כל פעם שאני קוראת את התיאורים העסיסיים של שמעון, בא לי לפתוח את דלתות המקרר ולהתנפל על האוכל.
....אדום עגבניה....ירוק לייט...(מלפפון או פלפל ירוק בהיר?...)
או כמו שהוא אומר-....עם האוכל בא התיאבון.
וזה כל -כך נכון.
אז אולי תוכל לגוון בתיאורים ?:
אדום רוטב פיצה, אדום עז של רוטב שקשוקה, אדמדם מטבל גבינה עם פפריקה אדומה,
ירוק ברוקולי ,ירוק אספרגוס ברוטב שמנת , ירוק קציצות תרד ,ירוק כרוב חמוץ...
עכשיו אפשר להתחיל לערוך את השולחן, ולטרוף בתיאבון את האופציות.
יש מבחר עשיר ומגוון, לטעמו של כל אחד ואחת.
ושמעון- יישר כוח.
אין כשרונות כמוך.
שיהיה לך הרבה חשק לעשות לנו תמיד הרבה תיאבון.
אתה השף הכוכב של כולנו.
בוקר טוב,
אילנה.