גם 25 אג' לאג"ח של אלביט ייחשב "יקר"...לא?![]()
גם 25 אג' לאג"ח של אלביט ייחשב "יקר"...לא?![]()
מולטי ידידי,
אני כבר לא יודע אם לבכות או לצחוק...פשוט מהיכרות ארוכת שנים עם מעללי הבחור אני לא מתפלא על כלום!!!
אבל עוד מעט 25 אג' יהיה יקר גם ליורשי עופר (סנטראל), לאי.די. נוחי (מעריב) לאי.די תשובה (נדל"ן) ועוד רבים אחרים.
מצטער, כאיש כלכלה וכספים קשה לי להינתק מהמצב הכלכלי הקטסטרופלי ויותר מכך מהטיפול השערורייתי בנושא.
ודרך אגב, אני מקווה שאתה שם לב לדיווחים היומיומיים בשבוע האחרון לגבי הביצועים "המופלאים" של הכלכלה שלנו...מדאיג מאד.
ואחרון אחרון, יש לך איזה כרטיס למסיבת הבונגה בונגה הכמעט אחרונה אצל ברלוסקוני??
בברכה,
אודי
הי אודי,
כמו שכתבתי יצאתי די מהר מאלביט א' לשימחתי כמעט ללא נזק, סיבוב קצר על כביש רטוב זה היה...
לגבי מבט מאקרו על הכלכלה שלנו בפשטות ובכנות,אני מעדיף להסתכל על ה..מיקרו, דהינו השקעה באגח"ים קונצרנים לטווח קצר יחסית,(1.5-2.5) ולעיתים קרובות המאקרו "והטלטלות" דווקא מועילים לאסטרטגיית ההשקעה שלי אם נישתמש במילים גבוהות.. כלומר משתדל לקנות בזול יחסית ולמכור עם כמה אחוזי רווח וחוזר חלילה...לא תמיד זה מצליח, אבל הסיכוי/סיכון נמוך יחסית .
תראה לגבי הטייקונים לא צריך להסביר לך שכל המשק כמעט תלוי בהם תרתי משמע, לצערי אנשים כמו מיקי רוזנטל אדם ועיתונאי נדיר ואמיץ כמעט חוסלו כשרק העזו לומר ולהוכיח שהמלך הוא מאוד עירום (שיטת השקשוקה"). והמבין יבין לא רק לגבי האחים עופר אותו כנ"ל לגבי האחרים מן הסתם דנקנר ושות'.
מה אומר לך, באמת נותר להתנחם באיזה בונגה בונגה, אני מחפש כרטיסים אבל חושש שלבונגה בונגה מחלקים הזמנות בדיסקרטיות...![]()
מולטי,
התחלתי להירדם באתר הזה - מת פה לגמרי.
אין אג"חים, אין הסדרים, אין פרעון מיידי, כלום ושום דבר, מה יהיה???
אודי
מסכים איתך אודי וחבל שכך..לא יודע מי "אשם" בכך זה גם לא משנה.
אגב, יש אתרים נוספים שאתה ממליץ להציץ בהם ועוסקים בהחלפת דיעות בנושא אגח"ים ?
יום מוצלח
הקומונה של מנדי
http://www.tapuz.co.il/Communa/userComm ... =33362&r=1
שם יש קצת יותר חיים
תודה לך, אגב, לפני זמן רב הייתי בהרצאה שלו ושמעתי פה ושם את השקפותיו, נישמע מעניין לא בהכרח קשור לתוצאות אבל זה סיפור אחר...):
שוב תודה
מולטי,
זהירות, בלי שטויות וחס וחלילה להצטרף לעדת המעריצים של מנדי.
תוכנית החילוץ לא תפנה משאבים מיותרים לתיקון שגיאות.
ראם יוכל לספר לך על אי אלו השקעות שהוביל הבחור בחברות שפשטו רגל לאחרונה (לדוג' דוראה ועוד).
בקיצור, כבדהו וחשדהו!!!
היה אתר נחמד של יניב רחימי ("אחד שיודע שהוא לא יודע") שנקרא אגח, אבל יניב החל לכתוב לאחרונה בכלכליסט. באמת פספוס.
כמו כן ניתן לקרוא את המאמרים של צרניאק (אני כבר לא זוכר איפה הוא כותב היום) אבל גם פה - חשדנות וזהירות.
מה עם זיסר - כבר הגיע ל-25 אג'???
בברכה,
אודי
אני חושב שהוא אישית עדיין שווה 25 אג'פורסם במקור על ידי udiwe
דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.
הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.
במסגרת נדודיו, הגיע צ'רניאק לאתר ביזפורטל
http://www.bizportal.co.il/shukhahon...tml?mid=292842