x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אי די בי ופישמן (הכלכליות), בתגובה לאודי ולדיון..

אי די בי ופישמן (הכלכליות), בתגובה לאודי ולדיון..

הי אודי,
    מסכים איתך שההתנהגות האחרונה של נוחי מתאימה יותר למי שלא מוכן להודות בהפסד ולהמשיך הלאה...
    כוונתי לרכישות המשונות של מניות קרדיט טוויס, ואג"ח מעריב או אג"ח "בור בלי תחתית" ע"י דסק"ש..
    בכל זאת, בניתוח החברות שיש לאידיבי לדסק"ש וכו' מדובר בחברות מניבות ברובן, כך שאני אופסימיסט..):
    לגבי פישמן לא קראתי על התנהגותו, אבל סומך עליך בנושא, ואם הוא באמת מחפש למחזר את האגחי"ים שלו בתשואות הגבוהות בעיקר הכלכליות למינהן, כלומר לרכוש אותם "בזול" כיום, כדי למכור בעתיד ביוקר הנפקות חדשות, הרי שמי שמחזיק את האגח"ים "הישנים" דהיינו בתשואותו הגבוהות כיום, יש סיבה להאמין שמחירם יעלה והתשואה תרד והוא בעצם ירוויח לא רע נכון?..
    בכל מקרה נקווה לראלי סוף שנה ולא חלילה לרע לי...):
    בהצלחה לכולם

Re: אי די בי ופישמן (הכלכליות), בתגובה לאודי ולדיון..

הי מולטי,

נוחילנד - הימור בכספו של הציבור על מניית קרדיט סוויס אינו פעילות ריאלית או מניבה, אלא חוצפה ועזות מצח בלבד.
    לגבי מעריב, ואני מרגיש חופשי לדבר על זה בהיותי קורא העיתון מימים ומשלם כיום על שני מנויים מתוך ששת האחרונים שנותרו לו ודרך אגב מרגישים היטב את רוחו המרחפת על דפי העיתון וזה לא לחיוב, אין לי מילה אחרת להגיד על המהלך מלבד שזה תספורת אמיתית (84 אג'?? מה עם הפארי...).

פישמן - לא תקרא על זה, זה מידע מחדרי חדרים ואני מניח שהמוסדיים לא פריירים עד כדי כך שבימינו ההזויים יתנו לו בפשטות כסף זול למהלכים תמוהים.
    אל תשכח שהבחור ממונף בצורה נאה והלחץ השנתי לפדיונות עולה וגובר. יחד עם זאת, אני עדיין מאמין יותר בפישמן (ולזכותו מבחנים קשים בעבר שעמד בהם בגבורה) מאשר בנוחילנד. בכל מקרה, אני אקנה אותו בשערים נמוכים יותר משמעותית מהיום - סבלנות. הגדר מקום די טוב להשקיף ולהמתין להזדמנות.

ראלי/רע לי - מולטי, לעניות דעתי במצב בו העולם הכלכלי עומד על פני תהום אין מקום לקוות לראלי סוף שנה ו/או שם אחר. ככל שהשוק יתעלם ויעלה יותר, הנחיתה/התרסקות תהיה חזקה וכואבת יותר. אנא זכור, לעלות ניתן עד אינסוף - לרדת ניתן תמיד רק עד 100%.

בברכה,
    אודי

Re: אי די בי ופישמן (הכלכליות), בתגובה לאודי ולדיון..

עושה רושם שנוחי עומד בהבטחתו לפחות בכל הקשור לרכישה עצמית של האגח"ים של אי.די.בי.. לדעתי זה ההסבר לזינוקים בסדרות ג' ד' וגם באחרות אתמול.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות