x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: אסטרטגיה שניה ושוקת קצת שונה

אסטרטגיה שניה ושוקת קצת שונה

צהרים טובים.
    אחרי לא מעט התלבטויות, החלטתי באופן חריג להסתפק החודש באסטרטגיה אחת בלבד (שנסגרה ברווח של 25%), ולא להעלות נוספת היום. על פניו המרחק מהפקיעה רב, ובהחלט ניתן להתבסס על שחיקה. מאידך, מיעוט ימי הסחר יכול ל"שחק" לשני הצדדים: שחיקה גדולה או תנועה אגרסיבית במיוחד כתגובה לארבעה ימי מסחר בוול-סטריט.
    אם סטית התקן היתה גבוהה, ניחא, אך באופציות הרחוקות סטית התקן עומדת על 22% והפרמיה העלובה אינה מצדיקה לקיחת סיכון שכזה. באופציות בכסף, אמנם הפרמיה נאה, אך מכסה 50 נקודות בלבד – בשבוע תקין בהחלט מספיק, אך לאחר ארבעה ימי מסחר +/- 5% אינם דבר בלתי אפשרי. מכיוון שכך, ביחסי סיכון/סיכוי אין להערכתי כדאיות בביצוע אסטרטגיה, ובפרט שתנודתיות ושחיקה מתנגשות היטב עד הפקיעה.
    לעיתים, כל החוכמה היא לדעת מתי עלינו לא להיות בשוק, והשבוע בהחלט עונה לטעמי להגדרה זו.

במקום אסטרטגיה, אציע השבוע אלטרנטיבה מעניינת הרלונטית בעיקר לאנשי השוקת. אין מדובר בשוקת קלאסית אלא בכזו הנוגעת
    בעקיפין גם במסחר תוך יומי (שכידוע אני ממתנגדיו החריפים ביותר), ומתאימה היטב לתקופתנו.
    סקירה תעלה כרגיל, בשעות הערב המאוחרות.

המשך יום טוב.

Re: אסטרטגיה שניה ושוקת קצת שונה

ציטוט פורסם במקור על ידי שחקן מעוף
    צהרים טובים.

במקום אסטרטגיה, אציע השבוע אלטרנטיבה מעניינת הרלונטית בעיקר לאנשי השוקת. אין מדובר בשוקת קלאסית אלא בכזו הנוגעת
    בעקיפין גם במסחר תוך יומי (שכידוע אני ממתנגדיו החריפים ביותר), ומתאימה היטב לתקופתנו.

המשך יום טוב.
    מה האלטרנטיבה????? אנחנו במתח!!!! :?

Re: אסטרטגיה שניה ושוקת קצת שונה

מממ... גם אני ממתין וסקרן.
    THE HOUSE NEVER LOOSE

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות