לניסן ערב טוב!
האם תוכל בבקשה לחוות את דעתך על המניות מלאנוקס, כהן פיתוח, רציו ודלק קידוחים? האם תוכל בבקשה לסמן מהם היעדים של כל אחת ואחת מהן?
תודה.
לניסן ערב טוב!
האם תוכל בבקשה לחוות את דעתך על המניות מלאנוקס, כהן פיתוח, רציו ודלק קידוחים? האם תוכל בבקשה לסמן מהם היעדים של כל אחת ואחת מהן?
תודה.
היי נגה,פורסם במקור על ידי noga55
מלאנוקס - מדשדשת ברמה הנוכחית לא הייתי נוגע.
כהן פיתוח - המתנה לתיקון טכני לאזור 6000 אג'.
רציו יהש - בשלב הנוכחי לא מעניינת.
קידוחים - כנ"ל לא מעניינת (יחד עם רציו השיגו לפני כמה ימים את יעדם).
בהצלחה,
אין לראות בנאמר המלצה לרכישה או למכירה של נייר ערך.
הכותב עשוי להחזיק בני"ע בהם עסקה הודעה זו.
לניסן תודה רבה ושבוע טוב!
האם תוכל בבקשה לציין גם את היעד של פריורטק. אני נמצאת בפנים, מופסדת.האם כדאי למכור עכשיו?
328013 החלה לבנות מערך של שיאים ושפלים עולים ב4-5 חודשים אחרוניםפורסם במקור על ידי noga55
השאלה שנשאלת היא למה את מופסדת
הכללים בניתוח טכני מאד ברורים מתי קונים ולכן הקניה האחרונה היתה אמורה להתבצע בפריצה של 2502 אי לכך אני לא כל כך יכול להבין למה את מופסדת
אולי בכלל מדובר בקנייה על בליינד סתם ב nowhere ואם זה עובד אז הכל בסדר אבל אם לא אז מנסים לרוץ אחרי הכדור הבדולח שיתן לי את העידוד מאחורי המהלך שעשיתי (מבחינתי חמור מאד)
אני מבקש סליחה מראש אבל הכוונה היא לא לפגוע אלא פשוט להבהיר את הדברים מנקודת ראות עיני
קנייה בשום מקום (ועוד בקניות יתר) על סמך תחושת בטן מעלה לי את הפיוז לראות אנשים מפסידים, ולמה, (כי כל העדר קנה ? so ?) על סתם לא חבל על הכסף ?
לדעתי הייתי מסכם את זה כך
את צריכה להחליט כמה את מוכנה להפסיד באם המהלך שחשבת שיצא לפועל, לא יצא לפועל וילך נגדך, עוד לפני שנלחצה האנטר על פעולה קנייה והאם יחס סיכוי סיכון שוה קנייה או לא.
אקצור כל עוד הסיבה שנכנסת למנייה עדיין קיימת, תשארי, אם לא קיימת, למה לך לחפש עידוד ממישהו אחר.
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
לאבי ערב טוב!
ראשית, תרגיע ושמור את הפיוז לענינים חשובים יותר.
שנית, קניתי את המניה לפני מספר חודשים, אולי שנה. ידוע לי שהיא מניה טובה והיו לי ציפיות, בלי כל קשר לעדר.
שלישית, טעיתי שלא מכרתי אותה כשהחלה לרדת, ועכשיו אני מנסה למזער הפסדים.
רביעית, ניסן הוא מומחה בניתוח טכני ואני חפצה להסתייע בו, כדי לאתר נקודה מתאימה ליציאה, אחרי שהיא עלתה ב25% בערך מהתחתית שלה.