x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: תקיפה באיראן

תקיפה באיראן

שלום שחקן,
    לא פעם נתקלתי בשמועה שחודש אוגוסט כנראה יהיה מאוד מתוח מחשש לתקיפה אפשרית באיראן.
    לפני כחודשיים שאלתי אותך מה הם הערכותייך בקשר לתקיפה ישראלית באיראן, ואתה שיערת שלא תהיה תקיפה עד סוף השנה מכיוון שממשלת נתניהו לא מספיק יציבה.
    האם הערכותייך השתנו? האם לדעתך קיים סיכוי לא קטן שישראל תתקוף באוגוסט?
    החששות עולים כאשר קוראים שארה"ב מאשרת לישראל לפעול על פי שיקול דעתה כמדינה ריבונית ושערב הסעודית תתעלם מכך שמטוסי קרב ישראליים יטוסו מעל שטחה.
    אני מאוד תומך בצעדים תוקפניים נגד מתקני הגרעין באיראן, אך כשמדובר בהשקעות שמונחות על הכף, ארצה להיות מוכן.
    שאלה לסיום, כיצד לדעתך תגיב מניית ישראמקו לאחר תקיפה ישראלית באיראן?

אני מקווה שתשובתך תעזור לחברי הפורום בקבלת החלטותיהם בתקופה הקרובה,
    תודה רבה,
    duke_92

Re: תקיפה באיראן

עם כל הכבוד לשחקן מעוף,
    אני בטוח שיש לו את הדעה המלומדת שלו בנושא,
    אך הוא איננו פרשן פוליטי או בכיר בצבא, ולכן זו שאלה לא רלוונטית.
    הגיוני שתשאל אותו באשר להשלכות של תקיפה כזו (ואותן הוא כבר מנה כאן בעבר), אבל לשאול אותו אם ישראל תתקוף באיראן? יש שרים בממשלה שלא יודעים את התשובה לשאלה הזו.

יש שרים בממשלה שלא יודעים את תפקידם.
    אני לא מצפה לתשובה מדויקת וספציפית של שחקן לגבי תאריך מדויק לתקיפה ובאיזו שעה, אלא את דעתו המלומדת בקשר לשמועה (שאני משער שגם הוא נתקל בה) ואת התייחסותו אליה, והאם הוא עדיין מעריך כפי שהעריך בעבר שלא תהיה תקיפה עד סוף השנה.
    שאלתי מה תהיה ההשפעה לדעתו על מניית ישראמקו, בכדי לשקול מה לעשות עם כספי שמושקע שם לטווח הארוך.
    אני מודע לכך שכל תשובה של שחקן היא בגדר דעתו האישית.

איפה נתח שחקן מעוף בעבר את ההלשכות האפשריות של התקפה באירן לו תהיה כזו?

מה ההשלכות של תקיפה באירן ?

תודה.

לדעתי לא תהיה תקיפה ישראלית בלי תמיכה של האמריקאים,
    אין לישראל את היכולת להשמיד לחלוטין את הכור הרעיני, ואין לנו את היכולת לעמוד במתקפת טילים במשך זמן ארוך מה שיגרום לנו לנזק כלכלי עצום, וישבש לנו את כל אורחות החיים,
    נקודה נוספת הכלכלה האמריקאית והעולמית נמצאים במצב כל כך עדיין, והתקפה אמריקאית תגרום נזק כלכלי לכל העולם.מה שבטוח אובמה לא ייתן לזה יד.

duke_92 שלום לך ידיד בוא אני הספר לך למה הדבר דומה נניח ואתה נמצא בשטח עירוני ונוסע על מהירות 70 קמ"ש (שלא נגיד90 קמ"ש)ונתפסת ע"י שוטר וקנס אותך ב500 ש"ח אתה בטח תקלל את יומך ואת השוטר ואת כל מי שהביא אותו לעולם בכך שנתן לך קנס של 500 ש"
    אבל לאחר הקנס חזרת לנסוע במהירות ובכללים המותרים בחוק
    כעת תנסה לחשוב על תסריט שונה שנסעת באותה המהירות באותו המקום והשוטר לא תפס אותך אבל פגעת בהולך רגל וגרמת למותו האם באותו הרגע לא ההיתה מוכן לנשק את אותו השוטר ולתת לו 5000 שח ואפילו לנסוע כל שנה לאמו ואביו ולהביא להם זר פרחים על אותו ילד מופלא שהביאו לעולם
    אתה מדבר על מלחמה אכזרית ואתה חושב על הכסף שלך שמושקע תסלח לי עצה שלי קח את הכסף וסע לאנטרטיקה או שתשקיע את הכסף בשוייץ או שתבין מה אמרת!!!!
    ומאוד התאפקתי לא להיות יותר ציני ולומר לך עוד ועוד..........................

ל duke_92 , תגיד, אתה בסדר? אני מקווה ששאלת את השאלה בצחוק ואתה מגחך על אלה שעונים לך ברצינות. אם זה לא המצב ושאלת את השאלה ברצינות בפורום שעוסק בשוק ההון אז אני מציע לך לגשת בהקדם לטיפול.

אני מודה לכל הציניקנים על תגובותיהם.
    מי שחושב שהשאלה לא מתאימה לפורום של שוק ההון הוא בעצמו לא יודע על מה הוא מדבר.
    לאחר הבחירות, שאלתי את שחקן מהם הערכותיו לגבי נושא איראן וכיצד ביבי יתמודד עם הסוגיה.
    שחקן חשב כי לא תהיה תקיפה ישראלית באיראן עד סוף השנה.
    לאור השמועות וההתפתחויות האחרונות כגון- אישור ערב הסעודית לטוס מעל שטחה, צוללת ישראלית עוברת בתעלת סואץ, התבטאות סגן נשיא ארה"ב, שמועה שנתקלתי בה לא פעם על תקיפה באוגוסט.
    אני שואל, האם הערכותיו של שחקן השתנו בהתאם לכך או שמא נשארו אותו הדבר?
    צר לי על האנשים שלא לוקחים את הנושא ברצינות ומגיבים בצורה לא מצחיקה.

שאלה ל duke_92 , ארוע והשפעתו על שוק ההון.

מה הסבירות לדעתך שבשבת האחרונה שרה לא היתה נחמדה לביבי ולכן ביבי התרגז על ד"ר יובל שהוא כאילו שר האוצר וזה צעק על ליברמן שהוא שמן וליברמן שנפגע נסע לרוסיה והתחיל בדיאטה ולא אכל לחם ולכן נהיו עודפי חיטה ברוסיה מה שגרם לרוסים להוריד את מחירי האשלג לסינים ולהודים ולכן כי"ל נפלה והחברה לישראל יחד איתה מה שהכניס לדיכאון את האחים עופר שמתכוונים למכור את צים בהפסד ולהפסיק להשקיע ברכב החשמלי של אגסי? אם אינך יודע אולי תשאל את שחקן מעוף?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות