שונות וניתוחים מענינים שרק מפרים את המחשבה ושיקולי ההשקעה. ובכלל דיון והפרייה הדדית תמיד תורמים בוודאי בתחום ההשקעות.
האמור לעיל אינו בא חלילה לפגוע באלון היקר שכניראה די עסוק, אלא נועד לנסות לשמר ולשמור על האתר ה"אאוט סיידר" לכאורה.
אישית די נימאס לי לקרוא אתרי כלכלה כמו "ביזפורטל" שנידמה לי שיותר מחקים או ניזונים מאתרי כלכלה אחרים לחדשות שלהם. כמעט תמיד אני מוצא "כותרות" די דומות ולעיתים זהות לגלובס. לא יודע מי מעתיק ממי ,והאם מדובר "סתם" בצירוף מקרים, לא סובל את שניהם למען האמת. ואגב חברות/חברים יש איזה אתר שנותן במבט אחד את כל המידע הרלבנטי לנו המשקיעים באג"ח בלי לטזז אותנו ל3 - 4 מסכים כמו ביזפורטל( לא נותן את הפארי וזמני התשלום במסך אחד), או כמו גלובס שלא נותן לנו במבט מועדי תשלום לפי יום האקס ,די מעצבן כשאתה סורק כל יום לא מעט אגח"ים קונצרנים ולמעשה מעין "סוחר יומי", וצריך לעבור כמה אתרים לקבל מידע בסיסי, אשמח להמלצה על פתרון לנדודי המידע כדי להשיג מידע מלא ונוח לצפייה..
ולענייננו, יש לי רעיון אשמח לדעתכם. אולי בכל שבוע נמנה "תורן לניהול הפורום" דהיינו מישהו או מישהי , שייזום פעילות בפורום, יעלה אגח"ים לדיון, ניתוחים, ויעורר דיון סביב כל נושא הקשור לפורום? אולי אפשר לשלב גם צאט (לא בקיא אם ניתן באופן חופשי להיכנס לצאט כל יום). חייבים לעורר את הפורום הניכבד הזה , אחרת ניאלץ לנדוד לכל מיני בלוגים של מנדי ואחרים (כבודם במקומם אבל...),כמובן רצוי ונישמח שאלון היקר ישוב אלינו לעיתים קרובות יותר. 8-)
מה דעתכם?... :?: