שלום חברים....התגעגעתי אליכם.
נכון שהכותרת למעלה מבלבלת? זה בכוונה! רציתי שתיכנסו ותיראו מה יש לי להציע לכם.
לכל החברים שלי כאן באתר, לשחקן מעוף היקר ולצוות, רוצה להזמין אתכם לערב שהוא גם תרומה וגם הנאה (קומבינציה מנצחת בכל מצב שוק).
התרומה היא למען מטרה קדושה - ילדים מוגבלים, פגועים, נכים. העמותה היא "קול הזכויות" וממנכלת אותה אם לילדה פגועה בהתנדבות שעזבה קריירה (ד"ר לרפאת שיניים) ותורמת את זמנה ומרצה לעזרה. העמותה מסייעת למשפחות להבין ולדרוש את זכויותיהם במעגל האינסופי של הבירוקרטיה במדינתינו שלעיתים התשובה המיידית היא לומר לא . והמשפחה במצוקה, גם הילד פגוע וגם צריך להתמודד עם קושי כלכלי(בד"כ אחד ההורים מפסיק לעבוד) ומאבקים יומיומיים לקבל מה שמגיע.
ההזמנה היא לערב שמארגנת העמותה - ערב גאלה שכל הכנסותיו קודש לתרומה. בתכנית - הההצגה המצחיקה והשנונה של הקאמרי "קומדיה של טעויות" בתל אביב ב-5/12/11 יום שני הקרוב.
אם תגידו שאתם מאתר שחקן מעוף - תהיה לכם הנחה, ויש מגוון מחירים לכל כיס. כרגע המצב לא טוב, אפילו אין כיסוי של העלויות של הערב הזה.
שחקן - אני אשמח לסיוע כאן...כל יוזמה תהיה ברוכה.
מצרפת לכם לינק לאתר - תראו את הסרט שם ותתרשמו מה עושה העמותה, תבינו שיש אנשים טובים באמצע הדרך (אגב, לשאלתכם מה הקשר שלי לזה (לא שאלתם אבל אני יודעת שאתם תוהים אז אומר - שאני מתנדבת שם).
לכרטיסים: שרון - 054 - 6411429
קול הזכויות: http://www.allrights.co.il/
תודה רבה חברים יקרים, אני מקווה לראות אתכם שם בהמוניכם, אני יודעת שיש כאן אנשים מיוחדים עם לב רחב. תגיבו לי, כתבו משהוא, מי שירצה אשלח לו יותר פרטים (יש גם הזמנה אבל לא הצלחתי להעלות אותה).