x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 15 מתוך 15

נושא: מינוף cds והתרמית האירופית

Re: מינוף cds והתרמית האירופית

בעידן התקשורתי והמהיר כולם מנסים להרויח זמן הכל עינין של כותרת בעמוד הראשון ואם ידעו לנצל את המצב אפשר לעשות ניסים בכלכלה רק מהודעות חיוביות עובדה ראו מה היה פה ב1984 מאינפלציה של 400% ירדנו ל20%רק בגלל שהמערך והליכוד ישבו יחד

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1
    מי יודע אם התפספסה או לא, מי שיודע לא נמצא כאן (אני חושב ככה) אבל מה מהנסיון הרב שנצבר אצלי בשוק ההון (כשבועיים וחצי +- בערך) לרוב יש פול בק ואז יש אפשרות הצטרפות נוספת
    את זה נראה ואת דעתך על היום כבר אמרת..... החוזים מראים שצדקת.(כרגע)
    לימדוני רבותינו אין לדיין אלא מה שעיניו רואות ואם באמת זאת היתה לדוגמה בלוף ליום אחד, לזה ברא אלו' את הסטופ לוס
    אם מי מאיתנו היה דיין אני מעריך שלא היה כאן...
    הואו, אני חושב שזה אמור להיות החלטה אישית שלך האם אתה רוצה לחמם את הגדר או לא
    מי כמוך יודע באיזה טמפר' הגדר שלי......

לימבו וידידי,

ניסיתי קצת להבין לעומק את כל הגופים שמקימים שם כל שבוע ויצאתי מבולבל אך "משועשע" מהיצירתיות, כדלקמן:

הגופים הקיימים נכון להיום:
    (european financial stabilisation mechanism (efsm
    european financial stability facility (efsf

ה-efsm יכול לגייס 60 מ' והוא כבר נתן 48.5 - לפורטוגל (26) ואירלנד (22.5).
    ה-efsf תחת ערבויות של כל המדינות החברות בסך 780 מ' (וללא הכוכבים יוון, פורטוגל ואירלנד - 726 מ') יכול להלוות 440 מ' (וכנראה ללא הכוכבים רק 410 מ')
    לכל מדינה החברה בגוש. הגוף הזה כבר נתן 44 מ' - לפוטוגל (26) ולאירלנד (17.7).

למיטב הבנתי, ליוון נתנו 110 מ' ללא קשר לגופים אלה ספציפית, אלא מהגוש 80 ומקרן המטבע הבי"ל 30.

יש עוד "גוף" שנקרא balance of payments (bop שנותן כספים למדינות שעדיין לא הצטרפו לגוש - הונגריה, לטביה ורומניה.

קצת מידע ניתן לראות:
    http://www.efsf.europa.eu/attachments/faq_en.pdf

שבוע טוב,
    אודי

לימבו מעטים מכירים את השוק של הcds כמוני,ואתה לא מבין כמה אתה צודק.מסתכלים על רווחים מיידים מהפרמיות,וישר מגלגלים את החוזה מבנק לבנק כדיי לא להישאר חשוף.אבל בסוף זה טפול וכולם יודעים זאת גם מבפנים,אבל כרגע גורפים רווחים עצומים,בסוף מישהו ידפיס כסף ויציל את כולם.

שלום חברים.

לימבו כתיבה יפה מאוד, קולחת ומעניינת.
    אהבתי את המאמץ ההמוני של החברים להוכיח עד כמה אתה צודק.
    טדי, נשמח עם תעשיר אותנו בידיעותיך בעניין חשוב ומהותי זה, (CDS) שכידוע אינו מפוקח כלל.

שבוע מוצלח

[left:24q1lgh8]ארז[/left:24q1lgh8]
    ​הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות