שימו לב ה vix fut עולה ב 5% בעוד שהמדדים מזגזגים 0.2% ,משלמים הרבה כסף על הputs ,לא אופתע לראות מימוש עמוק למרות ויעידת הפיסגה באירופה. בהצלחה למי שעדיין לא סגר את הפוזיציה.
שימו לב ה vix fut עולה ב 5% בעוד שהמדדים מזגזגים 0.2% ,משלמים הרבה כסף על הputs ,לא אופתע לראות מימוש עמוק למרות ויעידת הפיסגה באירופה. בהצלחה למי שעדיין לא סגר את הפוזיציה.
אתה צודק מאוד.פורסם במקור על ידי drornoama
אנשים לובשים בגדי ים (מתכוננים לראלי וממקמים את המדד על ההתנגדות ב-1260) אבל לוקחים איתם מטריה למקרה שבכל זאת יירד גשם (מקפיצים את ה-VIX).
משהו עומד להתרחש או ראלי או התרסקות. אוכף קנוי אמרנו כבר?
לפי מיטב ידיעתי ויקס עולה לא מייצג בהכרח ירידות, מדד הויקס מייצג תנודתיפורסם במקור על ידי drornoama
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
שאלה לשחקן:
האם לסגור בבקר מיד?
אני מבין שלאור אי הירידות בארה''ב נראה כאן ירוק, שעלול לרצות להחזיר לכאורה את הירידות של אתמול לכיוון ה-1100.
היות וישנה אפשרות שזה יתפתח בהדרגה לכיוון סוף היום,
האם לא כדאי לסגור מיד אפילו בפחות מ-25%?
להבנתי יש כרגע רווח של כ-30%?
תודה
בדקת אסיה, בדקת חוזים שאתה כל כך לחוץפורסם במקור על ידי david15
הייתי מעדיף לקרוא לכך מתכונן ולא לחוץפורסם במקור על ידי אבי1
בכל אופן: החוזים לא מספיק אדומים, והניקיי מתקן את העליה הפראית שלו של מעל 2% אתמול,
בעוד שבארה"ב סגרו ללא שינוי כמעט.
לא סגרתי בינתיים
מה אתכם?
בתיאוריה - אתה צודק ב-100% (ההתפלגות הנורמלית היא סימטרית לחלוטין).פורסם במקור על ידי אבי1
בפרקטיקה - בגלל התפקיד של הנגזרים של גידור תיקי נכסים (וזה אמור להיות תפקידם העיקרי) נחיצותם עולה בירידות ולכן אנשים מוכנים לשלם אז מחיר גבוה יותר, כלומר וויס עולה, מה שלא קורה בעליות שאז אין כל צורך לגדר והשימוש בנגזרים הוא רק ספקולטיבי.
זאת הביקורת המרכזית על המודל של בלאק אנד שולץ, אבל עד שמשהו אחר יחליף אותו נצטרך להמשיך לחיות איתו, רק שחשוב מאוד להבין את חולשותיו.
מקווה שעזרתי
ברור לכן כתבתי לא מייצג בהכרח ירידותפורסם במקור על ידי רואה ממטר
גם אני לא הספקתי לסגור - מה לעשות עכשיו . אפשר להתחיל לבכות ?