x

עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 30 מתוך 126

נושא: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

כולם כותבים כאן על הרווח והפסד כספי בשוקת.
    לא ראיתי שמי שהוא התייחס למתח רב שקיים במהלך חיי האסטרטגיה.
    המתח תמיד היה קיים אך החודש זה יצא מפרופורציה לגמרי.
    כל החודש הייתי עסוק בלחשוב על המדד ומה הוא יעשה מחר,וכמה בורסה תפתח,וכמה עוד נרד או נעלה.
    אז לא ניתן לחשב הכול בכסף .

ציטוט פורסם במקור על ידי שוקי
    כולם כותבים כאן על הרווח והפסד כספי בשוקת.
    לא ראיתי שמי שהוא התייחס למתח רב שקיים במהלך חיי האסטרטגיה.
    המתח תמיד היה קיים אך החודש זה יצא מפרופורציה לגמרי.
    כל החודש הייתי עסוק בלחשוב על המדד ומה הוא יעשה מחר,וכמה בורסה תפתח,וכמה עוד נרד או נעלה.
    אז לא ניתן לחשב הכול בכסף .

אמת.
    החודש היה חריג מבחינה זו.
    אבל כאן אין קשר לשוקת - כל אסטרטגיה הכניסה את בעליה לחרדה החודש.

המאפיין של השוקת בכך שהפרמיה מעוד צנוע ועקב כך יש צורך בהכפלות רבות.
    לא ניתן להשוות ברמת המתח מאסטרטגיה שמפסידה לבין אסטרטגיה ומעמידה אותך בפני מחיקה אפשרית.
    לצערי לאחר יותר משנתיים לא הצלחתי להגיע לתוכלת חיובית באסטרטגיה הזאת,וגם הורדת צפי לרווחים מתחת ל 1% בחודש לא הועילו.מה שכן, בגלל שרציתי להרוויח מאט יחסית,ניצלתי מנזקים כבדים במיוחד.אני לא הייתי רוצה להיות במקומו של מי שהיה כתוב בתחילת החודש על כל הבטחונות שלו בשוקת רחבה.
    אני אסכם כך:
    אני מאמין שכן ניתן להגיע לתוכלת חיובית בנגזרים אך הדרך להסגת המטרה ארוכה ומסוכנת.

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    ערב טוב,

ראשית המפתח טמון בסטיה. "ההימור" הנדרש הינו האם לאחר הכתיבה הסטיה תעלה או תרד.
    אם כבר הימור למה לא לעשות את הדבר האמיתי? הנה אסטרטגיה שלי שמרוויחה מצוין מהימורי כדורגל בלי לנסות להבין יותר מדי. הנחת העבודה היא שרוב המשחקים לא מסתיימים ב 0-0
    לכן אני 'מוכר' תיקו ומחכה שאחת הקבוצות תכניס גול. ברגע שנכנס קול אני 'קונה' תיקו במחיר הרבה יותר גבוה. כך יוצא שלא משנה מה התוצאה אני מרווח.

ציטוט פורסם במקור על ידי formula
    ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    ערב טוב,

ראשית המפתח טמון בסטיה. "ההימור" הנדרש הינו האם לאחר הכתיבה הסטיה תעלה או תרד.
    אם כבר הימור למה לא לעשות את הדבר האמיתי? הנה אסטרטגיה שלי שמרוויחה מצוין מהימורי כדורגל בלי לנסות להבין יותר מדי. הנחת העבודה היא שרוב המשחקים לא מסתיימים ב 0-0
    לכן אני 'מוכר' תיקו ומחכה שאחת הקבוצות תכניס גול. ברגע שנכנס קול אני 'קונה' תיקו במחיר הרבה יותר גבוה. כך יוצא שלא משנה מה התוצאה אני מרווח.
    לא הבנתי.

כיצד אתה מרוויח אם אתה קונה במחיר יותר גבוה משהו שמכרת קודם לכן?

נראה לי שהוא התכוון לההפך, הוא קונה את האוכף ואז מוכר אותו כשנכנס גול.

נגיד היחס לפני המשחק הוא 1 ל 3. כלומר כשאני מוכר את התיקו אם אני מפסיד אני צריך לשלם שני שקלים ואם אני מרוויח אני מקבל שקל.

עכשיו ניקח דוגמא בעשרה שקלים.
    נכנס גול. היחס של תיקו קופץ ל 1 ל 6
    אני קונה בחמישה שקלים - אם יוצא תיקו אני מרווח עשרה שקלים אם קבוצת הבית מנצחת אני מרווח חמישה שקלים ואותו דבר אם קבוצת החוץ מנצחת

ציטוט פורסם במקור על ידי formula
    נגיד היחס לפני המשחק הוא 1 ל 3. כלומר כשאני מוכר את התיקו אם אני מפסיד אני צריך לשלם שני שקלים ואם אני מרוויח אני מקבל שקל.

עכשיו ניקח דוגמא בעשרה שקלים.
    נכנס גול. היחס של תיקו קופץ ל 1 ל 6
    אני קונה בחמישה שקלים - אם יוצא תיקו אני מרווח עשרה שקלים אם קבוצת הבית מנצחת אני מרווח חמישה שקלים ואותו דבר אם קבוצת החוץ מנצחת
    האמת לא יודע אם אתה צוחק או רציני. אם אתה רציני אני מציע לך לחשוב שוב, כי אתה הופך את היחסים.

תסתכל בקובץ המצורף. ורוד = למכור כחול לקנות. למה אתה חושב היחס של הכחול נמוך יותר? מה שאני עושה מוכר את היחס של הורוד וקונה את הכחול שהוא גדול יותר מהורוד שמכרתי. נשבע לך זה לא מדע טילים להבין את זה

אורח

פורמולה,

מה לדעתך יקרה אם במחצית הראשונה תעלה וילריאל ליתרון 1-0?

היחס לתיקו ירד.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות