הי מולטי,

נוחילנד - הימור בכספו של הציבור על מניית קרדיט סוויס אינו פעילות ריאלית או מניבה, אלא חוצפה ועזות מצח בלבד.
לגבי מעריב, ואני מרגיש חופשי לדבר על זה בהיותי קורא העיתון מימים ומשלם כיום על שני מנויים מתוך ששת האחרונים שנותרו לו ודרך אגב מרגישים היטב את רוחו המרחפת על דפי העיתון וזה לא לחיוב, אין לי מילה אחרת להגיד על המהלך מלבד שזה תספורת אמיתית (84 אג'?? מה עם הפארי...).

פישמן - לא תקרא על זה, זה מידע מחדרי חדרים ואני מניח שהמוסדיים לא פריירים עד כדי כך שבימינו ההזויים יתנו לו בפשטות כסף זול למהלכים תמוהים.
אל תשכח שהבחור ממונף בצורה נאה והלחץ השנתי לפדיונות עולה וגובר. יחד עם זאת, אני עדיין מאמין יותר בפישמן (ולזכותו מבחנים קשים בעבר שעמד בהם בגבורה) מאשר בנוחילנד. בכל מקרה, אני אקנה אותו בשערים נמוכים יותר משמעותית מהיום - סבלנות. הגדר מקום די טוב להשקיף ולהמתין להזדמנות.

ראלי/רע לי - מולטי, לעניות דעתי במצב בו העולם הכלכלי עומד על פני תהום אין מקום לקוות לראלי סוף שנה ו/או שם אחר. ככל שהשוק יתעלם ויעלה יותר, הנחיתה/התרסקות תהיה חזקה וכואבת יותר. אנא זכור, לעלות ניתן עד אינסוף - לרדת ניתן תמיד רק עד 100%.

בברכה,
אודי