x

עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 11 עד 20 מתוך 126

נושא: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

אני פוחד משוקת

נראה לי שצריך לחשוב על אסט' של מקסימום שבוע
    מגיעים לרווח של 10% ויוצאים
    משתמשים רק ב-25% מהבטחונות או אפילו פחות
    אם מגיעים ל-3.5% בחודש זה יפה מאוד.
    זה יקרה אם נצליח ב-3 מתוך ארבע להוציא לפחות 8% בערך.

למה זה אפשרי?
    כי אנחנו בשוק משוגע ודי ביום או יומיים משוגעים למטה או למעלה כדי שזה יקרה.
    בדיוק כמו שקרה בסט' של שחקן, גם אם הכיוון היה שגוי , הגיע יום או יומיים משוגעים ויצאנו.

האפשרות לסכן רק 25% מהכסף בכל פעם וגם שם הסיכון מוגבל ע"י הגנות האסט', נראה לי חכם יותר לתקופה זו.

אם בכל זאת האסט' תהיה שוקת , אזי גם היא צריכה להיות שבועית.
    אבל להגיע לפקיעה או לשבוע פקיעה, אפילו לא עולה במחשבתי.

שבוע טוב, והרבה הצלחות.

ממשיכים אותו הדבר? שום דבר לא השתנה? לא למדנו כלום?

מביא מחשבות על טבע האנושי

-----

אני לא יודע מה אני יעשה, אבל קודם כל הפסקה לניתוח שיטת העבודה מחדש, ללמוד להבין ןלהסיק מסקנות.
    תשואה 2011: 14.50-

הבעיה הגדולה היא לא שלא לומדים שום דבר, אלא שלומדים את הדברים הלא נכונים. אם המסקנה מחודש שעבר היא שאסור לכתוב שוקת אז למדנו את הדבר הכי פחות נכון ללמוד.

מסכים לחלוטין ...דווקא ספטמבר נראה לי חודש מצויין לכתיבת שוקת , אפילו אולי שוקת בינונית , כי סטיית התקן אפשרה למכור במחירים מצויינים ...
    ברבורים שחורים בד"כ לא מופיעים חודשיים רצופים , למרות שסטטיסטית כמובן שהכל ייתכן ...
    ובל נשכח , המחזורים אפסיים ושחקני המעו"ף שולטים בשוק ביד רמה , והוכיחו זאת היטב בשבוע האחרון של הפקיעה ...

למה אין לייק בפורומים. קבל לייק

ציטוט פורסם במקור על ידי WGF_Flame
    הבעיה הגדולה היא לא שלא לומדים שום דבר, אלא שלומדים את הדברים הלא נכונים. אם המסקנה מחודש שעבר היא שאסור לכתוב שוקת אז למדנו את הדבר הכי פחות נכון ללמוד.
    אם תוכל להסביר לי לוגית למה המסקנה היא לא נכונה אשמח מאד

אני ינסה להסביר לוגית למה היא כן נכון

אם על X בטחונות המקסימום רווח שאפשר להוציא = כמה אחוזים בודדים אבל להפסיד אפשר להפסיד את כל התיק אישית אני סבור שזה מסקנה נבונה והאסטרטגיה הזאת בתוחלת תביא יותר נזק והפסד מאשר רווח
    ובפרט שכל אחד כאן מכותבי השוקתות כבר הגיעו למסקנות ולכללים משלהם שביום פקודה מעצימה את הנזק בעשרות מונים - צר לי - אבל המסקנה היא אסור לכתוב שוקת רחבה

ועכשיו תורך להסביר........................
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

הי אבי, לכל אסטרטגיה יש סכויים לרווח או הפסד, ופוטנציאל רווח או הפסד, כאשר מכפילים אותם מקבלים את התוחלת. ברור שאסטרטגיה של שוקת רחבה היא בעלת סיכוי גבוה ופוטנציאל רווח נמוך. האסטרטגיה כעיקרון טובה לא פחות ולא יותר משיטות אחרות וכעיקרון בעלת תוחלת 0. זו אסטרטגיה שמקווה לירידה בסטיות הגלומות, וחוששת מעליתם.
    מה שהיה פה הוא שאנשים במשך חודשים רבים השתמשו באסטרטגיה זו, ואז נפלו חזק כאשר בחודש האחרון היתה עליה דרמטית בסטיות הגלומות. המסקנה של רבים מהם היתה לפחד מלכתוב שוקת, או אפילו להתחיל לשחק במשחקי גמה ע"י אסטרטגיות של קניה מהירה של אוכפים למשך 5 דקות וכו'.
    מה שאני הייתי מסיק זה שבשוק עם סטיות נמוכות מאוד כמו שהיה בחודש שעבר צריך להזהר ממכירת שוקת כי יש לה קצת מקום לרדת עוד אבל הרבה מקום לעלות, ואלו היום כשהשוק עם סטיות גבוהות יותר יש יותר מקום לכתוב שוקת שכזו.
    זה נראה לי נכון יותר ומשחק על איפה שיש יותר "בשר" או אולי משחק על זה שהשוק חושב שמה שהיה אתמול הוא שיהיה מחר, למשל השוק אחרי שהעניינים רגועים חושב שגם מחר יהיה רגוע, אבל אני יודע שיש להם זכרון קצר ואצלנו מדי פעם קורים דברים ולא לעולם חוסן. ולהפך היום כאשר הכל מזועזע והמחירים של האופציות גבוהים, נראה לי הגיוני לשחק על זה שהחברה מקצינים את המצב ועוד מעט נחזור לימים שפויים יותר.

כמובן כל זה כמו כל דבר יכול להביא להפסד, אבל זה נראה לי משחק על משהו יותר "נכון"

ערב טוב,

ראשית המפתח טמון בסטיה. "ההימור" הנדרש הינו האם לאחר הכתיבה הסטיה תעלה או תרד.

שנית, מפל הסטיה בקצוות-אופציות רחוקות התמחור על פי נוסחת בלק& שולץ אינו נכון והוא מטעה.

כאשר הסטיה נמוכה התמחור של אופציות רחוקות הוא בחסר ולמעשה אינו מתמחר תנודה גדולה.

חודש אוגוסט היה דוגמא מובהקת למצב בו למרות שהסטיה הייתה גבוהה בתחילת החודש עדיין לאורך כל החודש היא רק טיפסה ולכן נגרם הנזק לכותבים.

שלישית, הצפייה הינה שלאורך החודש הטאטא-ערך הזמן תלך ותעפיל על הווגא-הסטייה.

רבעית, הדלתא- התנועה מעפילה על כלל היווניות ולכן אם התנועה מספיק מהירה וארוכה גם אם הסטיה תרד זה כבר לא יעזור לאופציה הכתובה שנכנסה לכסף.

דוגמא יפה לרווח נאה עקב ירידת סטיה הינה בתמחור בין יום ה' האחרון להיום. תנודה של חצי אחוז במדד לא היתה משמעותית לעומת ירידה מאוד משמעותית בסטיה שנתנה רווח יפה לכותבים.

המסקנה,אינה שלילת אסטרטגיה באופן גורף אלה התאמה לתנאי שוק.

התאמה צריכה להתבצע לגבי סוג האסטרטגיה,הקף הבטחונות המנוצל וכמה עתודות נשמרות וכמובן סטופ, בניהול של אופציות מעוף הסטופ הוא למעשה ורטאולי בניגוד למסחר במניות באופן רגיל.

אני אישית בשנתיים האחרונות לא הרגשתי בנוח בניהול שוקת רחוקה בדיוק עקב החשש מהתוחלת.

אבל, דווקא החודש התחיל בסטיות גבוהות מאוד, לשוק קשה לשמור על רמות כאלו של סטיה לאורך זמן ולכן אופציות רחוקות שהתקבל בגנם תקבול נאה ישחקו במהירות רבה יותר. כמובן שאם השוק ישאר "מתוח" לאורך כל החודש והסטייה רק תעלה אסטרטגיות כתיבה יצברו הפסדים.

להזכירכם שבשנת 2008 הסטיות תקן עלו חודשיים רצוף ועמדו ברמות גבוהות מעל 3 חודשים רצוף
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי אבי1
    להזכירכם שבשנת 2008 הסטיות תקן עלו חודשיים רצוף ועמדו ברמות גבוהות מעל 3 חודשים רצוף
    אבי, זה בדיוק הצפייה לעתיד האם מחר הסטיה תהיה נמוכה מאתמול.

את זה צריך להעריך. ובלשון ברורה יותר על זה צריך להמר.

כל פוזיציה שפותחים דורשת הערכה לעתיד.

היתרון המרכזי של הכתבן הינה הטאטא, הזמן תמיד רץ קדימה. הקושי שברמות סטיה גבוהות רמת הבטחונות הנדרשת עולה,לזה יש פתרון כותבים רק לפי בטחונות "אמיתיים" ולא נדרשים , אבל יותר מכך הדלתא עשויה לדרוס אותך מבלי להותיר זכר.

צריך להבין את זה ורק אז לפעול.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות