****** מחודש דצמבר יתרת זכות +1590 רווח ליחדת אופציה באיתות ***********
מתאיך 01.01.2012 עד 06.01.2012 נתנו 9 איתותים בסיכום רווח/הפסד = 00
מתאירך 08.01.2012 עד 12.01.2012 נתנו 8 איתותים בסיכום רווח/ הפסד = -120 ש'
******סיכום חודשי = 1470 רווח
***ב - 9 ימים של המיסחר המעוף נע 23 נק ' שזה ממוצע 3 נק' ליום , כי המעוף פותח גאפ מהבסיס ולאחר מיכן מדשדש , גם אם במיסחר היומי ההפרש היה בין נמוך לגבוה 10 נק' הרי שהגאפ אכל חצי מהעליה או הירידה {דישדוש לסחרני יום הוא הגרוע מכל האפשרויות }
*** למזלנו עשינו מיספר ניסיוונות כניסה שהיו טובות לפי השיטה , אך לא הגיעו ליעד , כי מייד הגענו ליעד סטופ ונרזרקנו
*** חלקם של החברים כבר לא האמין ולא חזר על הטרייד..
***השבוע דווקה היו שני ימי מיסחר טובים , וחלק לקחו וחלק לא לקחו רווח
*** איתרתי מיספר בעיות שקשורות למכונות , ואני משנה מעט את הגישה , ואת הטרד , גם בניסוחו , וגם במרחק הסטופ
***לכל סוחר יומי , שבועי , חודשי , בקניות : הפסד נטו במצב של דישדוש .
*** בדישדוש מרוויחים רק הכותבים , או השחקנים , רק מהשחיקה של ערך האופציות
***אני כותב סקירה באתר כלכלית כללית , שכוללת הסברים לכל מילה נכתבת , מכין לכל חבר יעד מחיר של כל אופציה ובכל מדד , אוכל לעוס רק לבלוע ...
*** לצערי אני חייב להפסיק זאת עד החלטה חדשה , מטעמים שלי
*** כל השבוע הייתי בצ'אט ונתתי הדרכה משלימה , כוון , יעדים של מחירים , והכל הגיע בול
לצערי החברים בחדר איתותים לא נהנו , מחוסר זמן , וקצב שינויים מהיר , ודווקה חברי הצ'אט
קיבלו עזרה צמודה וכן מחירים , והדרכה
*** יש פגע שאני חייב לגדוע מהשורש , ובמיוחד לחברים שאינם רשומים !!!!!
אין לשאול אותי מה היעד הבא אחרי שהאופציה נתנה רווח בין 700 עד 1000שקל , מה היעד הבא ??, אם חזיתי מראש יום קודם , וקיבלת יעד , למה צריך לשאול .??????
ועוד בלי שלום , בלי מילת תודה , בלי להזכיר שאני קיים , ולכאורה אני אמור עוד לשלם בטיפים נוספים ,חברים אם אתם מצפים ממני ליחס או עזרה אני כאן בשבילכם , אבל גם לכם יש חוב מוסרי , והתנהגות אנושית , כאן זה לא אתר : אכול כפי יכולתך בחינם......{וגם לא מיסעדה}
אשתדל לעזור לכולם במיסגרת ההסכמים שלי, ולפי כללי התקנון , ואעשה זאת באהבה
תודה שמעון אמסלם
נ.ב לפי התנאים שהוסכמו מראש מתאריך 17.01.2012 נרשמים חדשים כבר ישלמו 850+ מ.ע.מ
עבור חודש שירות