x

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 21 עד 23 מתוך 23

נושא: סימולטור מעוף של RH2000

Re: סימולטור מעוף של RH2000

ציטוט פורסם במקור על ידי alfredn
    תודה רבה על הקישורים,

וכמובן תודה רבה ל RH2000, בין אם הוא כאן או לא, את חותמו הוא כבר השאיר כאן

יום טוב,
    אלפרד
    אני מאד מקווה שלא יחטפו כאן איזה תביעה על הפרת זכויות יוצרים או או משהו בסגנון, אינני משפטן או עורך דין ולא מתיימר להבין בחוקים הללו או להבין בנושא הזה על פי מה שנכתב כאן בשרשור של RH2000 אני מבין שהוא לא היה מאפשר או מעוניין בהעברה של הקובץ הזה וכאמור מקווה שלא מדובר בהפרה של קניין רוחני או משהו בדומה לזה
    המשך יום טוב
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אבי1 שלום,

תודה על הלינק המצורף, אך אני חושב שהלינק לא תומך בטענה שהוא רצה להגביל את השימוש בו.

1. הוא בעצמו הציע את התוכנה באופן חופשי
    2. נכון, היה תנאי של השתתפות פעילה שמייד לאחר מכן הוא הסיר את התנאי הזה (ושכל מטרת התנאי היתה לטובה ולא לשם הגבלה)
    3. לא ראיתי שום הוראה מפורשת לא להעביר לצד שלישי

למרות הכל, אנני רוצה לחטוא או להחטיא מישהו.

אודה מראש, אם יש כאן מישהו שבקשר עם RH2000 ויכול להביא את תגובתו בנושא?

שלום לכולם,
    מצרף מייל מרון לגבי האקסל שלו.
    אני מחדש את הלינק לקובץ. זה לינק ישירות למחשב שלי, כך שאשאיר אותו לתקופה מוגבלת. בהמשך מי שירצה יכול לפנות אליי בה.פ. עם מייל ואשלח לו את הקובץ.
    בהצלחה לכולם.

תקציר המייל מרון:

בגדול, לאקסל יש אורך חיים מוגבל בלי תמיכה בגלל שינויים תכופים בפורמט של ביזפורטל ואורדרנט. תיקנתי עבור חבר את התוכנה כך שתתאים לשינויים בביז ( שינוי לא קבוע במבנה אופ) ואורדרנט2. בנתיים גם החבר פרש. עכשין בעקבות המייל קצת עברתי על התוכנה לראות אם קוראת נכון ולא ראיתי בעיה, אבל אני לא ממש משתמש ויכול להיות שיש באגים. אני מצרף את האקסל ואתה יכול להפיץ אותו אם תרצה. גם פתחתי את הקוד בויזואל בייסיק כך שמי שמבין יוכל לתקן את הקוד. תכתוב לי אם אתה נתקל בבאגים אבל לא בטוח שיהיה לי זמן לתקן. בברכה והצלחה רון חייק.

http://dl.dropbox.com/u/46929333/TA-OPTION.xlsm

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות