x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: עדכון שווקים ומניה למעקב.

עדכון שווקים ומניה למעקב.

צהריים טובים לכולם
    בהמשך לסקירות של השבועיים האחרונים השוק נמצא עדיין באותה רמת דשדוש עיקשת בין 828-872.אני רוצה להזכיר מה רשמתי שבוע שעבר שלא יגידו שאני מנסה להיות נביא אלא פשוט מנסה להסביר את עולמו של הסוחר והמשקיע
    "אני חוזר ומציין שרק שבירה של רמה זו תוציא מהלך מובהק יותר של שורט למרות שמי שסחר את השבוע האחרון בארה"ב יכל תחת שורטים ממונפים להגיע לתשואה של כ 25 אחוזים.לא רע בכלל."
    רמה זו- רמת 828.
    לכן גם השבוע השוק הגיע לנקודה זו ולא הצליח לשבור אותה כלפי מטה.בנוסף רשמתי בתחילת השבוע כאשר השוק התחיל כמדומני ברמת 848 כי רמת 854 חשובה להמשך השבוע וכי פריצה שלה תביא את השוק במהרה לכיוון רמת 872.ואכן תחילת שבוע השוק נגע ברמת 828 ולאחר מכן חזר לעלות כאשר לקראת החצי השני של השבוע חצה את רמת 854.אני אישית החזקתי שורטים ולא מימשתי אותם ברמת 828 כיוון ששיערתי שלאור תבניות שגם צוינו שבוע שעבר השוק אכן ישבור את אותה רמה מפורסמת.אבל ברגע שהשוק חצה את 854 זה היה הסטופ , אותו קו אדום.עבודה עם סטופים חשובה מאוד על מנת לא להעמיק את ההפסד.סטופ אותו הזכרתי בפורום ונכנסתי במיוחד על מנת ליידע את החברים באתר.
    ראינו גם את הסנופי פורץ את רמת 930 שהוזכרה פה בשבועיים האחרונים.ברגע שהשוק פרץ רמה זו הרמה הבאה עומדת על 960.למי שעוקב עליי לציין שלוש נקודות חשובת בסנופי מצד אחד רמות 930 ו 960.מצד שני רמת 877-875 שכמו רמת 828 בשוק המקומי היא למעשה המאחז האחרון.מאחז ובמידה ורמות אילו ישברו אנחנו נראה ירידות של כ 5-8 אחוז במדדים מאותם נקודות.
    הרמות החשובות במעוף אצלנו כמובן רמת 872 ומעלה ניתן למצוא את רמת 880.מעל רמות האלה ההתנגדות המהותית במעוף עומדת על רמות 905-909.כרגע לא נראה שלשוק יש עוצמה מספקת על מנת לחצות רמה זו כיוון שברגע שרמה זו תחצה היעד המיידי עומד על רמות 950-960 בשוק המקומי.
    חשוב להבין שהשוק הוא מאוד מורכב בתקופה הזו והתנודתיות עולה.רק ביום רביעי ראינו בארה"ב את השוק מזנק בחדות וסטיות התקן עולות.לא מצב שכיח אבל למעשה המחיש כי הקרבה לרמות 930 והתנודתיות הגדולה משפיעה על סטיות התקן ברמות אלה.כנראה נכתבו הרבה קולים על 930 על ידי שחקני המעוף האמריקאים.

לכל מי ששואל אותי בהודעות הפרטיות על טאואר וקיבלתי מספר פניות בעניין.אין טעם כל שבוע להזכיר את הנייר.בהמשך ישיר למה שרשמתי שבוע שעבר.התמיכה על רמת 137 יצאה לפועל בצורה מצויינת כאשר המניה זינקה וסיימה את השבוע ברמת 175.היעד אותו הצבתי בפריצת רמת 130.מימושים בהחלט ייתכנו בנייר בטווח הקצר מאוד כאשר חשוב לשים לב ראשונה לרמת 167-68 ורמות 160 כתמיכה.היכולת של הנייר להתבסס על רמות אילו רק ימחישו את העובדה כי היום בו הנייר יעבור את ה 200 נקודות הוא רק שאלה של זמן.דעתי ידועה על הנייר ועל החברה והיא לא תשתנה בתקופה הקרובה.לפי דעתי הנייר יימצא בפסגות גבוהות משמעותית מהיום בטווח של השנה הקרובה.וזאת אני אומר עוד מרמות של 120 130.כל מי שמפנטז על חזרה לרמות של 130 ו 120 בנייר הזה לצערי אני לא איש בשורות.הכיוון של הנייר הוא למעלה באופן בהיר וחד.שוב , 200 זאת רק שאלה של זמן...

עדכון לגבי כיל - לגבי הסקירה של שבוע שעבר המניה אכן שברה את רמות 3800 והגיעה עד ממש מרחק נגיעה מהיעד הראשוני שהוקצה לה.רק פריצה של 4000-4100 תשנה את מגמת הירידות בנייר לטווח הקצר.כל עוד זה לא קורה היעד עדיין עומד על 2900-3000.

די מדיקל
    תמיכה מהותית על רמת 99-100.התנגדות ראשונה 109 מעל לזה יעד עומד על 120-122.עם הפרעה קלה ב 114.

שבת שלום לכולם וכמו תמיד אם יש הערות אני אשמח להגיב.
    שבוע טוב

Re: עדכון שווקים ומניה למעקב.

תודה רבה וייפרי תענוג ממש

אתה עוזר כאן באתר להמון אנשים (שלח לחמך על פני המים......)
    ואני מודה לך בשם כולם!!

יישר כח!!!!

שבת שלום

תודה רבה ויפר על הסקירה העניינית והמעמיקה ואם אפשר עוד הפעם בקשה לתת גבולות
    לנפט יש פה הרבה שמתעניינים בנושא גם אייל קונה וגם מנחם וגם שחקן ממליץ על קנייה
    וראיתי את דויד שמדבר על הנפט טוען שהנפט יגיע ל150 לפי דעתי כדאי שתדגיש גם
    את הנושא הזה ובכלל סחורות אם זה אפשרי ועוד בקשה קטנה אם אפשר השוק ההודי
    גם יש פה הרבה חברה שמעניין אותם הנושא הזה
    בתודה מראש יאיר

תרגמתי את הסקירה לגרפים + ציטוטים מהסקירה של ויפר....

תהנו....

http://www.mediafire.com/?sharekey=2ef2 ... f6e8ebb871

ניר יישר כח!!!!!!!!

זה מצויין

תודה לך

היי וייפר,
    תודה על הסקירה המעניינת.
    שבת שלום לכולם

וייפר ידידי

ראשית תודה על ההשקעה האיכפתיות .ואהבת הזולת
    אתה מביא לנו סקירה שבועית בצורה עינינת וקולעת אני נהנה לקרוא את סקירותיך
    כמו כן מזהיר ומלמד תוך כדי הסקירהו מראה לכל אחד איך צריך לנהוג בשוק ההון
    כיצד להשתמש עם סטפלוס מתי נשנה מגמה ממש הכל בצורה עינינית ומיוחדת רק לך
    ולכן מכאן שולח לך חיבוק של תמיכה ואומר לך המשך כך ידידי שתף אותנו בידיעותיך
    והלואי ירבו כמותך בארץ שלנו תודה מימני מנחם

נ.ב המשך להביא מניות נוספות כמו די מדיקל וכיל ישר כוח

ברצוני לציין שהסקירה מאוד יפה ומענינת.
    שאלתי אליך מה להערכתך כיוון השוק המקומי ושאר השווקים בעולם השבוע.
    האם הכוון הוא עליות = סיום המשבר
    או המשך הדישדוש=בדיקת הרמה שאליה היגענו
    או ירידה=המשך המשבר והגעה לתחתית חדשה

שלום רב.
    המשבר הכלכלי עדיין פה ואין לטעות כי העובדה שהבורסות עולות זה סימן לסיום המשבר.רוב העליות מתחילת השנה נבעו על סמך ציפיות ועל סמך העובדה שהנתונים היו גרועים פחות מצפי אנליסטים.הכלכלה הריאלית הן בארץ והן בעולם עומדות לפני השלב הבא של המשבר והוא שלב העלאות הריבית והפחד מאינפלציה.הראשונות להפגע הם כמובן חברות הנדלן אשר עובדות במינופים גבוהים מאוד ובנוסף חברות הטכנולוגיה.
    לגבי הצפי לתקופה הקרובה מאוד קשה לצפות כיוון שכרגע כל עוד מעל הרמות בציינתי עדיין אפשרות לעליות לרמות 910 לערך.אין טעם לנסות לנחש את הכיוון בטווח הקצר כיוון שהשוק מורכב מאוד כרגע ותחום הדשדוש עדיין פה.להזכירך את הדשדוש שחווה השוק המקומי מרות 616 לרמות 717.דשדוש רוחבי ולפרק זמן כאשר פריצת רמות 717 היו הקטליזטור להמשך העליות.
    לפי דעתי למרות אפשרות עליות לקראת המשך השנה לשיאים חדשים אני עדיין מאמין שנראה בדיקה של התחתיות בשווקים הן בארץ והן בחול בשנת 2010.
    אילו הם תהליכים שקורים מתחת לפני השטח.משבר האשראי גרם לירידה ביצור בהרבה חברות ובנוסף המשך העליה במחירי הסחורות לאור העבודה שברננקי מעונין כרגע בדולר חלש על מנת לחזק את הייצוא האמירקאי ובכך לנסות להקטין את הגירעון העצום של הכלכלה.אינפלציה היא מעבר לפינה.
    שורה תחתונה לטווח הקצר - גדר מבחינת פוזיציות לונג שורט .כמובן תמיד ניתן להתמקד במניות ספציפיות..פחות במדדים.
    טווח ארוך יותר כשנה נרד לבדוק תחתיות פעם נוספת...זה כמובן תהליך איטי יותר וזה לא יהיה בצורה שהתחילה את המשבר אלא זליגה לכיוון התחתיות.
    שבת שלום ומקווה שהצלחתי לענות על השאלה שלך.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות