4 כרעיים - אני מחלקת ל2 ירך ופולקה
1 כוס מיץ תפוזים טרי (אפשר גם מבקבוק)
4 כפות חרדל דיג'ון או חרדל איכותי אחר
2 כפות ריבת תפוזים סיניים או משמשים
קליפת תפוז או לימון
4 כפות יין לבן או ברנדי
2-3 שיני שום קצוץ או שלם לפי מה שאוהבים
מלח, פלפל
כף שמן זית
מערבבים הכל ושופכים על העוף
אפיה בתנור כשעה שעה וחצי עד שמשחים 180 מעלות
כמובן שניתן להכפיל כמויות.
לקישוט אפשר להוסיף על המנה שקדים קלויים או אגוזי קשיו קלויים