x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 17

נושא: אלון ברוך שובך, אני התחלתי לרכוש בהדרגה "אגחים טובים"..

אלון ברוך שובך, אני התחלתי לרכוש בהדרגה "אגחים טובים"..

מקבוצת אידיבי, כלכלית ועוד כמה , (כמה שלא תחפש אג"ח לא של טייקון, כמעט תמיד תגיע לטייקון...),ממתין עם עוד מזומן כהמלצתך להזדמנויות נוספות... נישמח אלון אם תוכל לתת לנו אינידקציה על ניירות ספציפים טובים, עם מחמים קצרים ,מתי שלדעתך כדאי לרכוש אותם. כמובן לא מחייב אבל בהחלט דעתך מעניינת וחשובה כתמיד...

Re: אלון ברוך שובך, אני התחלתי לרכוש בהדרגה "אגחים טובים"..

מקוה שעוד חברים לקחו את האג"ח של אלביט הדמיה שמשלם 20 אחוז מהקרן, כסף על הרצפה וכמובן לא לשכוח לברוח ביום האקס.

אורח

אינדיאנה

לא רוצה לפזר מלח

אבל זכור את מטיס

השוק מתמחר פדיון חלקי בצורה די טובה

אני חושב שהסיכון לטוח בינוני (מספר חודשים ) נמוך באלביט כמו באגחים רבים אחרים

אלוני ידידי, ממש לא שכחתי. זה שמנהל הפורום מטאטא מתחת לשטיח את העיסקאות שבוצעו השנה והסבו נזקים עצומים למשקיעים (מישהו זוכר גם כניסה באמפל אמריקן המניה באזור 600- 700?), לא אומר שאת שכר הלימוד היקר מאוד ששילמתי במטיס לא ניצלתי ללימוד ולקחים.
    גם במטיס אם תזכור מי שמכר ביום האקס על הפתיחה יצא בעשר אחוז רווח לא כולל הרווח מהעליה מספר ימים לפני יום האקס או שגם לאחר הפתיחה עדיין היה ניתן לצאת ברווח, אני בתמימותי פשוט חיכיתי למחר שנקב בו מנהל הפורום ואני אמשיך לחכות לו כנראה לגלגול הבא.
    לעניין אלביט, מי שממש מפחד מקריסה ביום האקס יכול לצאת יום לפני ברווח נאה ומי שנשאר יכול למכור בכל מחיר בפתיחה, גם אם זה יהיה במינוס 10-15 אחוז זה אמור להתקזז פחות או יותר עם הרווח שנובע מהמרחק מהפארי ככה שבסופו של דבר יש תוחלת חיובית רק צריך לדעת מתי לצאת .

אורח

בהצלחה

במטיס אם זיכרוני נכון רק 30K החליפו ידיים ברווח (לפי שיטת אלון)

אלון

נכון אלוני כי אנשים עמדו בהיצעים וחיו בסרט שמישהו יתן להם.
    אם היית מנסה לצאת על הפתיחה בנוסף ל30 קיי האלה שעמדו בביקוש בפלוס עשר אחוז (כנראה מישהו לא ידע לאיזו צרה הוא נכנס) אפשר היה לצאת בכיף על פלוס 5 אחוז שעמדו שם ביקושים בשפע.
    מבטיח לך שגם באלביט יהיה משהו דומה, אג"ח קצת יותר סחיר ממטיס.

מה דעתכם לגבי הטיימינג לרכישת אגחי"ם טובים? אגב אינדיאנה...
    אני ניפטרתי לחלוטין מכל האגחים של אלביט, אפריקה, פטרוכימים, לא מאמין כרגע באגחים לטווח ארוך, אלחא קצר בלבד, זוכר אינדיאנה איך היית זהיר בצדק בסיבוב הקודם של זיסר עם השמועות , חבל שלא מכרתי כשהתחילו השמועות, מכרתי את אלביט בהפסד לא קטן, אבל הרבה יותר קטםן לו הייתי נישאר עד היום....):
    בהצלחה לכולם חברייה!

חברים,

עצוב לראות איך מדרדר לו הפורום החשוב ביותר, להערכתי, בשוק ההון.
    דיון על פיפסים, ספקולציות ועוד אינו אמור להתנהל במסגרת שוק שאמור לייצג סולידיות כלשהי.
    שימו לב גם כי עבר כמעט שבוע בלי שום תגובה ונושא חדש לדיון.

אכן, לדעתי, קיימים לא מעט אג"חים "טובים" להשקעה (כמובן אחרי בדיקה וקריאת דוחות), אם כי למה לקנות היום ולא להמתין לשערים אטקרטיביים יותר (פה מובלעת דעתי על הצפוי בשווקים וחשוב יותר על הצפוי בכלכלה העולמית). בכל מקרה, מרבית השמות שהוזכרו בתחילה (ולא אלביט ההזויה) כבר היום נסחרים בתשואה נאה של כ-10% לפדיון (וזה טוב יותר מכל מה שמנהל תיקים/קופ"ג/מוסדי אחר ישיג בממוצע רב שנתי).

בברכה,
    אודי

הי אודי אינדיאנה וחברי/ות "הפורום השקט"... 8-)
    אכן אודי מסכים איתך שבתקופה כזו הייתי מצפה שיהיו תגובות על שאלות/הערות וסתם העלאת דיעות והתרשמויות, לפחות פעם ביום.
    ודי עצוב לראות שאלות ללא מענה ותגובה שבוע, אבל זה מה יש...
    מאמין שאלון עסוק וזו הסיבה להיעדרותו, אני אישית ואני מניח שאני לא היחיד מפיק תועלת רבה גם מדיונים ודיעות של חברים על אג"ח מסויים או על נושא מסוים. כמובן שהתייחסותו של אלון מנהל הפורום, חשובה מאוד ומוסיפה ערך מוסף חשוב ביותר.
    ואם נתייחס להערתך אודי, מה שמפתיע ( ואולי לא..), היא העובדה שהאג"חם "הטובים" כמעט ולא ירדו ביום של המפולת בשוק המניות - 4.5% כמעט, ביום חמישי שעבר, והאגחים ברובם ניסחרו ביציבות מפתיעה מאוד.
    שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולם!

molty

תרגיע ותמתין בסבלנות, הירידות החריפות יבואו בעיקר אחרי שהמוסדיים יזרקו סחורה (בעקבות פדיונות?) וזה לא מגיע ביום אחד של התרסקות.
    בכל מקרה, גם האג"חים שדובר עליהם ירדו בצורה נאה בחמישי: אי.די נוחי, אי.די תשובה ואי.די פישמן (במאמר מוסגר: האם יש סיכוי שנתפוס בשנית את פישמן ז'
    ב-40 אג'?). ולא נזכיר את אי.די זיסר שדובר פה.

אכן, יש לא מעט נושאים מעיקים, לפחות אותי, שניתן לדבר עליהם ולהזהיר מהרפתקאות שווא.
    רק היום אני רואה ידיעה (הכל חוקי והכל בסדר) על אפריקה והקניה החוזרת של אגח כ"ו. אותי זה מרתיח - כסף להחזיר בזמן לנושים אין (ולכן בוצע הסדר) אבל עשרות מיליונים לקניה חוזרת יש ולא מעט. מנפלאות שוק ההון והקפיטליזם החזירי...
    ומה עם הצעת ההסדר ההזויה מבית דוראה + נאוסיטי. באה חברה שלפני שתי דקות סיימה הסדר חוב, ללא הכנסות, הרווח היחיד שלה מעולם היה בעקבות הסדר החוב ומציעה לקנות את דוראה ולהציע הסדר חוב חדש. נו, לפחות יש לה נסיון בהסדרי חוב...ועולם שוק ההון הישראלי שותק!!
    מעניין לשמוע את דעתך/כם.

בברכה,
    אודי

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות