x

עמוד 10 מתוך 13 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 100 מתוך 126

נושא: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

Re: שוקת רחבה ספטמבר - דיונים ופרשנויות

לפי דעתי אתה טועה מלחמה זה אירוע שלא אני וגם לא אתה יכולים לדעת מתי הוא יקרה זה שתהיה מלחמה אני בטוח מתי אני לא יודע
    אל תשכח מספר דברים שחיזבאלה לא מפחד והכין את עצמו טוב טוב חיזבאלה וחמאס מחמשים את עצמם יום יום בשביל הרגע הזה

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי barak72444
    יכול להיות מאוד שאני קניתי ממך כי קניתי 800 820 840 850 וכן אם תהיה מלחמה אתה תהיה בבלאגן אני ממליץ לך בתור חבר האתר לא לקחת את הסיכון הזה כי זה בהחלט אפשרי והסיכוי מול סיכון הוא לטובתי
    ברק ידידי,

לפי מה שכתבת נשמע לי כאילו הוצאת כמה מאות/אלפי שקלים על הימור פרוע.

אני מודע להשלכות של הדרדרות בטחונית, אך לא כל כך פשוט להפיל את המעוף ב20% בשבועיים.
    די להסתכל על מלחמת לבנון השניה/עופרת יצוקה כדי לקבל אינדיקציה.

כדי לגרום לקריסה כזו (ושים לב כי כבר קיימת פרמיית סיכון מנופחת במעוף - לא בכדי הוא פתח פער של 150 נק' מהסנופי), יצטרך לקרות משהו מיוחד, כדוגמת מלחמה עם מדינה חזקה (מצרים/טורקיה) או לחלופין פגיעה רצינית בעורף.

עם כל הכבוד, חיזבאלה וחמאס הם לא פקטור מספיק.

מצטער, לא חושב שזה תרחיש סביר.

יש לי תכלית סל שורט ממזמן ו7000 בפוטים הרחוקים
    לפי דעתי הטעות שלך שאתה משווה את המלחמה הבאה לעופרת יצוקה שזה בעצם היה כלום ומלחמת לבנון השנייה שכמה שהיא גם היתה כלום עדיין חטפנו שם להזכיר לך טיל אחד על תל אביב לא נפל בשתי המיני מלחמות האלו
    במלחמה הבאה תל אביב תחטוף והמשמעות ירידה מטורפת דעתי בלבד
    גם מה שאני בא ואומר שזה חוסר אחריות למכור פוטים רחוקים
    כי כבר כמה אפשר להרוויח בא נקח לדוגמא פוט 830 שעולה 60 שקל תחשוב איזה סיכון הם לוקחים הרי מלחמה זה לא איזה אירוע יוצא דופן זה לא שאני מהמר על חייזרים שיבוא מהמאדים זה משהו שיש פה ברקע תחשוב שהאופציות האלו יכולות להגיע ל1000 שקל בקלות אם תפרוץ וידוע שזה חודש בעייתי זאת הכוונה למכור פוטים רחוקים אין בעליה אבל בחודש הזה זה פשוט חוסר אחריות

לפי דעתי אתה טועה מלחמה זה אירוע שלא אני וגם לא אתה יכולים לדעת מתי הוא יקרה זה שתהיה מלחמה אני בטוח מתי אני לא יודע
    אל תשכח מספר דברים שחיזבאלה לא מפחד והכין את עצמו טוב טוב חיזבאלה וחמאס מחמשים את עצמם יום יום בשביל הרגע הזה
    חיזבאללה היום הוא אירגון חלש פוליטית. נכון שיש להם טלים. אבל שני הפטרונים שלהם כרגע בצרות רציניות (איראן וסוריה). ואין מצב שהם יפתחו במלחמה בלי הפטרונים שלהם.
    גם מלחמת לבנון 2 הייתה יוזמה ישראלית לחטיפה. חיזבאללה לא חלמו שזו תהיה התגובה, ונסראללה גם אמר את זה.

לכן, אם אתה בונה על מלחמה (זה בסדר גמור. אין שום בעיה מוסרית עם זה כי אתה לא יכול ליצר מלחמה) כדי להרוויח, אז אתה לוקח הימור קיצוני מאד.

אני חושש שהתדרדרתי היום למסחר תוך יומי. אני לא אוהב את זה, אבל עשיתי את זה. את שני הפוטים שקניתי בבוקר, מכרתי ברווח יפה.

אורח

יש לי תכלית סל שורט ממזמן ו7000 בפוטים הרחוקים
    לפי דעתי הטעות שלך שאתה משווה את המלחמה הבאה לעופרת יצוקה שזה בעצם היה כלום ומלחמת לבנון השנייה שכמה שהיא גם היתה כלום עדיין חטפנו שם להזכיר לך טיל אחד על תל אביב לא נפל בשתי המיני מלחמות האלו
    במלחמה הבאה תל אביב תחטוף והמשמעות ירידה מטורפת דעתי בלבד
    גם מה שאני בא ואומר שזה חוסר אחריות למכור פוטים רחוקים
    כי כבר כמה אפשר להרוויח בא נקח לדוגמא פוט 830 שעולה 60 שקל תחשוב איזה סיכון הם לוקחים הרי מלחמה זה לא איזה אירוע יוצא דופן זה לא שאני מהמר על חייזרים שיבוא מהמאדים זה משהו שיש פה ברקע תחשוב שהאופציות האלו יכולות להגיע ל1000 שקל בקלות אם תפרוץ וידוע שזה חודש בעייתי זאת הכוונה למכור פוטים רחוקים אין בעליה אבל בחודש הזה זה פשוט חוסר אחריות
    תן לי לתת לך עצה - בסטיה גבוהה (והסטיה היום היא בהחלט גבוהה) - אל תקנה פוטים חשופים. הווגא+תטא יהרגו אותך.
    אם אתה רוצה חשיפה לירידות, עדיף שתקנה מרווחי פוטים או תמכור חוזים.

אגב, דווקא בגלל ש"ידוע" שזה חודש בעייתי משתלם למכור פוטים. בחודש רגיל לא תקבל כאלו פרמיות על אופציות במרחק 15% ומעלה שבועיים לפקיעה.

הבעיה היא בחודשים עם סטיה נמוכה בהם הפוטים לא מגלמים את הסיכון לאירוע בטחוני.

היום סתם הלך לי קלף. מזליקו.

בבוקר נראה לי שהעליות לא משהו. אז מימשתי בזריזות רווח מקולים קנויים C1020, וקניתי פוטים P1010.
    במינוס 1.5%, מימשתי ברעד גדול את הפוטים שהרוויחו יפה.
    ואחר כמה זמן קניתי בחזרה את ה C1020 בחצי מחיר ממקודם. וגם הם חזרו חזרה למחיר המקורי שלהם.

מזל נטו.

חוץ מזה, התאפקתי ולא מכרתי בכלל קולים רחוקים, גם כשהיה הרבה חשק להכניס קצת כסף בשיא הירידות.

וברור לי שזה מזל שאין טעם לנסות לשחזר אותו.

דמי כיס - צר לי לחלוק עליך אבל אין לזה שום קשר למזל אלה להבנה / הכרות / ניסיון שלך עם השוק.

ציטוט פורסם במקור על ידי formula
    דמי כיס - צר לי לחלוק עליך אבל אין לזה שום קשר למזל אלה להבנה / הכרות / ניסיון שלך עם השוק.
    אבל הוא טוען שכן קשור למזל ולא בגלל שהבין/מכיר/נסיון

אז חבל דמי כיס סע לווגס
    דעתי בלבד, תקנו אותי אם אני טועה.

הטבע האנושי הוא להילחם בשוק, על מנת להצליח בשוק יש להילחם בטבע האנושי.

ציטוט פורסם במקור על ידי דמי כיס
    היום סתם הלך לי קלף. מזליקו.

בבוקר נראה לי שהעליות לא משהו. אז מימשתי בזריזות רווח מקולים קנויים C1020, וקניתי פוטים P1010.
    במינוס 1.5%, מימשתי ברעד גדול את הפוטים שהרוויחו יפה.
    ואחר כמה זמן קניתי בחזרה את ה C1020 בחצי מחיר ממקודם. וגם הם חזרו חזרה למחיר המקורי שלהם.

מזל נטו.

חוץ מזה, התאפקתי ולא מכרתי בכלל קולים רחוקים, גם כשהיה הרבה חשק להכניס קצת כסף בשיא הירידות.

וברור לי שזה מזל שאין טעם לנסות לשחזר אותו.
    אופציות בכסף שנקנו/ונמכרו בנמוך/גבוה יומי שלהם, מיתרים את הצורך בשוקת רחוקה.

אורח

ציטוט פורסם במקור על ידי sun99
    אופציות בכסף שנקנו/ונמכרו בנמוך/גבוה יומי שלהם, מיתרים את הצורך בשוקת רחוקה.

מי שיודע לקנות בנמוך ולמכור בגבוה לא צריך שום אסטרטגיה. לו רק זה היה כל כך פשוט..

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות