x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 17 מתוך 17

נושא: אלון ברוך שובך, אני התחלתי לרכוש בהדרגה "אגחים טובים"..

Re: אלון ברוך שובך, אני התחלתי לרכוש בהדרגה "אגחים טובים"..

הי אודי,
    נתחיל מהסוף... אכן ניפלאות ושערוריות שוק ההון הישרלי ידועות לצערנו... ויש אין ספור דוגמאות.
    עדיין משאיר רזרבה לרכישה בשער נמוך יותר של אגחים ניבחרים למח"מ קצר.
    אבל אל תישכח כפי שאמר לי ותיק בשוק ההון "כשהכסף בחוץ אין הפסדים אולי אבל גם אין שום ריבית"...צריך למצוא את האיזון לדעתי.
    בהצלחה לכולם.

אהלן MOLTY,

שכחת שכל ותיקי, ועל אחת כמה וכמה צעירי, שוק ההון מדברים מהפוזיציה ו/או מפי ה"מורה הדגול" מנדי ואמרותיו המופרכות. היזהר מהם.
    אני, לעומת זאת, לא חושש כלל להמתין בסבלנות ולקבל ריבית זניחה בבנק. האסטרטגיה, ללא בושה, היא לא להפסיד על פני לקיחת סיכונים מיותרים ובמיוחד
    בימים מטורפים אלה. הכלכלה העולמית, לצערי הרב, עדיין במצב אנוש ואני לא רואה גם טיפול רציני להבראתה. אופיום להמונים (הדפסה אינסופית) אינו תרופה
    מוכרת בענייני כלכלה.
    ומה אתה אומר על "חברך" אי.די זיסר שקיבל הלוואה לקנייה חוזרת של אג"ח. לתומי, חשבתי שהוא צריך לקבל הלוואה להחזר חובות למחזיקי האג"ח.
    ולעניין המח"מ הקצר שאתה חוזר עליו שוב ושוב - למה ההתעקשות על זה?? למה לא לקבע תשואה טובה (משמע, הזדמנות ראויה לקנייה) לטווח בינוני/ארוך?
    להזכירך, ידידך הותיק משוק ההון היה "מת" להשיג תשואה כזאת לאורך זמן ללקוחותיו.

שנה טובה,
    אודי

ערב טוב ,
    לצערי הייתי עסוק בדברים אחרים ולכן נמנעתי מלתת סקירות , תשובות ו/או דעות בפורום..במקרה היום יצא ל להסתכל באתר וראיתי שבאמת סך הפעילות פה ירדה משמעותית לאחרונה וזה מצער..אולי באמת יותר חשוב בתקופה הקשה הזאת של השוק לשמוע יותר את הקהל השקט שמוצא את עצמו אני מאין לא פעם חסר אונים אל מול ה"עצבנות " הרבה בשווקים ואל מול התנודתיות הזו שלא תמיד מוסברת נכונה ולא תמיד לציבור יש את הכוח הנפשי והפסיכולוגי לפעול מולה..
    במקרה היום ראיתי בפוסט הנוכחי כמה דברים שלדעתי האישית שגויים לחלוטין ויכולים ליצור אנטיגוניזם שלא תמיד מוצדק ואם כן הוא מוצדק אז כמובן שיש פה הגזמה ואם אשים את הדברים יותר נקודתית אז ראיתי שמישהו כתב שזה "מעצבן" שאפריקה עושה ביי בק ושיש כסף לרכישה חוזרת ולא לנושים בהסדר ( סליחה אם אני לא מדייק ) , וגם לגביי זיסר , ודוראה ..
    אז אני חושב שהערכות אלו הם לא נכונות והם שגויות וכי מי שמעלה טעונים אלו כדאי יהיה כי יבחן את העובדות עד הסוף ואת המשמעויות של תהליכים אלו..אבל כמובן שזו רק דעתי ויכול בהחלט להיות שגם אני טועה לפעמים..
    בברכה והמשך ערב טוב , לברון

נ.ב.
    שנה טובה ומתוקה לכולם

hi לברון
    good 2 c u
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

אין לי אף ידיד כך שלא ברור לי למי כוונתך ב..."חברך" אי.די זיסר"? אגב אם לאלביט כוונתך מכרתי בהפסד לא מבוטל אבל לא מצטער לרגע...מסכים איתך לגבי "גורואים" שחכמים בתקופות טובות של עליות ושוק חיובי באגח"ים, אבל נעלמים באורח פלא בתקופות קשות של ירידות כשרוצים להתייעץ איתם...
    בכלל אני ניזהר במיוחד מאז שאחד הגורואים לא הבין למה אני בעד "אסטרטגיית פיזור אגח"ים", וניסה לשכנע אותי ואת האחרים בהרצאותיו, לשים את כל הביצים (הכסף) בסלסלה אחת, על אג"ח בודד...! איזה מזל שלא שמעתי בקולו... :roll:
    שנה טובה לך לאלון ולכולם!

אבי1 בוקר אור ,

תודה על הברכה , שתהיה לך שנה טובה מוצלחת ומתוקה ..

molty ,udiwe
    אולי תפרטו גם לנו על אילו גורואים אתם מדברים שנדע כולנו ( כל הקוראים והמתבוננים בפורום ) , ממי כדאי להיזהר ולא ללכת כעיוור אחריו או מצד שני את מי לקחת ברצינות ..במקום לדבר בקודים ביניכם ..

המשך יום טוב ובברכת חג שמח לכם ולכל יושבי ביתכם ,

לברון

שלום לברון,

אני אשמח אם תרחיב במקצת את דבריך לגבי אי ההסכמות שהעלית. לא ברור לי למה כוונתך, ובמה אני טועה ו/או הטעיתי.
    אני מסכים, ובשמחה רבה מודה בזה ואולי אפילו מתגאה בזה, שאני מתבל את הדעות הכלכליות עם היבט מוסרי/חברתי(בכל זאת, רוח התקופה).
    בכל מקרה, לפחות הערנו קצת את הפורום...

MOLTY,

צודק לחלוטין, רק פיזור וכמה שיותר במיוחד לאור העובדה שמרבית האג"חים שמדברים עליהם פה הם עם תשואות דו-ספרתיות ואולי לפעמים יותר.
    לגבי אי.די זיסר, הבנתי שהיית "פעיל" בפורום בנוגע לאג"חים שלו...

שנת אג"חים טובה ורווחית,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות