x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: לאודי, מקווה שלא תכעס עלי...לא התאפקתי לגבי אלביט א'

לאודי, מקווה שלא תכעס עלי...לא התאפקתי לגבי אלביט א'

וקניתי "מנה קטנה"... לפני שאתה מתנפל עלי למה לא חיכיתי ל25 אג' כמו שהצעת לי, להלן הסברים..
    1. לזיסר/אלביט הדמיה לשם שינוי יש קצת רוח גבית לאחרונה בפרסומים וזינוק במניה פחות באג"ח,וסיבה לחצי חיוך.. :?
    2. מדובר במנה קטנה למדי ביחס לתיק המפוזר..(לדעתי האג"ח הרבה יותר אטרקטיבי מהמניה כיום ,למרות היעדר ביטחונות..)
    3. המניה זינקה בעשרות אחוזים, אבל לא הייתי נוגע בה ולא אגע בה אלא רק באג"ח, לך אודי בטח לא צריך להסביר למה..
    4. סוג של ספקולציה בערבון מוגבל, לא מתחייב להישאר עד לפידיון או אפילו עד לחלוקת הקרן, (למרות שלכאורה מאוד אטרקטיבי מ2/12 מחלקת אלביט א' כל חצי שנה קופון (3% ) ו20% מהקרן, כלומר רווח הון מובטח לפי השער לקניה כיום, אלא אם חלילה..).
    5. בחיים צריכים לפעמים להכניס פילפל לתיק האג"ח אבל במנה קטנה כפי שסיכמנו... הסטופ שלי ליציאה ברור לי לחלוטין, צנוע +10% בערך ובמעקב יומיומי...
    מקווה ידידי אודי שההסברים הניחו את דעתך ואת אלון וחברי/ות הפורום.. 8-)
    אין בכך כל המלצה וכו'...
    בהצלחה לכולם.

Re: לאודי, מקווה שלא תכעס עלי...לא התאפקתי לגבי אלביט א'

מולטי,

אני לא כועס על אף אחד, אבל קצת מאוכזב (הרי "סיכמנו" משהו) ומתפלא.
    אבל זה כספך (או יותר נכון של ילדיך) וזכותך להפסידו כרצונך.
    אנא, אל תשכח את אפקט "העיניים הגדולות" ואכן צא במהרה.
    חוסר אמינותו של הבחור מתחדדת אצלי עוד יותר עם הקניות הגדולות של האג"חים (מצטער שלא מצטרף לעדת המריאים).
    אתה מבין, הוא לקח הלוואה של 1 ש"ח מגב' כהן מחדרה ועכשיו הוא מנצל את תמימותה ומחזיר לה 50 אג'. ממש צדק חברתי!!!
    והיא עוד תהיה הצדיקה כי אח"כ הקופה תרוקן ולא ישאר כלום להחזיר לאחרים.
    ברור שבעלי המניות מאושרים - רווחי מימון נאים והקטנת חובות בחברה שלהם.

במחשבה שניה, אני מוכן להצטרף אליך במידה והבחור יתן לי את המפתח לבונקר האטומי שהוא בנה בביתו בפ"ת כדי להתגונן
    מההתרסקות/מפולת/צניחה הצפויה בכלכלה העולמית.

וחוץ מזה, מולטי (מה השם שלך?) - יש ניירות איכותיים אחרים בתשואות נאות שיהיו עוד יותר נאות...

בברכה,
    אודי

הי אודי,
    מסכים איתך בהחלט, לא מתכוון להישאר באג"ח הזה עד לפנסיה כפי שציינתי..):
    אגב להיכנס בשער 25 אג' באג"ח זה כבר לדעתי לקראת הסדר חוב או משהו גרוע יותר...נקווה שלא.
    אשמח לשמוע את דעתך לגבי אגחים אחרים שציינת שאטרקטיביים לדעתך,
    כמובן אין בכך המלצה וכו...
    להשתמע 8-)

מולטי,

לא מסכים איתך לגבי 25 אג' רק במקרה של הסדר.
    שכחת שרק לפני שנתיים-שלוש עם פרוץ המשבר הכלכלי, זריקת הסחורה היתה בשיאה. שים לב איך זרקו סחורה לפני כחודש בכמה ימים של היסטריה.
    עוד לפני שצצו בעיות (כמובן) בחברות רבות, קניתי את אי.די. לבייב, אי.די תשובה ואי.די פישמן בשערים של 20 אג' (לבייב) עד 40 אג' (פישמן) וכדו'.
    לגבי האג"חים הראויים לדעתי להשקעה ותשומת לב, תגיע להפגנה במוצ"ש ותקבל מידע.

בברכה,
    אודי

מולטי ידידי,

נו...חויות, רשמים, משהו לספר לחבר'ה.
    הצלחת לברוח בשן ועין או ש....

בהצלחה,
    אודי

הי אודי תודה על הדאגה.. 8-) אכן הצלחתי לצאת פחות או יותר במחיר הקניה... אם כבר ירידות ומפולת אני מחכה לקנות אגח"ים טובים שהמשקיעים שבלחץ יזרקו לשוק...
    בכל זאת לדעתי לא יגיע זיסר ל25 אג' אבל מי יודע נחכה קצת...
    אגב אודי לא הגעתי להפגנה כי לדעתי קונטאס במיוחד סתם מחפש פרסום וביחד עם ליף ושמולי הפוליטיקאי פשוט מעלו באמון הציבור לדעתי... אולי בכל זאת תכתוב כמה אגח"ים שאתה חושב שכדאי?. כמובן לא מחייב לכלום...):

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות