יש לי 100 אלף שח להשקעה אני בן 27 יש למישהו המלצות מה לעשות בכסף?
יש לי 100 אלף שח להשקעה אני בן 27 יש למישהו המלצות מה לעשות בכסף?
מה טווח ההשקעה שלך ?
מה הייעוד של הכסף ?
מה רמת הבקיאות שלך בשוק ההון ?
ולאיזו תשואה שנתית אתה מצפה ?
כל הפרטים הללו יעזרו
Long
אני יגיד לך מה אני הייתי עושה לפי דעתי כרגע המניות הם לא כאלו זולות כמו שזה נראה
יש בעיות רציניות באירופה ובא נהיה מציאותיים לבינתיים לא עשו כלום ארצות הברית אף אחד לא יודע מה קורה לבינתיים
והכי חשוב משקרים לנו לציבור לא אומרים לנו אתהאמת במלואה אתה יכול לראות את זה רק לפני יומיים שהורידו את הדירוג של צרפת ראו שזה גרם לירידות וישר טענו שזה טעות כאילו אנחנו בשוק הכרמל.
יש לך מלחמה בדרך אין מנוס ממנה וזו לא תהיה מלחמת לבנון השנייה יהיה פה בלאגן רציני אנשים קצת חיים בהכחשה לגבי המלחמה הזאת היא תקרה זה רק שאלה של זמן אני במקומך קונה תכלית סל שורט באיזה 20000 אלך ופשוט מחכה ומחכה עד שיתחיל הבלאגן ואז קונה אני אישית יתמקד בגז בבלאגן.
הסבלנות תשתלם לך זו דעתי
טווח ההשקעה הוא ל 3 שנים
הכסף הוא למטרת בית
אני לומד כלכלה לתואר ראשון אבל מה שלומדים בתואר ומה שקורה במציאות זה 2 עולמות שונים כך שאת שוק ההון אני מכיר בקושי
בוא נגדיר את זה כך שאני מוכן להחזיק תיק שהוא 30 אחוז מנייתי
ולגבי התשואה השנתית לה אני מצפה כל דבר שיהיה גבוה מ האחוז וחצי שהפקידה בבנק הציעה לי כדי שאשים את הכסף בבנק
תפתח חשבון השקעות בבורסה בבית ההשקעות - לא בנק (מגדל/הראל...) - עם הרשאות לכתיבת אופ' מעו"ף.
תירשם לשירות הSMSים של שחקן = בערך 300ש"ח בשנה.
תבצע ת'אסטרטגיות שלו בשווי של 20%-30%.
מכל אסט' תרוויח (בממוצע) 15% מגודל הביצוע שלך.
בהנחה שמתפרסמות 1.5 אסט' בחודש - ובכל אסט' תרוויח בממוצע 15% מה 30% שהשקעת - תרוויח כל חודש בערך:
1.5X15%X30%=6%
להערכתי לא תוכל למצוא משהו טוב מזה היום בסכום של 100K.
עם כסף של הבית לא כותבים אופציות !פורסם במקור על ידי moran.levy
היום אחרי מימושים באגח קונצרני ניתן בקלות לאתר אגחים טובים בתשואות מעניינות.מכוון שמדובר בסכום השקעה קטן יחסית ניתן למצוא קרן נאמנות שמורכבת מאגחים קונצרנים (קח תקבל פיזור) בתשואה של כ5-7% צמוד מדד עם מחם קצר-בינוני שיתאים לטווח השקעה.פורסם במקור על ידי assafd84
גם אני מסכים שעם הכסף של הבית לא כותבים אופציות
לצערי המצב כיום לא מאפשר לאדם צעיר לחסוך כמו שצריך
אופציות אני אכתוב שיהיה לי כסף שלא אכפת יהיה לי להפסיד אותו
מדובר כאן ב 100 אלף שח שאני רוצה להגדיל במטרה שלא ישבו בבנק ובקושי יצברו משהו
אשמח לדעת מה שחקן אומר על כך
שבוע טוב לכולנו
אם אתה מסכים שכסף שצריך לבית לא כותבים אופציות אתה אמור להבין שכסף שאתה לא יכול להרשות לעצמך להפסיד לא משקיעים כלל ועיקר no matter what
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
עפ"י גילך הצעיר אני מבין שנסיונך בשוק אינו רב ולכן...
בעת התנודתית הנוכחית הייתי מציע לך להשקיע 95% מהכסף ברמת בטיחות גבוהה ובזמינות גבוהה כלומר לא סגור לתקופה של למעלה מ-3 חודשים וכן גם הריבית של פישר מספיק טובה העיקר לא להפסיד עד יעבור זעם .
בזמן הזה הייתי מציע לך לעשות קורס נגזרים אצל שחקן על מנת שתוכל להכיר בחשיבות המינוף וההגנה של כספך כאשר תחליט להשקיע אותובאמת.
מרגע שנכנסת למשחק את צריך להתחיל לחשוב בצורה שונה מכולם כלומר
איך אני מפסיד פחות ולא איך אני מרוויח יותר זה כלל שכדאי שתשנן
טוב טוב ...
בקשר לדירה העתידית שלך אני מציע לך להשקיע באישה עשירה![]()
אל תשכח מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה עם הרבה מאוד כסף ..
בהצלחה