x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: סקירה ל - 25.01.2012

סקירה ל - 25.01.2012

היום לא ארשום סקירה מפורטת נשארו יומיים מיסחר לפקיעה ואנני רוצה להשפיע על אף אחד מהחברים , כי גם אני לא יכול לנבא , וכן לא לקלקל את הסקירות הקודמות שחזו באופן יחסי כמעט במדוייק כל מהלך , אוכל להמשיך בסקירות אחרי הפקיעה, ואני בין המתנגדים לניבוי רמת הפקיעה כי אף פעם כמעט לא צדקתי בנחוש , וזה בעצם מה שגרם לעיקר ההפסדים שלי..
    אוכל לציין את דעותיי בגדול להמשך , עם כמה נקודות אור שאני חוזה .
    דוח אפל הפתיע לטובה {נרשם בסקירה לפני יומיים} אך גם אני מופתע מעוצמת הדוח , החוזים על נסדק 100 כבר פתחו ב 0.95%
    למעלה , מה שגרר את כל המדדים בעולם לאופטימיות , אולי זמנית , אבל בנתיים זה עוד קליזטור להמשך דישדוש עולה, כאשר באופק הרחוק יותר אני רואה תיקון למהלך האחרון ,שאלת המיליון מתי זה ייקרה , התיקון , הדישדוש , או נמשיך בגלל הפוליטיקה ולא בגלל
    האתיקה . דעתי לגבי המעוף קודם מה עשה היום 1131 גבוה 1111 {מיספר חזק } וסלטה עד 1122 , הודעתי על ההיפוך בצ'אט לכל החברים , מי שנהג לפי האיתות חסך כמה לירות , וייתכן שהתהפך וגם לקח מצד שני לונג, היום היה יום טוב למיסחר מי שסחר לפי הגלום, בנקודות הקריטיות .
    שאלת המיליון מה יעשה הגוף שנלחם על קול 1120 כל החודש , היום ניצחו אותן בהורדת ידיים , אבל מה שמחשיד הוא החזרה מעל 1120 נקודה חשובה למחשבה {היום בחלק האחרון של המיסחר}ועוד גלום אופטימי ,, 1123 בדיוק צומת חשובה.
    כרגע מה שנראה לי אחרי הפקיעה זה שוב שחרור קפיץ פראי ואכזרי , לכוון 1160/70 אך בדרך יעבור מיכשולים
    1128,1133,1136,1144,1150, ואז נראה , אפשר שיעשה זאת גם ביום חמישי אחרי הפקיעה { זו רק אפשרות , לא בטוח}
    לפי הגלגול של השחקנים הם גם הפנימו את הכתבות בביזפורטל , מי הבריון שמחזיק את השוק , והתחיל ברור מצד הבורסה לניירות ערך , הם התחילו בכתיבה של אוכף 1140 , כך שהם כבר רומזים להמשך , ומוגנים עד 1195 ו - ועד 1090 , לא נלקח בחשבון הגנות , אלה רק כתיבות ,
    אז מאחל לכולם פקיעה רווחית , אך אם יש אפרות עדיף לא להיכנס לפקיעה , דעתי בלבד
    תודה לכולם אמסלם שמעון גולד סיגנל

Re: סקירה ל - 25.01.2012

גדול כתמיד

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות