:shock:
:shock:
זה מה שנקרא קרנות ותעודות (שחקנים כבר בדצמבר).
כבר חודשים אני מתריע על זה וכל יום הבורסה מאבדת "רק" עוד אחוז אחד מיותר =
רק עוד מיליארד שח מכספי הפנסיה וקופ"ג.באמת לא ברור לי היכן ההתערבות הנדרשת,
ואת זה אני כותב אע"פ שעבורנו ועבור סוחרי הנגזרים זה כסף על הרצפה - להצטרף
למגמה בדקות האחרונות וזה כל הסיפור.
ידידי,
מעניין, אך אני לא שומע מכם אף מילה על הנתון ה"מעולה" שפורסם בארה"ב וגרם ל"מהומה" הקטנה בכל הבורסות (אירופה וחוזים).
מעניין, אם הנתון שפורסם היה חיובי ב-0.5% מהחזוי (ולא שלילי כפי שהיה בפועל) והבורסות היו קופצות ומקפצות האם מישהו היה בא בתלונות
על תעודות ושאר ירקות???
בברכה,
אודי
אודי:
על איזה "הנתון ה"מעולה" שפורסם בארה"ב וגרם ל"מהומה" הקטנה בכל הבורסות (אירופה וחוזים)" אתה מדבר?
איך זה שהשפיע עלינו בכזו פראות ועל "בעל הבית" על הנתון, כלומר ארה"ב, זה לא ממש משפיע (המדדים לא זזים לשום מקום והוויקס עוד יורד)?
התשובה היא בדיוק מה ששחקן התכוון: הרגולציה על הקרנות ועל התעודות, ובעיקר הממונפות, גורמות לתנודתיות מיותרת לחלוטין (נכון, לשני הכיוונים, אבל בעיקר למטה), וחבל.
שחקן: תודה על הטיפ שאתה נותן לנו פעם אחר פעם. אני כבר עשיתי מזה לא מעט כסף![]()
ואני ממשיך להתעקש שכל הנפילות בשבוע האחרון היו מתוזמנות מראש והן מעשה ידיהם של שחקני מעו"ף גדולים שמחוברים למוסדיים ועושים בשוק כרצונם בהעדר ציבור וזרים . הבורסה היחידה שנפלה כל כך הרבה תוך מספר ימים היא הבורסה בת"א ובאופן לא מפתיע זה קורה ממש לפני הפקיעה ...יתרה מזאת , גם בפקיעה הקודמת היתה התערבות חשודה , כולל פקיעה אנגלית . השוק הפך להיות נשלט לחלוטין ע"י מספר שחקנים גדולים . המסקנה - אולי כדאי יותר לקנות אופציות ולא למכור ...
רואה ממטר,
אנא הסתכל טוב (כפי שמצופה משמך) ואל תטמון את הראש בחול - גם באירופה השתנתה מגמת המסחר וגם החוזים עברו לירידות נאות
עפ פרסום התמ"ג. כולי תקווה, שבקריאה השלישית לא יחזור המקרה של רבעון ראשון (להזכירך, ירידה מ-1.9% ל-0.4%).
לעצם המסחר הסולידי בשעות אלה, למה אתה מתפלא??? הנה מצאו לך בית דפוס חדש (קרן המטבע) שיעצים את מדורת ה"פונזי"
ובא גואל לציון (גם לאלה שבארה"ב).
בברכה,
אודי
שלא תחשוב. אני מסכים איתך שהמצב על הפנים ושחקן כותב על זה כבר חודשים...
אם אפשר לחדד יותר !
בעית ההתכסות היומית - נאמר בסקירות לא פעם אחת אבל התזמון אינו ברור לי : השלב שבו התעודות מתכסות הוא בחצי שעה האחרונה (16:00) או בזמן הנעילה (16:15). ?
היום לדוגמא - בשעה 16:22 - 16:30 הפוטים נחתכו, ולפי הנאמר בסקירות התעודות מתכסות עם המגמה, ( 1.5% ירידה)?
או שאני טועה ?
תודה
שלום לכולם .
לדעתי מדובר בשחקני מעוף שמקצינים את המגמה היומית ומשתמשים בתעודות ובקרנות ככיסוי לפעילות שלהם עצמם .
הירידות הנוכחיות שחווינו היו מתוזמנות מראש.
יתכן שהנתון הרע מארהב זלג לשווקים ודם לפירסומו כמו שקורה כל העת מה שגרם לשחקנים להערך בהתאם .
אין תחליף לנסיון!