטיקה , אך למעשה מה שיציל את אמריקה פיחות של 30 עד 40% , לעשות תספורת בלי ספר

מפת הפוזיציות תומכת בנתיים בדשדוש לפי הכתיבות של הימים האחרונים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות