x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: להשתלט על חברות יש לתשובה כסף...(?!) היום בגלובס

להשתלט על חברות יש לתשובה כסף...(?!) היום בגלובס

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000700252
    מה עם החוב האדיר למחזיקי האג"ח האומללים של דלק נדלן??? אסור לוותר לו ולאפשר שוב לטייקון לצפצף ולהש... בקשת על הציבור! אני אישית זרקתי את הזבל הזה הקרוי אג"ח דלק נדלו כבר לפני חודשים רבים, אבל החוצפה של האיש הזה עוברת כל גבול

Re: להשתלט על חברות יש לתשובה כסף...(?!) היום בגלובס

מולטי ידידי-חניך תורן,

שכחת, זה לא כסף שלו!!! זה של הציבור...
    מה ההבדל בינו לבין "ידידיך" -זיסר ובן-חוב???
    בקיצור, בשערים 11-15 אג' אני קונה את כולם.

בברכה,
    אודי

מה שניקרא עם ידידים כאלה כמו זיסר ובן חוב מי צריך אוייבים...
    אגב אודי אותו דין מבחינתך גם לגבי "אי.די"... פישמן (כלכלית,מירלנד,מבני תעשייה וכו'..)?
    אגב לדעתי אפרופו פישמן חלק מהכלכליות מענינות להשקעה.
    אין באמור המלצה כלשהי וכו' וכו'... מי שחושב שכן עלול למצוא עצמו שפן ניסיון של החוק שחוקקו החככים בגובה 300.000 ... :twisted:

מולטי ידידי,

מבחינתי, אי.די. פישמן אינו כזיסר ובן-חוב.
    מוסרית, זה בחור שעמד במילתו והחזיר יפה מאד חובות - קרן רונית (ע"ש בתו רונית) כמשל, כמו גם הלירה הטורקית ופועלים.
    ריאלית, החברות שלו עובדות יפה מאד, יש פעילות עסקית ענפה ולא הבטחות וסיסמאות. ברור, תמיד יש סיכונים וצריך לבדוק ולהתעמק בדוחות (שם יש להתייחס לפעילות הריאלית ולא לפוילע שטיק של הערכות שווי ושאר ירקות). דרך אגב, ראיתי איזה כותרת של בנו לגבי עסקים בארץ ולא כל כך אהבתי.
    אכן האג"ח שלו נושקים ל-10% תשואה לפדיון (כפי שאמרתי לך, יום-יומיים ירידות ויש לך את זה), אבל סבלנות ואני מאמין שתוכל לקנות בשערים נמוכים יותר (סביב 100 כפי שכתבתי לך). אני אמתין בסבלנות לשערים נמוכים יותר, אם כי קשה לי להאמין שאוכל לקנות את כלכלית ז' בשער 40 כמו לפני שנתיים-שלוש.

שבת שלום,
    יש הרבה דוחות חדשים להתעמק בהם,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות